Ureaplasma = nevěra?

Anonymní
30.7.17 22:31

Ureaplasma = nevera?

Zdravim, jsem 7 let vdana a pred 8 mesici jsem se rozhodla pro nitrodelozni telisko a ted mam menstruaci skoro furt. Pry je to normalni…nevim, no, ale manzel si zacal stezovat, ze boli penis a ma ureoplasmu.

Tvrdi, ze uz to mel driv a ze to ma skoro kazdy, ze je to bezna bakterie, ktera se pry obcas zlblbne a premnozi. Ze se to rado vraciva. Doktorka mu dala antibiotika, a rikala, ze je mam brat i ja, a ze stejne prvni atb malokdy zaberou…

Příspěvek upraven 31.07.17 v 14:53

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.7.17 23:02

No jednou jsem mela stejny problem s tim, ze jsem sla prvni k dr ja. Mela jsem nejakou pohlavni nemoc, uz nevim nazev.. Dostala jsem taky i pro pritele prasky a byla v soku, z my strany nic nebylo.. Partner se vymlouval a ze nic neudelal. Tak jsem pritlacila a rekla, ze teda leky pro nej zlikviduju.. Najednou je chtel a bylo mi vse jasny. Nasledoval rozchod. Ale nevim jak u vas, treba nelze, neznam ho.

• Citovat
  • Upravit
5178
30.7.17 23:10

Neni to pohlavni nemoc (rozhodne vubec ne jako kapavka nebo hiv), je to pohlavne prenosna bakterie. Ma ji 70-80% sexualne aktivnich lidi, a zlobi to jen pri prenozeni ke kteremu dochazi zejmena pri snizeni imunity, tady muze byt na vine i to telisko, cizi predmet v tele. Rado se to vraciva, je to nejaky cas v klidu, pak zase zacne zlobit. Clovek to muze mit leta, od kterehokoliv predchoziho partnera, aniz by to vedel. A proste to jen jednou zacne zlobit.
Nemusi to vubec byt znamka nevery. Takze bych dala za pravdu tvemu manzelovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.7.17 23:54

Kdysi jsme ji taky měla (a tělísko též). Přeléčili jsme se s mužem oba, brali jsme asi měsíc silná ATB. od té doby jsme zdraví. Nevěrná jsem nebyla a manželovi taky věřím. Gyndr. mi řekl, že přenos je možný i nesexuální cestou a k nevěře vůbec dojít nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.17 07:28

Pohlavni nemoc je to proto, ze se to prenasi i pohlavnim stykem… ;) Proto taky dostanou atb oba sexualni partneri. Ja jsem to napr. chytla na bazenu (jiny prenos si neumim predstavit a muz i ja jsme verni, verim mu), taky mi dr. rikal, ze nemusi jit o prenos sexualni cestou a vi, ze chodim na bazen, tak hned zminila ten, ze je to dost pravdepodobne. :palec:
Anonym zdr. stav dekuji.

• Citovat
  • Upravit
4760
31.7.17 08:04

Manžel nemusí lhát. Byla jsem ve stejné situaci. Taky se mi to po letech vrátilo a musela jsem se přeléčit já i manžel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
31.7.17 08:33

Taky jsem měla a může se přenášet i jinak než sexem takže bych manželovi věřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.8.17 20:15

Manželovi bych věřila, mě se to vracívá každé 3-4 roky, a vždycky dostanu nějaká antibiotika, ale málokdy zaberou napoprvé, ona ta potvůrka žije v moči ale i slinách, a stačí aby se někdo vyčural do bazénu, když máš periodu…poprve jsem to dostala když jsem byla ještě panna.

Prý to normálně má snad 60% zdravých dospělých a většinou to nic nedělá. Nejčastěji se na to přijde když se řeší neplodnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.1.19 19:25

Můžu se zeptat,jak dlouho ti trvá,než se z té ureaplasmy dostaneš,když se ti vrací každé čtyři roky?Já to mám stejně už po třetí vždy po čtyřech letech a tentokrát se z toho nemohu dostat.Nález už mám negativní,ale problémy jako pálení v močové trubici a časté nucení na močení stále přetrvávají už asi tři měsíce po léčbě.Bralas i kromě antibiotik nějaké doplňky stravy?Už jsem z toho zoufalá.Bojím se,že už se z toho nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.19 14:31

Musime to potvoru porazit!

Myslim nebo spise doufam,ze po preleceni atb mohou jeste doznivat bolesti rozdrazeneho vseho tam dole..snazne doufam..nebot ted je to peklo I po preleceni,bolesti v podbrisku,paleni..jako pri akutnim zanetu…zitra jdu zase na stery..a modlim.se,aby aspon papirove bylo vse negativni..holky,doporucuji wobenzyn nebo aspon betaglukan,pro koho je to moc drahe,lactobacillus a zvysovat imunitu..echinacea,hliva ustricna..i chlamysdyil extra jsem si koupila..budu moc rada,kdyz mi odpovite,napisete i neco ppzitivniho,jak jste se te mrchy zbavily..jelikoz ja jsem uz uplne jaksi znicena..

• Citovat
  • Upravit
93
10.2.19 14:49

Tak rozhodne to neni z bazenu!!! Prenasi se to pohlavnim stykem a hodne lidi se utesuje bazenem. Kdyby to tak bylo tak by meli pohlavni nemoci i male holcicky nebo min na. To je blbost a to by si nikdo nerisk. Voda v bazenech je pravidelne kontrolovan a je to nesmysl.
Kamaratka se s tim dlouho lecila ale ta do bazenu vubec nechodi. Tenkrat zila dost promiskuitne. A taky to neni nejak bezna bakterie ze ji maj skoro vsichni. To je zase jen utesovani hlavne od tech co to maji. Je to pekny svinstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SiriusGG
10.2.19 20:37

@danula6

Píšete nesmysly.
Ureaplasma parvum je podmíněně patogenní mikroorganismus vyskytující se v urogenitálním traktu. Slovo podmíněný znamená, že se může vyskytovat i u zcela zdravých jedinců a nemusí zde být absolutně žádný projev. Situace, kdy začne působit obtíže bývá například při poklesu imunity organismu, kdy dojde k přemnožení bakterii. Poté může způsobovat močové infekce až i poruchy plodnosti. Dotyčný/á může být nakažený již podstatně delší dobu, akorát o tom neví. Nákaza mohla proběhnout i v bazénu či sauně. Tyty mikroorganismy má v sobě přes 40% populace.

Kontrolování vody v bazénu tohle nevyřeší. To by jí museli vypouštět a napouštět po každém návštěvníkovi.

• Každý návštěvník bazénu zde při koupání zanechá až 2,5 miliardy mikroorganismů.
  • Z kůže koupajících se návštěvníků bazénu se do vody uvolňují bakterie, viry, plísně, kvasinky, ale i prvoci a helminti.
  • Každý koupající se vnese do bazénu průměrně 0,14 g stolice – jedná se o zbytky z oblasti análního otvoru (např. nedokonalé utření apod.). Moči se pak uvolní průměrně 30 ml na osobu.
  • Při dokonalém osprchování před vstupem do bazénu se počet vnesených mikroorganismů sníží až desetkrát, ale nevymýtí se zcela.
  • Některé bakterie, jako například legionella, se rády drží i v nedostatečně čištěných bazénových filtrech.
  • Při koupání se z každého člověka do vody vyloučí cca 300 mg potu.
  • Až 18 % lidí se chodí koupat, i když vykazuje příznaky průjmového onemocnění.
  • Z bazénu si lze kromě zmíněných nemocí odnést i záněty kůže či vlasového váčku, záněty spojivek a oční rohovky, zánět středního ucha, bradavice, urogenitální infekce, hepatitidu A, E, F, zánět žaludku či střev.
  • Citovat
  • Upravit
11.2.19 23:16

No jo..

Ja si vzdy z verejneho bazenu prinesla nejaky" poklad",mykozy a podobne hnusy..Nekdo ma dobrou imunitu a vubec mu to nevadi,muze se hodiny rachat mezi stovkama lidi..
ale nektere zeny jsou na tyto zradne vody velmi citlive,takze ano..potvrzuji,da se tam polapit kde co..ovsem z rybnicnych vod a nebyly vzdy pruhledne jak jezero se mi nikdy nic neprihodilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí