Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
AHoj holky, jen bych se ráda zeptala - mohu užívat Urinal Akut i preventivně, nebo se bere jen při potížích? Nevíte? ![]()
Mám doma Akut… Protože ten mám ozkoušenej, že mi pomáhá. Ale furt je to takový na hraně, že si nejsem úplně jistá, jestli se to rozjíždí nebo ne
Ale píšou, že je to jen
doplněk stravy, tak by to nemělo vadit, když si ho vezmu ne?
Jo tak, no to si ho klidně vezmi, ničemu to neublíží.
Já myslela, že ho chceš koupit a užívat opravdu jen jako prevenci. Jestli cítíš, že by se mohlo něco chystat, tak raději nečekat.
Zkuste koupit UROVAL sirup, ten je vyborny, uziva se preventivne a mohou jen i tehotne a male deti. Uroval jsou take brusinky.
@Pipet - díky, tak já jdu zobat
Jak jsem psala, nejsem si jistá, tak já ho radši vezmu ![]()
@Petája - na sirup mrknu, ty mám radši než tablety.
Teď doma mám právě ten Urinal Akut a ten mi v počátcích zabral vždycky, tak už vždycky kupuju ten, když se objeví náznak
Jen jsem právě nevěděla, zda se dá vzít preventivně, nebo až když je jisté, že tam nějaký zánět začíná..:)
Děkuju Vám, děvčata
Jste zlaté ![]()
@Jane.Jay Tak je to jako sežrat misku brusinek (nebo kolik těch miligramů tam píšou
), klidně si zobni ![]()
Mam sobrpu zkusenost uroval akut sirup.kdyz to na me jde vezmu a pomuze mi.
Akut beru v zacatku, kdyz mam pocit, ze se mi neco rozjizdi.
@Jane.Jay Pokud cítíš, že by se to mohlo rozjet, tak si dej. Ale jako prevenci doporučuji si koupit v lékárně brusinky v tabletách a užívat každý den..není to tak drahé, jako ten urinal..
Mám vlastní zkušenost s dlouhodobým užíváním a moc doporučuji ![]()
Ja prave dlouhodobe beru ten Uroval, zapominam pit a presne poznam, kdyz jdu pak na zachod, ten,,blbej pocit", jako ze se mi chce a neni co…Tak si dam odmerku Urovalu a napiju se a preslo to vzdycky…Kdyz jsem jej nebrala, tak se mi pak rozjel paradni zanet…
Anebo si beru preventivne, kdyz je venku to vlhky, hnusny pocasi…
Může tablety Urinal Akut i 3,5-leté dítě? Je na nich napsáno od 12-ti let, ale v lékárně mi to pro malou doporučili.
![]()
Preventivně bych se toho nebála. Může se to i v těhotenství. Ale rozhodně tím nenahrazovat a neoddalovat lěčbu ATB v případě zanětu.
@sediza Já jsem byla s její močí už v pondělí, testy byly negativní. Už je to mnohem lepší, ale ne úplně dobrý. Zítra vezmu moč znovu, ale radši bych jí ještě něco dala…
@Genovesa píše:
@sediza Já jsem byla s její močí už v pondělí, testy byly negativní. Už je to mnohem lepší, ale ne úplně dobrý. Zítra vezmu moč znovu, ale radši bych jí ještě něco dala…
A delali kultivaci, nebo moč jen chemicky?