Už nevím, co s tím krkem!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Nature00
14.12.16 18:22

Už nevím co s tím krkem!

Hezký večer, jdu si sem pro radu, nebo spíš jestli nemá podobnou zkušenost někdo.
Už od léta mě trápí bolesti v krku. Žádná teplota, kašel, rýma, nic.. Výtěry v pořádku, CRP taky v pořádku. Byla jsem na ORL, tam mi dal na posílení imunity léky. Mandle jsou v klidu, nezvětšené, krk není zarudlí. A mě neustále bolí v krku. Vyzkoušela jsem různé kloktadla, vše je úleva jen na chvilku. Teď stříkám JOX. Už nevím co vyzkoušet. Jinak se cítím v pořádku. Nemáte někdo podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3457
14.12.16 18:28

Mám to samé. Vždycky max 4 dny bolí v krku, pak to samo přejde, žádné cucavé pilule ani spreje nezabírají. I když mě pak v krku už nebolí, pořád mám pocit, jakože tam něco mám, drobek nebo tak, prostě jako když blbě polkneš a zůstane to tam viset. Na ORL nikdy nic vidět není, připadám si jako blázen. Mám to od léta. Takže neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nature00
14.12.16 18:31

@rezulka ach jo, to je hrozný! vyčerpává mě to! nějaký důvod musí být těch bolestí, ale nevím jaký!

• Citovat
  • Upravit
843
14.12.16 19:06

Taky mě to jeden rok tak trápilo a nakonec to bylo od páteře. Ale mě v tom krku bolelo při polykání, ale pokud jsem udělala úklon na stranu tak mě to při polykání nebolelo. Trápilo mě to asi 4 měsíce a v momentě, kdy se oteplilo jako když utne a už nikdy nepřišlo. Jinak za cucadla, kloktadla atd. jsem dala fůru peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nature00
14.12.16 19:18

@aledud krcni pater me zlobi uz co si pamatuji, ale nenapadlo me toto spojeni.

• Citovat
  • Upravit
8
14.12.16 20:22

Zkuste zvazit reflux

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
14.12.16 22:33
@Nature00 píše:
@aledud krcni pater me zlobi uz co si pamatuji, ale nenapadlo me toto spojeni.

Otec to měl taky podobně…taky od páteře…Jinak zkus místo cucavých pastilek několikrát denně pocucávat med, někdy dělá zázraky. Ale kvalitní od včelaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
14.12.16 22:40

@Nature00 měla jsem to loni v zimě, pomohly mi lichořeřišnicový kapky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.16 22:47

Ahoj, taky se přidávám se souhlasem ohledně krční páteře, měla jsem ji bloklou několik týdnů, pomohly masáže a nahřívání a spala jsem asi měsíc v měkkoučkém županu, abch měla krk i záda v teple a pomohlo mi to. U bolestí v krku je dobré i si uvědomit, že když bolí, mohlo by za tím být nevyslovený problém, který „vázne“ v krku. Nemáš s někým nevyřízené účty a bojíš se něco říct?

• Citovat
  • Upravit
Nature00
15.12.16 13:24

Diky za vase info. Je pravda, ze kdyz sem spala na noc se satkem tak me rano nebolelo v krku, a uz mi to dava smysl. Bych neverila, ze je pater schopna i bolesti v krku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex