Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vzhledem k tomu, ze jsi prima pribuzna, meli by Ti minimalne na kremacce (sprave hrbitova, nebo tak nejak se ten ourad jmenuje) rici, kdo kdy prevzal zustatky tatinka.
Babička měla urnu své zemřelé dcery u sebe v ložnici ve skříni po celý život. A můj kamarád, který přišel už o oba své rodiče má jejich urny doma a kdyz je mu smutno, tak si s rodičema povídá…
Třeba jí ma maminka doma..,
holky, doma jí určitě nemá, ta myslí jen sama na sebe
navíc z „bytuů kde se to stalo odešla s pár "švestkama“ dyť ona ani nemá úmrtní list ani parte ![]()
holky, doma jí určitě nemá, ta myslí jen sama na sebe
navíc z „bytu“ kde se to stalo odešla s pár „švestkama“ dyť ona ani nemá úmrtní list ani parte ![]()
valkil píše:
A další příbuzní po tom nepátrají?
snad se aspoň dozvíš, jestli je na té výsypové loučce,měli by ti to říct, doufám,že se ti uleví potom a bude zase lépe ![]()
darla píše:
a sestra nic nerekne,kdyz se zeptas
Anonymní píše:neřekne, ona jedna lže víc jak druhá
darla píše:
to mas bezva rodinku…
darla píše:Anonymní píše:to mas bezva rodinku…neřekne, ona jedna lže víc jak druhá
darla píše:
Anonymní píše:
bohužel, tu si hold nevybíráme nikdo, já žiju jen pro malou, manžela a jeho rodinudarla píše:Anonymní píše:to mas bezva rodinku…neřekne, ona jedna lže víc jak druhá
darla píše:
tak alespon nejsi sama
To mě mrzí, ale v každé rodině je vždy něco, tu si člověk skutečně nevybírá.Aspoň, že máš dceru …
a ještě jedna otázka, když půjdu na úřad…na jaký odbor se mám obrátit?
to teď přesně nevím,ale zeptej se na recepci dole, někam tě určitě pošlou
případně bych klepla na první dveře v dosahu,pokud recepce není nebo nebude vědět ![]()
Anonymní píše:
a ještě jedna otázka, když půjdu na úřad…na jaký odbor se mám obrátit?
Ja bych sla asi na matriku, bud v miste trvaleho bydliste tatinka pred smrti nebo na matriku v miste narozeni tatinka. Protoze tam by asi meli z kremacky hlasit, kdo umrel (resp. kdo byl u nich zpopelnen). Kdyz jsme dohledavali pribuzne, v matricni knize (knize narozenych) bylo casto dopsano i umrti ci snatek.