Jak zjistit, kde skončila urna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.12.11 12:23

holky tak mám nějaké info, když jsem potkala matku tak se na mě málem vztekem nevrhla, že co ju s tým otravuju a že je v hrobě a že myši ju nesežrali a když jsem se ptala znova a znova tak se otočila a šla, tím u mě nadobro skončila. A včera jsem po dlouhé době potkala ségru, vím, že to vyřizovaly spolu s matkou a dozvěděla jsem se, že urnu nevyzvedla. Tak v pondělí budu volat do krematoria, kde urna skončila nebo kde je „loučka“ abych mohla chodit aspoň tam :-(

• Citovat
  • Upravit
30420
3.1.12 17:51

holky :-) tak mám skvělou zprávu :-) už několik dní vím, že urna je na kremačce, tak se na to psychicky připravuju a doufám, že si ji příští týden vyzvednu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
3.1.12 18:05
Januliiik píše:
holky :-) tak mám skvělou zprávu :-) už několik dní vím, že urna je na kremačce, tak se na to psychicky připravuju a doufám, že si ji příští týden vyzvednu :-)

jste to Vy, která jste o svém tatínkovi psala deníček? pokud ano, jsem ráda, že jste urnu s ostatky Vašeho tatínka našla. Snad Vám už bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.1.12 18:08

ano, jsem to já, nechtěla jsem psát jako anonym, když jsem o tom vlastně napsala deníček. Už mám nachystanou „malou pozornost“ pro paní, co si s hledáním dala tu práci a snad příští týden bude urna doma.

Ono se mi hodně, opravdu hodně ulevilo, že jsem napsala ten deníček, připadám si fakt taková lehčí a už na to tolik nemyslím, vím, že to bude v pořádku a to je pro mě důležité :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
3.1.12 18:11
Januliiik píše:
ano, jsem to já, nechtěla jsem psát jako anonym, když jsem o tom vlastně napsala deníček. Už mám nachystanou „malou pozornost“ pro paní, co si s hledáním dala tu práci a snad příští týden bude urna doma.Ono se mi hodně, opravdu hodně ulevilo, že jsem napsala ten deníček, připadám si fakt taková lehčí a už na to tolik nemyslím, vím, že to bude v pořádku a to je pro mě důležité :-)

mám radost s Vámi, že to tak dopadlo :kytka: do života Vám a cele Vaší rodině přeji klid a porozumnění, mějte se krásně, hezký den :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.1.12 18:15
moc děkuju :hug: :hug:
mončíček píše:
Januliiik píše:
ano, jsem to já, nechtěla jsem psát jako anonym, když jsem o tom vlastně napsala deníček. Už mám nachystanou „malou pozornost“ pro paní, co si s hledáním dala tu práci a snad příští týden bude urna doma.Ono se mi hodně, opravdu hodně ulevilo, že jsem napsala ten deníček, připadám si fakt taková lehčí a už na to tolik nemyslím, vím, že to bude v pořádku a to je pro mě důležité :-)
mám radost s Vámi, že to tak dopadlo :kytka: do života Vám a cele Vaší rodině přeji klid a porozumnění, mějte se krásně, hezký den :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
3.1.12 20:17

Dobrý den, Váš deníček jsem četla jedním dechem a čekala, jak to dopadne. Moc gratuluju k tomu, že jste urnu s ostatky svého tatínka našla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová