Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky
tak mám skvělou zprávu
už několik dní vím, že urna je na kremačce, tak se na to psychicky připravuju a doufám, že si ji příští týden vyzvednu ![]()
Januliiik píše:
holkytak mám skvělou zprávu
už několik dní vím, že urna je na kremačce, tak se na to psychicky připravuju a doufám, že si ji příští týden vyzvednu
jste to Vy, která jste o svém tatínkovi psala deníček? pokud ano, jsem ráda, že jste urnu s ostatky Vašeho tatínka našla. Snad Vám už bude líp ![]()
ano, jsem to já, nechtěla jsem psát jako anonym, když jsem o tom vlastně napsala deníček. Už mám nachystanou „malou pozornost“ pro paní, co si s hledáním dala tu práci a snad příští týden bude urna doma.
Ono se mi hodně, opravdu hodně ulevilo, že jsem napsala ten deníček, připadám si fakt taková lehčí a už na to tolik nemyslím, vím, že to bude v pořádku a to je pro mě důležité ![]()
Januliiik píše:
ano, jsem to já, nechtěla jsem psát jako anonym, když jsem o tom vlastně napsala deníček. Už mám nachystanou „malou pozornost“ pro paní, co si s hledáním dala tu práci a snad příští týden bude urna doma.Ono se mi hodně, opravdu hodně ulevilo, že jsem napsala ten deníček, připadám si fakt taková lehčí a už na to tolik nemyslím, vím, že to bude v pořádku a to je pro mě důležité
mám radost s Vámi, že to tak dopadlo
do života Vám a cele Vaší rodině přeji klid a porozumnění, mějte se krásně, hezký den ![]()
mončíček píše:Januliiik píše:mám radost s Vámi, že to tak dopadlo
ano, jsem to já, nechtěla jsem psát jako anonym, když jsem o tom vlastně napsala deníček. Už mám nachystanou „malou pozornost“ pro paní, co si s hledáním dala tu práci a snad příští týden bude urna doma.Ono se mi hodně, opravdu hodně ulevilo, že jsem napsala ten deníček, připadám si fakt taková lehčí a už na to tolik nemyslím, vím, že to bude v pořádku a to je pro mě důležitédo života Vám a cele Vaší rodině přeji klid a porozumnění, mějte se krásně, hezký den
Dobrý den, Váš deníček jsem četla jedním dechem a čekala, jak to dopadne. Moc gratuluju k tomu, že jste urnu s ostatky svého tatínka našla.
holky tak mám nějaké info, když jsem potkala matku tak se na mě málem vztekem nevrhla, že co ju s tým otravuju a že je v hrobě a že myši ju nesežrali a když jsem se ptala znova a znova tak se otočila a šla, tím u mě nadobro skončila. A včera jsem po dlouhé době potkala ségru, vím, že to vyřizovaly spolu s matkou a dozvěděla jsem se, že urnu nevyzvedla. Tak v pondělí budu volat do krematoria, kde urna skončila nebo kde je „loučka“ abych mohla chodit aspoň tam