Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
můžeš se zkusit zeptat jestli v krematoriu jestli byla urna někým převzatá. pokud si jí někdo vyzvedl nedá se zjistit kde je. na to žádný registr neexistuje.
Já bych si tipla, že ji má maminka doma a nechtěla ti to říct.
Laaja píše:
Já bych si tipla, že ji má maminka doma a nechtěla ti to říct.
doma ji určitě nemá, tím jsem si jistá, ona nežije jako spořádaný človek ![]()
asi zkusím to krematorium, snad tam budou mět záznamy, snad to není dlouhá doba ![]()
krematorium uchovává tuším rok urnu, pokud se nikdo nepřihlásí, pak ji předává městu, bohužel 7 let je dlouhá doba,ale za to ty nemůžeš ![]()
vím to,jelikož nám umřela holčička nedávno a urničku máme doma než bude hrobeček pro našeho andílka
![]()
já se prostě nemůžu smířit s tím, že tak dlouho chodím na hrob a otec tam vlastně není
![]()
no město netuším, jestli to ukládá, tím si moc jistá nejsem,případně jestli nevysypávaj na vysypovou loučku nebo urnovou loučku, na to se zeptej buď na městském úřadě nebo technických službách následně, ale nejdřív úřad,oni tě někam odkážou ![]()
Popel pak rozpráší na tu tzv. urnovou loučku. Dělá se to prý vždy jednou za určitou dobu, hromadně.
Vzhledem k tomu, ze jsi prima pribuzna, meli by Ti minimalne na kremacce (sprave hrbitova, nebo tak nejak se ten ourad jmenuje) rici, kdo kdy prevzal zustatky tatinka.
Babička měla urnu své zemřelé dcery u sebe v ložnici ve skříni po celý život. A můj kamarád, který přišel už o oba své rodiče má jejich urny doma a kdyz je mu smutno, tak si s rodičema povídá…
Třeba jí ma maminka doma..,
holky, doma jí určitě nemá, ta myslí jen sama na sebe
navíc z „bytuů kde se to stalo odešla s pár "švestkama“ dyť ona ani nemá úmrtní list ani parte ![]()
Omlouvám se za anonym, ale nemůžu jinak
Můj otec je 7 let po smrti, dodneška se s tím nemůžu vyrovnat, asi tím, že odešel „dobrovolně“
. Já tenkrát nebyla ani schopna se s ním naposledy rozloučit, zhroutila jsem se. A o vše kolem se postarala matka. Dodnes mi tvrdila, že je otcova urna uložena v hrobě u jeho rodičů, ale dnes jsem se dozvěděla od sestřenice, že tam není

Co mám dělat? Za matkou jít nemůžu, stejně by mi zase lhala, jako vždycky. Poraďte mi prosím jak nebo kde mám zjistit co se vlastně stalo s urnou, jestli je to vůbec možné