Jak zjistit, kde skončila urna

Anonymní
31.10.11 18:32

Urna.....

Omlouvám se za anonym, ale nemůžu jinak :cry:

Můj otec je 7 let po smrti, dodneška se s tím nemůžu vyrovnat, asi tím, že odešel „dobrovolně“ :cry: . Já tenkrát nebyla ani schopna se s ním naposledy rozloučit, zhroutila jsem se. A o vše kolem se postarala matka. Dodnes mi tvrdila, že je otcova urna uložena v hrobě u jeho rodičů, ale dnes jsem se dozvěděla od sestřenice, že tam není :cry: :cry:
Co mám dělat? Za matkou jít nemůžu, stejně by mi zase lhala, jako vždycky. Poraďte mi prosím jak nebo kde mám zjistit co se vlastně stalo s urnou, jestli je to vůbec možné :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
31.10.11 18:38

můžeš se zkusit zeptat jestli v krematoriu jestli byla urna někým převzatá. pokud si jí někdo vyzvedl nedá se zjistit kde je. na to žádný registr neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
31.10.11 18:49

Já bych si tipla, že ji má maminka doma a nechtěla ti to říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.11 18:51
Laaja píše:
Já bych si tipla, že ji má maminka doma a nechtěla ti to říct.

doma ji určitě nemá, tím jsem si jistá, ona nežije jako spořádaný človek :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.11 18:52

asi zkusím to krematorium, snad tam budou mět záznamy, snad to není dlouhá doba :-(

• Citovat
  • Upravit
5454
31.10.11 18:55

krematorium uchovává tuším rok urnu, pokud se nikdo nepřihlásí, pak ji předává městu, bohužel 7 let je dlouhá doba,ale za to ty nemůžeš :hug:

vím to,jelikož nám umřela holčička nedávno a urničku máme doma než bude hrobeček pro našeho andílka :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.11 18:57

mišule a nevíš jak s tím pak nakládá město?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.11 18:58

já se prostě nemůžu smířit s tím, že tak dlouho chodím na hrob a otec tam vlastně není :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
5454
31.10.11 18:59

no město netuším, jestli to ukládá, tím si moc jistá nejsem,případně jestli nevysypávaj na vysypovou loučku nebo urnovou loučku, na to se zeptej buď na městském úřadě nebo technických službách následně, ale nejdřív úřad,oni tě někam odkážou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.11 19:01

děkuju moc :hug:

• Citovat
  • Upravit
5454
31.10.11 19:02

neni vůbec zač, vím,že je to těžký :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
31.10.11 19:03

Popel pak rozpráší na tu tzv. urnovou loučku. Dělá se to prý vždy jednou za určitou dobu, hromadně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
31.10.11 19:04

Vzhledem k tomu, ze jsi prima pribuzna, meli by Ti minimalne na kremacce (sprave hrbitova, nebo tak nejak se ten ourad jmenuje) rici, kdo kdy prevzal zustatky tatinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
31.10.11 19:11

Babička měla urnu své zemřelé dcery u sebe v ložnici ve skříni po celý život. A můj kamarád, který přišel už o oba své rodiče má jejich urny doma a kdyz je mu smutno, tak si s rodičema povídá…
Třeba jí ma maminka doma..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.11 19:17

holky, doma jí určitě nemá, ta myslí jen sama na sebe :cry: navíc z „bytuů kde se to stalo odešla s pár "švestkama“ dyť ona ani nemá úmrtní list ani parte :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová