Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já věřím,že ho zabili,ale mohli teda ukázat opravdovou fotku po tom zabití,at teda lidi vidí,že je to fakt,takhle je to celý divný,oni ho zastřelili,potom ho vyhodili do moře…nikdo nic neviděl a nevyfotil.
je to všechno divné,ale zase si myslím,že kdyby to nebyla pravda,tak by Obama nedělal oficiální prohlášení. ![]()
Já nevím čím to je, ale ať udělá Amerika cokoliv, skoro nic ji nevěřím na 100%. Přistání na měsíci, 11. září, záminky pro válčení atd..
Uz jsem chtela jit spat, ale tahle diskuze mi neda a musim na ni reagovat. Mam takovy dojem ze nekdy v roce 1979 kdy Afghanistan bojoval s Rusaky, byla to prave Amerika kdo zasoboval Usamu zbranemi a podporoval, dokonce byl i v kontaktu(nebo prave proto) s agenty CIA. Potom co Rusko padlo, mluvim i o evropskych zemich se najednou stal Usama nepohodlnym a vlastne od te doby se stal stvanou zveri. K utokum z 11.zari se vyjadril asi tak, ze to nenaplanoval on, ale ze je stastny, ze se to udalo. Chtela jsem vas odkazat na jeden dokument, ale kupodivu z obou stranek s filmy zmizel..
K utokum jsem si po shlednuti tohoto dokumentu utvorila svuj obrazek a uz nejsem zastancem proamericke propagandy.Presne jak psala kocunka, vybuchy, nesrovnalosti s letadly..to tam bylo vse vysvetleno, ale bohuzel..A nebyl to dokument z muslimskeho sveta, ale od AMERICANA. Taky budou prezidentske volby a tohle se hodi akorat tak do kramu Barakovi.. Myslim si,ze spousteci mechanismus se zacina pomalu otacet a vrazdou, troufam si rict ikony vsech co bojuji za dzihad, zacina nabirat na obratkach.Zadny uder americanu nezustane bez odezvy.Akce a reakce..Jo a mimichodem..Vsichni ho obvinuji kolik zabil lidi, ale kolik Americane zabili obycejnych lidi pri naletech na domnela mista zakladen talibanu to uz nikoho nezajima.Me pri takovym naletu umrit cela rodina a ja jedina jako prezivsi, taky nevaham a jdu se nekam odpalit..nejsem jeho zastancem!!!TOT MUJ NAZOR
Pavla Nováková píše:
Já nevím čím to je, ale ať udělá Amerika cokoliv, skoro nic ji nevěřím na 100%. Přistání na měsíci, 11. září, záminky pro válčení atd..
Plne souhlasim..
michalka87 píše:
Pavla Nováková píše:
Plne souhlasim..
Souhlasím s obouma názorama!!!!!
Usáma Bin Ládin je opravdu mrtev, potvrdilo se to poté, co to on sám exkluzivně prohlásil v živém vysílání pro televizi al jaseera
![]()
Me taky bylo divny, proc ho hazeli do more a normalne nepohrbili, ale pak jsme tady s klukama diskutovali a dosli jsme k tomu, ze kdyby ho normalne pohrbili, tak by lidi chodili na jeho hrob a uctivali ho jako modlu nebo neco podobnyho..Amici tomu chteli asi predejit..Taky mi je divny, ze kdyz uz ho teda zastrelili v severnim Pakistanu, tak nikde kolem more neni a museli se s nim tahat buh vi kam, minimalne pres cely Pakistan na jih, teprve tam je more..vsude pisou jak mu prohnali kulku hlavou, ale na BBC ukazovali jen barak ve kterym zil, jeden pokoj od krve, kde ho udajne zastrelili, ale telo zadny..jsem zvedava jaky fotky vypusti ,,slavny" White House..Nebo nam snad reknou za par tydnu ci mesicu, ze to byla chyba a Usama nam porad nekde beha? Pro invazi Amiku do dalsich statu bych se nedivila…Ropa je mocna carodejka..
Michaelakkk píše:
Usáma Bin Ládin je opravdu mrtev, potvrdilo se to poté, co to on sám exkluzivně prohlásil v živém vysílání pro televizi al jaseera
![]()
No koukam, ze tady mame nejaky nesrovnalosti..
![]()
Michaelakkk píše:
Usáma Bin Ládin je opravdu mrtev, potvrdilo se to poté, co to on sám exkluzivně prohlásil v živém vysílání pro televizi al jaseera![]()
![]()
![]()
![]()
Teeeda fuj. maminy debatujou o válčení..... ![]()
Děvčata my to nevyřešíme, muslimská nátura je nám prostě cizí, tak do toho těžko můžem vidět. Cokoliv řeknem nebo vydedukujem, bude vždycky aspoň trochu mimo...... ![]()
Michaelakkk píše:
Usáma Bin Ládin je opravdu mrtev, potvrdilo se to poté, co to on sám exkluzivně prohlásil v živém vysílání pro televizi al jaseera![]()
![]()
![]()
![]()
to jsi ho viděla v TV??? no to je teda goool
no ikdyby byl mrtvej terosti se nezastaví a bude další utok na Ameriku a možná až jim uplně rupne v palicích tak se přemístí na Evropu
Ve zprávách bylo že na ameriku zautočili toho 11.9.2001 proto že se prezident nějak zastaval podporoval IZRAEL ![]()
Jura007 píše:
Teeeda fuj. maminy debatujou o válčení.....
To by ses divil Juro, co nás všechno baví…
.
A taky patřím k „paranoikům“, co si myslí, že Usáma není mrtvý.
JančaK píše:
Holky, a chápete někdo proč ho tak honem hodili do moře?
Podle jejich tradic se tělo musí umýt a pohřbít do 24 h po smrti.A do moře proto,aby hrob nebyl poutním místem pro jeho obdivovatele a taky by bylo těžké najít zemi,která by chtěla mít na svém území jeho hrob… takhle to alespon říkali a mě se to zdá celkem logický…
Ale můj názor je,že vstanou noví bojovníci a Pán Bůh s Amerikou (a s námi)
[