Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Musim rict, ze tohle tema me teda chytlo..Uz proto, ze bezmala 2 roky ziju s muslimem.Driv jsem je hazela do jednoho pytle, ale ted musim rict, ze to byla z me strany obrovska chyba!Vsichni nejsou stejni.Poznala jsem jejich zvyky, denne vidim jejich chovani a kolikrat se chovaji lip nez my ze ,,zapadu".Chtela bych vedet vas nazor na ne..?A jestli nejakeho muslima znate..?
Je úplně jedno jestli Ladin je mrtví a nebo není,na jeho místo nastoupí někdo jiný a po něm,zase někdo…toto nemá konce,chtělo by to něco hodně radikálního,aby byl s terorismem konec a ve světě by nastal mír…
Co se týká mě,tak země Afgánistán,Pákistán,Irák,Iran…a ještě další bych já vyhladila
![]()
michalka87 píše:
Musim rict, ze tohle tema me teda chytlo..Uz proto, ze bezmala 2 roky ziju s muslimem.Driv jsem je hazela do jednoho pytle, ale ted musim rict, ze to byla z me strany obrovska chyba!Vsichni nejsou stejni.Poznala jsem jejich zvyky, denne vidim jejich chovani a kolikrat se chovaji lip nez my ze ,,zapadu".Chtela bych vedet vas nazor na ne..?A jestli nejakeho muslima znate..?
ja jsem muslimka a manzel je muslim a zila jsem dva roky v muslimskem state.
nechci se vracet k histotii ale myslim ze vsechny velke valky zacali nemuslimove a nechci pripominat nejake krizacke vypravy atd.
myslim ze cirkrvni inkvizice zabila hodne lidi
http://www.youtube.com/watch?…
kecačka píše:
Je úplně jedno jestli Ladin je mrtví a nebo není,na jeho místo nastoupí někdo jiný a po něm,zase někdo…toto nemá konce,chtělo by to něco hodně radikálního,aby byl s terorismem konec a ve světě by nastal mír…
Co se týká mě,tak země Afgánistán,Pákistán,Irák,Iran…a ještě další bych já vyhladila![]()
A koho bys vyhladila?Afganistánce, který tam terorizuje Taliban?To se neda takhle hazet do jednoho pytle.....
byron píše:kecačka píše:A koho bys vyhladila?Afganistánce, který tam terorizuje Taliban?To se neda takhle hazet do jednoho pytle.....
Co se týká mě,tak země Afgánistán,Pákistán,Irák,Iran…a ještě další bych já vyhladila![]()
presne tak
ono se na to chce podivat jinak nez jen v televizi
Byl to terorista, měl na rukou krev svou nejvyšší daň už zaplatil a zřejmě navěky splácet bude ale na druhou stranu to byla lidská bytost. Z toho důvodu se mi nelíbí jak se svět raduje a oslavuje jeho smrt. O co je pak naše společnost lepší? Přijde mi dost mrazivé oslavovat něčí smrt pro pár chvil zadostiučinění. Chápu smutek pozůstalých lidí 11. září ale co ti co doplatili na pozdější válku v Afghánistánu či Iráku (kde nikdy nebyli nalezeny zjevné spojitosti. Myslím, si že pokud má lidstvo dosáhnout míru je třeba spolupráce všech ne jediného hegemona,kterým je USA.
jestli je nebo neni mrtvy
asi jeste chvili potrva nez se dozvime, jak to opravdu bylo.
Me zarazi nazor diskutujicich na Novinkach. cz pod clanky. vetsinou se prispevky bavim, ale nad timhle mi zustava rozum stat. nekolik lidi dokonce zastava nazor, ze nema s 11.9. nic spolecneho, ze si to americane udelali sami
, nekdo tvrdi, ze vubec neexistoval, vetsina lidi ho obhajuje a spinu hazi na USA, ze nemeli pravo ho zabit… no des, je mi z techto lidi na ![]()
Skutečný Usáma bin Ládin je vzdálený příbuzný saúdskoarabské královské rodiny, zamlada býval pěkný kanec a střídal ženské jak na běžícím pásu; nejsem si jistý, že má prsty ve všem, co se mu připisuje. Jinak výroky na Novinkách a výroky našich politiků mě nechávají klidným - už jsem v Česku slyšel větší svinstvo… ![]()
Markita píše:
nechci se vracet k histotii ale myslim ze vsechny velke valky zacali nemuslimove a nechci pripominat nejake krizacke vypravy atd.
myslim ze cirkrvni inkvizice zabila hodne lidi
http://www.youtube.com/watch?…
Ohledně těchto tvrzení bych byl hodně opatrný. Víš třeba, kde se tu vzal název Džebel al Tára neboli Gibraltar? Jak je potom možné, že všechny války začali nemuslimové? A co arabské dobývání severu Afriky a potom Španělska? Na tvém místě bych s tím rozhořčením fakt brzdil…
juro juro, ja tim chtela hlavne naznacit, ze nezalezi na vire, ale na lidech
nechci se dohadovat jestli krestane zide a nebo muslimove zabili vic lidi a jak
jen nemam rada nazory muslim=terorista
co udalal nebo neudala bin ladin a jestli je mrtvi nebo si nekde vali sunky jde mimo me
nechci se tu hadat
jen mi neprijde moc mile ze se oslavuje smrt
Jura007 píše:
Skutečný Usáma bin Ládin je vzdálený příbuzný saúdskoarabské královské rodiny, zamlada býval pěkný kanec a střídal ženské jak na běžícím pásu; nejsem si jistý, že má prsty ve všem, co se mu připisuje. Jinak výroky na Novinkách a výroky našich politiků mě nechávají klidným - už jsem v Česku slyšel větší svinstvo…
To jsem o Usámovi taky slyšela.......
Hlavně nejdřív spolupracoval s Američany, pak se to nějak zvrtlo.....
Já si taky myslím, že je zbytečné ted řešit kdo zabil víc lidí..........nejspíš asi mor…
No a lidi porstě bohužel budou považovat každýho muslima za treoristu, obzvlášt češi, a je to taky tím, že o tom prd víme. Tady se porpírá hlavně terorismus, takže si to lidi s ničím jiným porstě nespojí, bohužel.....
Já nesnáším žádný fanatismus, at je odkudkoliv…
Já věřím tomu, že Usáma je mrtvej, a věřím tomu, že má na svědomí hodně zla....., co mi ale začíná bejt divný, ýe s tím dělaj takový tajnosti, a taky to, že ho hodili do moře, už mi to začíná taky smrdět. Třeba ho zabili už dřív, nevím.....
Markita píše:
juro juro, ja tim chtela hlavne naznacit, ze nezalezi na vire, ale na lidech
nechci se dohadovat jestli krestane zide a nebo muslimove zabili vic lidi a jak
jen nemam rada nazory muslim=terorista
co udalal nebo neudala bin ladin a jestli je mrtvi nebo si nekde vali sunky jde mimo me
nechci se tu hadat
jen mi neprijde moc mile ze se oslavuje smrt
No, je to divný oslavovat něčí smrt…na druhou stranu, kdyby zabili tenkrát Hitlera, taky by lidé slavili......Usáma nemá jistě na svědomí tolik mrtvých, ale hodně jich bude
pokud je mrtvej, jedine dobre. rika se - skoda dobreho cloveka- a on urcite dobry nebyl, takze me oslavovani jeho smrti neva.
blby je, ze se urcite najde nekdo, kdo ho nahradi
me proste nejde do hlavy jak ta skvela amerika nezabranila utoku