Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky. Tak tu máme MS, co koukáte? fandíte? já fandim těm našim klukům moooc
Je to zatim velké překvapení celý mistrovství, outsajdří (omlouvam se nevim jak se píše správně) jakoby vzlítli a letí si za svím cílem, největší překvapení je Německo, kde porazili snad největší favority Rusko, včera Slováky, nu a i norové, kterým se podařili dva body se švédama. Máte typy jak to dopadne? já bych přála smaozřejmě našim,ale myslím, že to asi nedopadne, Voky tu neni, a ten mladej brankář neni tolik zkušenej, obrana stojí za prd,ale uvidíme. teda si vubec netroufam typovat kdo to celý vyhraje, že by německo??? ![]()
kurva fandim!
![]()
doufám, že znáte tu hlášku, já jen abych nebyla za sprostého omezence ![]()
fandím samozřejmě našim a pokud by to nevycházelo, tak dál budu držet palce i slovákům…nejsem ten hypernacionalistický typ, co by to případným „bratrům“ nepřál ![]()
jinak mě teda popravdě překvapujou němci…ty jedou jak fretky!
Mar__tanka1983 píše:
kurva fandim!![]()
![]()
doufám, že znáte tu hlášku, já jen abych nebyla za sprostého omezence![]()
fandím samozřejmě našim a pokud by to nevycházelo, tak dál budu držet palce i slovákům…nejsem ten hypernacionalistický typ, co by to případným „bratrům“ nepřál
jinak mě teda popravdě překvapujou němci…ty jedou jak fretky!
jasně , že tu hlášku všicni známe a rádi používáme ![]()
taky tak u mě,ale myslim, si že dřív by vyadli právě slovácí, nu ale tak minulej rok to taky nevypadalo a jak se to pěkně rozjelo až ke zlatíčku, je kdyby to tak bylo i ted, se těšim na každej zápas a strašně to žeruuu ![]()
nevim čim sou němcí nadopovaný,ale sou hustý ![]()
Fandím jako blázen
![]()
Ten zápas s Lotyšskem jsem prožívala jako by to bylo finále ![]()
Pavelec je sice mlaďoch,ale hraje v NHL,tak nezkušený snad není,ne???
Slováci mě včera teda šokovali,i když jsem se nedívala na celý zápas,jen přepínala ze Superstar,ale mazec ![]()
Dneska se těším,snad nebude s Dánama nějaký problém…
Lucajdice79 píše:
Fandím jako blázen![]()
Ten zápas s Lotyšskem jsem prožívala jako by to bylo finále
Pavelec je sice mlaďoch,ale hraje v NHL,tak nezkušený snad není,ne???
Slováci mě včera teda šokovali,i když jsem se nedívala na celý zápas,jen přepínala ze Superstar,ale mazec
Dneska se těším,snad nebude s Dánama nějaký problém…
nu právě, oni t jakoby slabší vubec slybí bejt nemusí, nu těšim se na zápas. já taky včera neviděla celý jen sme přepínali co se děje v hokeji a jinak superstár, nehráli naši, tak sem musela zkouknou ševču a adamce ![]()
Taky doma fandíme jak o život
docela mě překvapuje jak jsou dneska ty týmy vyrovnané
samozřejmě, že vítězství bych přála našim popř. slovákům
ale němci mě strašně překvapili, no abysme se nedejbože, nedivili kdo to vyhraje ![]()
A dneska nám naše malé milované zlatíčko musí odpustit procházku
snad příště budem hrát už jen večer ![]()
Příspěvek upraven 02.05.11 v 12:08
Mar__tanka1983 píše:
kurva fandim!![]()
![]()
A pomodlíme se? ![]()
U nás ani nekoukat nejde=) A já fandím, ale jako zas se nezhroutím, když to naši projednou =)
Snad se jim bude dařit!
Němci fakt jedou, jestli jim to vydrží, tak by nějakou medaili zasloužili!
Taky samo koukám,fandím a našim to strašně moc přeju…
Ale jak to bude,uvidíme…
jojo, němci sou hustý, ale aby nepřepálili začátek a pak už nechyběly síly…
já jsem dneska v práci až do pěti, takže budu ráda, když stihnu poslední třetinu, tak doufám, že až si doma zapnu telku, tak mě nevomejou…
já jsem typ fandy, že když to projedem, tak mě to mrzí jenom chvíli po zápase, a nehroutím se, ale během něj nadávám jak špaček a s hubou skoro až na obrazovce je popoháním (třeba když se urvou do brejku, tak takový to „jeď! jeď! jeď! dělej!!!!“) ![]()
a moje oblíbená věta speciálně u českýho hokeje?
„no tak střílej, ty vole, na co kurva čekáš?“
z těch jejich deset přihrávek a prd z toho sem na prášky pravidelně… ![]()
Januliiik píše:
Taky doma fandíme jak o životdocela mě překvapuje jak jsou dneska ty týmy vyrovnané
![]()
samozřejmě, že vítězství bych přála našim popř. slovákům
ale němci mě strašně překvapili, no abysme se nedejbože, nedivili kdo to vyhraje
![]()
A dneska nám naše malé milované zlatíčko musí odpustit procházku
Příspěvek upraven 02.05.11 v 12:08snad příště budem hrát už jen večer
my už sme byli
, nemužeme si nechat ty naše kluky ujít.
nu právě, aby sme se nedivili, třeba to dá nirsko ![]()
Mar__tanka1983 píše:„no tak střílej, ty vole, na co kurva čekáš?“
jojo, němci sou hustý, ale aby nepřepálili začátek a pak už nechyběly síly…
já jsem dneska v práci až do pěti, takže budu ráda, když stihnu poslední třetinu, tak doufám, že až si doma zapnu telku, tak mě nevomejou…
já jsem typ fandy, že když to projedem, tak mě to mrzí jenom chvíli po zápase, a nehroutím se, ale během něj nadávám jak špaček a s hubou skoro až na obrazovce je popoháním (třeba když se urvou do brejku, tak takový to „jeď! jeď! jeď! dělej!!!!“)
a moje oblíbená věta speciálně u českýho hokeje?
„no tak střílej, ty vole, na co kurva čekáš?“z těch jejich deset přihrávek a prd z toho sem na prášky pravidelně…
fandíme doma všichni!Letos fakt čumim,rusáci museli dostat strašnýho sprda od toho Bikova po tom prvním zápase.Fandíme samozřejmě čechům,přeju to i slovákům,ale jsem realista,myslim že vyhraje Kanada.Přikládám fotku naší 7mi měsíční fanynky,jestli se mi to povede.
Cherilin píše:
fandíme doma všichni!Letos fakt čumim,rusáci museli dostat strašnýho sprda od toho Bikova po tom prvním zápase.Fandíme samozřejmě čechům,přeju to i slovákům,ale jsem realista,myslim že vyhraje Kanada.Přikládám fotku naší 7mi měsíční fanynky,jestli se mi to povede.
nu tak ta je užasná
to museli, sme na ně zvědavá jak budou hrát dál, taky myslim, že to dá kanada,tak ale aspon nákou medajli, když bude zlastá zlobit se nebudu ![]()
Já slovákům nefandím, oni jsou strašně namyšlení a na diskuzích nám to nepřejí, tak co bych jím to přala já.. ![]()
Já věřím, že to obhájíme. Loni to byl gól v poslední sekundě, který nám otevřel cestu ke zlatu.. prostě musíme jim věřit do poslední chvíle..
Němci jsou letos vážně dobří, ta jejich obrana - no měli by se naši kluci od nich co učit
Oni snad ještě nedostali ani jeden gól, že?
Izí: jo od slováků dostali, teď jsem koukala do tabulky, Německo:Slovensko 4:3…