Mistrovství světa v ledním hokeji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31289
2.5.11 12:51

jáji: takže taťka plzeňák, jo? :palec:
já fotbal nějak moc nepozoruju, hokej je pro mě akčnější…takže fotbal mám třeba puštěnej jako kulisu, čtu si knížku a sem tam zvednu oko a zkontroluju, co tam zrovna tropí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
2.5.11 12:54
Mar__tanka1983 píše:
Izí: jo od slováků dostali, teď jsem koukala do tabulky, Německo:Slovensko 4:3…

A joo, to bude tím, že jsem to včera stihla dodívat jen do druhé třetiny :mrgreen: a v té třetí už inkasovali 3 góly, ale drželi se dobře chlapci :palec:

Slovensko - Německo 3:4 (0:0, 0:3, 3:1)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
2.5.11 12:55

Já fotbal nesnáším :-D je to pro mě mrtvá hra :-D unuděná, no hrůza :-D za to hokej to je o něčem jiném, je to rychlé a dokáže se to zvrtnout z vteřiny na vteřinu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
2.5.11 12:59
Mar__tanka1983 píše:
jáji: takže taťka plzeňák, jo? :palec:
já fotbal nějak moc nepozoruju, hokej je pro mě akčnější…takže fotbal mám třeba puštěnej jako kulisu, čtu si knížku a sem tam zvednu oko a zkontroluju, co tam zrovna tropí :lol:

jj my sme z přeštic, takže do Plzně kousek, moc jim fandíme celá rodina, dřív když sem byla mladší řvali sme spolu, to byla sranda :mrgreen: . mam taky radši hokej, ale když hraje Plzen, bo národák ráda se kouknu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
2.5.11 13:03

jojo, sem přesně takový neslaný nemastný fanda :-) na plzeňskej hokej jsem začala důkladně koukat až po tý aféře s bodama, do té doby sem si jen hlídala skore na netu a začala bych to sledovat až v play-off, a viktorku koukám jen co se vyhoupla do čela tabulky.
Jinak nároďáky sleduju včechny - a i v jiných sportech :palec:

no a teď třeba sleduju i volejbalovou ligu…a tam fandím Budějicím :-)) proč? nevím, asi proto, že je mi tam hrozně sympatickej nahravač :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
2.5.11 13:15
Mar__tanka1983 píše:
jojo, sem přesně takový neslaný nemastný fanda :-) na plzeňskej hokej jsem začala důkladně koukat až po tý aféře s bodama, do té doby sem si jen hlídala skore na netu a začala bych to sledovat až v play-off, a viktorku koukám jen co se vyhoupla do čela tabulky.
Jinak nároďáky sleduju včechny - a i v jiných sportech :palec:no a teď třeba sleduju i volejbalovou ligu…a tam fandím Budějicím :-)) proč? nevím, asi proto, že je mi tam hrozně sympatickej nahravač :mrgreen:
:mrgreen: nu tak ono když se jedná o národák je to povinnost koukat:-) tak na Plzenskej hokej sem koukala a do doby než sem měla prcka i jezdila a nejlíp se mi fandilo v kotli když sme se nedostali a byli sme v těch divných křídlech kde nikdo neřval, cítila sem se děsně nesvá :mrgreen: všichni tam na mě koukali jak na nákýho vypatlanečka, z vesnice :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
2.5.11 13:29

Taky se hlásím do klubu. Je to jediné období v roce, kdy piju pivo, řvu hlasitěji než věčně ožralý soused, sedím tak 20 cm od plazmy - to aby mi nic neuteklo, při faulu na naše jsem ten nejsprostčí člověk pod sluncem a při výhře nebo prohře brečím jak želva.

Přítel to tak neprožívá, ale musí držet hubu a krok. Těhle 14 dní si ujít nenechám. Pak je ovladač zase jeho.

Němci mažou jako o život. Slováků je mi líto. Tak nějak fandím oběma. Když vypadnou naši, tak slovákům.

Co říkáte na ten faul na Martínka? Bych toho lotyše skalpovala. Naštěstí má stop na 3 zápasy. Chvilkama to na mě působilo, jako kdyby ty naše chtěli i za cenu trestů vyřadit ze hry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
2.5.11 13:32

Jako já bych takovmu zmtkovi dala stop do konc mistráku, toto j takové svinstvo :poblion:
A vůbc takový člověk tam nmá co dělat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
2.5.11 13:56
lemaz píše:
Taky se hlásím do klubu. Je to jediné období v roce, kdy piju pivo, řvu hlasitěji než věčně ožralý soused, sedím tak 20 cm od plazmy - to aby mi nic neuteklo, při faulu na naše jsem ten nejsprostčí člověk pod sluncem a při výhře nebo prohře brečím jak želva.

Přítel to tak neprožívá, ale musí držet hubu a krok. Těhle 14 dní si ujít nenechám. Pak je ovladač zase jeho.

Němci mažou jako o život. Slováků je mi líto. Tak nějak fandím oběma. Když vypadnou naši, tak slovákům.

Co říkáte na ten faul na Martínka? Bych toho lotyše skalpovala. Naštěstí má stop na 3 zápasy. Chvilkama to na mě působilo, jako kdyby ty naše chtěli i za cenu trestů vyřadit ze hry.

měla sem naprosto stejnej pocit , jak píšeš s těma lotišema :cert: sem taky ta co při prohře brečim, ten uj nadává a já bulim, u nás se kouká celá rodina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
2.5.11 14:20

já teda brečím spíš při výhře…mě tyhle šťastný okamžiky dojímaj…
i když na druhou stranu teď mě tak nějak dojímá všechno tuplem :wink:
a faul na Martínka?no napřed jsem zahulákala cosi o ču..cích :oops: a pak když sem ho viděla jak se nezvedá a jsou k němu doktoři, tak by se ve mě krve nedořezal :cry:
ještě že mu nakonec „nic strašného“ není a nebude mít nějaké trvalé následky. A lotyš by měl podle mě dostat stop do konce šampionátu - takovéhle jednání se nemůže podporovat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
2.5.11 14:58
Mar__tanka1983 píše:
a faul na Martínka?no napřed jsem zahulákala cosi o ču..cích :oops: a pak když sem ho viděla jak se nezvedá a jsou k němu doktoři, tak by se ve mě krve nedořezal :cry:
ještě že mu nakonec „nic strašného“ není a nebude mít nějaké trvalé následky. A lotyš by měl podle mě dostat stop do konce šampionátu - takovéhle jednání se nemůže podporovat!!

tak se moc nenervuj at mimísek neni taky nervozka malinkej :-) já vim ono to nejde, minulej rok sem v tehe době byla kolem 6 měsíce tehotná já řvla jak tur na ty naše když hráli se švédama, to bylo strašn napínavý, a malej nedělal nic jinýhonež že kopal a KOPAL :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
Mar__tanka1983 píše:

tak se moc nenervuj at mimísek neni taky nervozka malinkej :-) já vim ono to nejde, minulej rok sem v tehe době byla kolem 6 měsíce tehotná já řvla jak tur na ty naše když hráli se švédama, to bylo strašn napínavý, a malej nedělal nic jinýhonež že kopal a KOPAL :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918

Fandím jako o život. hokej mě vždycky bral hodně, sleduju i play OFF a jiné zápasy.

Saamozřejmě fandím našim, a jelikož jsme československá rodina tak taky Slovákům. Ale češi u mě vedou :mrgreen: . Nicméně je mi líto Martínka, ten si už chudák nezahraje. Přišlo mi strašně nefér že to posoudili jako faul až po zápase protože bylo jasně vidět že puk už tam nebyl :cert: . Zuřila jsem jak drak.

Němci překvapují, to nikdo nečekal ale jsou ve formě, mají na to dosáhnout hodně vysoko(jestli nejvýš to nevím ale myslím že se probojujou hodně daleko).

Co se týká Rusů, letos jim nedávám moc šancí, Ovečkin jim fakt chybí, mají smůlu že hraje stanley cup a nestihl to(ne že bych jim fandila)

No a Slováci včera…první třetina ještě šla…druhá to byla ostuda jako hrom a kdyby zabrali dříve mohli vyhrát, ta třetí byla fakt :palec: .

Fandím samozřejmě našim a doufám že obhájí titul i když šance jsou zatím dost zatažené. Nicméně ještě jsme neviděli hrát všechny týmy a myslím že základní skupina kde jsou naši se dá zvládnout v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
2.5.11 16:12

tak holky de se fandit, za chvíli je to tu!!! klucííí do tohooo!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
2.5.11 16:24

Tak kluci začali dobře :dance: :dance: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová