Usínání 14ti měsíčního batolete

197
20.8.07 12:23

Usínání 14ti měsíčního batolete

Ahoj maminky,
nemáte některá fígl, jak uspat 14ti měsíční batole? Mám 14timěsíční holčičku a večer né a né usnout. Chodí spát kolem 23.00 hodiny a včera dokonce usnula až v 1.00 hodinu. Je to dost náročný, tak bych potřebovala poradit, aby chodila spát alespoň kolem 9.00 hodiny. Kdy Vám chodí spát děti? Usínají samostatně v postýlce, nebo u Vás? Na malou když přijde hodina, tak jí je jedno kde usne, prostě lehne a spí. Ale musí na ní přijít pořádná únava, jinak řádí a řádí. Taky jí dost často uspávám u prsa, to si někdy dá říct a usne třeba ve 22.00 hodin, ale vetšinou začíná spát dost pozdě. Děkuji za Vaše zkušenosti. Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16
20.8.07 12:29

Doufám, že to nezakřiknu, ale malá usíná sama kolem půl 8. Tím tě nehci naštvat. :D Ale taky to tak dřív nebylo a pomohla jedině metoda nechat vyplakat: Je to téměř stoprocentní. Už jste to zkoušeli? U nás byl po třech dnech klid. 8) A doufám, že jí to vydrží.

Já si teda neumim představit, že bych neměla po 8.hodině klid a čas na sebe a manžela. Tak držim palce. Musí tě to strašně zmáhat.

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
20.8.07 12:40

A kolikrat Ti holcicka spi pres den a jak dlouho?
Mozna kdyby se nenechala dlouho spat pres den a vice se utahala, ze by usnula drive.
Me Tomik usina mezi 19.30 a 20.00 sam v postylce - tento rezim jsem zavedla jiz ve trech mesicich a kupodivu ho dnes zacal akceptovat, ale je take pravda, ze mi pak rano vstava mezi 6.00 -7.00. No a pred den mi spi tak hodinu a pul - kdyz spi dve tak to jiz musel byt pekne utahany. Takze mi vstava kolem 14.00 a po te 19.00 hodine je pak videt, ze je jiz pekne unaveny. Takze kdyz ho pak polozim do postylky tak do 5ti minut spi - nekdy i drive.
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
20.8.07 13:32

Já jsem trénovala spaní už od malička. V noci jsem na malýho nemluvila a rychle v co největším přítmí přebalit a nakojit a usnout. Vždycky jsem se snažila ho udržet odpoledne vzhůru a nekompromisně uspávat kolem 20 hod. Vždycky jsem si ho vzala do postele a dělala jsem že spím. Teď mi spí pravidelně po obědě a padne 20 hod. a jde spát sám a bez řečí.
Malou začínám taky učit spávat pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
20.8.07 20:58

ahojky

tak Anička usíná okolo půl 8 a když neusne u prsa, tak jí dám do postýlky a ona sama usne. dřív jsem jí dávala spinkat až v 8 a to mi usínala pozdě a já jsem zjistila, že je přetažená a už jí nejde usnout.tak jsem jí dala spinkat o půl hodiny dřív a bylo to dobrý.

určitě bych doporučovala metodu kontrolovaného pláče.je to sice o nervy, ale musí se to vydržet.přeci jenom,už je holčička větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
20.8.07 21:32

AHOJ narcisku,

já mám roční holčičku, a také mi usíná každý den vcelku pozdě, vždy tak v rozmezí 21- 22 h. Dřív mi prostě neusne, a pres den spí tak jeste celkem dvě hodky, ale nekdy se zadaří jen hodina celkem.. Jako třeba dneska :-) Mno doufám, že až bude starší bude usínat dřív :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
20.8.07 21:35

Koukám, že mám na metříku starou fotecku, mno jo dlouho jsem tu nebyla.. Musím dát novou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.3.14 23:01

Ahojky, a v kolik Ti prcek rano vstava? nase eliska chodi spat ve 22 az 23 hodin, ale vstava zas v 11dopol a spinka tak hodinu a pul a to kolem 14 usina venku v kocarku. mne to zatim vyhovuje..jsme odpocate obe:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí