Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý večer
Jsem už vyřízená z prcka od narození mi krásně usínal kolem 18:00 max 19 hod. a vzbudil se na jidlo kolem 3hod. a pak spinkal dál do 6-7 hod. Ted už skoro týden mi usíná až kolem 23:00 až 01:00 hod
a spinka tak do půl osmé … Jak ho to odnaučit? A to nemluvím o tom že přes den už od 3.m spí po 15-30 min každé 3-4 hodky
… Nějaké rady ? ![]()
Neboj nejseš v tom sama. My chodíme spát kolem 1až3hod ráno, zkusila jsem všechno. Budit ho, přecpat ho, ukolíbat ho, utahat ho nic nic a znova nic.
Už to je 3měsíce a zvykla jsem si. Jinak přes den taky nespí. Nevím kde tu energii bere? Nejvíc mě na tom vadí, že nechodím spát s tatínkem. ![]()
No tak to je hezky teda :-/ to jsem zrovna sliset nechtela
… Ja prave take nechapu kde bere tu energii
,snad se to uklidni,preji to i tobe …
Holky, ja uz se teda opakuju. Psala jsem to v nekolika takovychto diskuzich, ale zkousely jste pevne zavinout a pustit bily sum- fen?
Pokud vam spi malo pres den, tak jsou mozna unaveni a neumi uz zabrat. ![]()
Jestli se vam budi pres den nebo v noci s placem, tak vazne zkuste pustit ten fen. U nas to zabiralo temer okamzite a do dvou, trech dnu spal jako andilek i pres noc. ![]()
Preji hodne sil. ![]()
Mě se teda s pláčem nebudí nikdy jen prochce nechce spinkat… Je čilej a usměvavej,chce dělat lumpárny (skákat,stát,plazit se) jen ne spát .A jak chápe asi každá mamina tak já nevím kde brát tu energii si snim do rána hrát ![]()
Scarlett2011 píše:
Holky, ja uz se teda opakuju. Psala jsem to v nekolika takovychto diskuzich, ale zkousely jste pevne zavinout a pustit bily sum- fen?Pokud vam spi malo pres den, tak jsou mozna unaveni a neumi uz zabrat.
Jestli se vam budi pres den nebo v noci s placem, tak vazne zkuste pustit ten fen. U nas to zabiralo temer okamzite a do dvou, trech dnu spal jako andilek i pres noc.
Preji hodne sil.
Mě taky přes noc krásně spí.
Ty myslíš jako nějaký šum vody nebo tak něco? ![]()