Usínání při kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Věruška11234
28.11.12 18:42

KONEC KOJENÍ

Milé maminky, dozvěděla jsem se že spousta maminek neví jak přestat s kojením…docela mě viděsilo když mi kamarádka řekla že její 3letý syn pořád vyžaduje mateřské mléko a když mu ho nedá tak křičí a křičí až to nevydrží a opět mu dát prso. Já jsem se dočetla že nejlepší způsob jak přestat s kojením je sbalit si pár věcí a odjet alespon na 3-4dny někam pryč a nechat tatínka popřípadě babičku aby vám dítko pohlídali…přecejenom když to navrhnete tatínkovi asi bude protestovat ale musí to pro vás prostě udělat. Až odjedete tak vaše dítko uvidí že maminka není a že není ani mlíčko a rychle si zvykne na to že to prostě bude od ted jinak. Asi se budete bát a stresovat co se doma děje a budete víc nervozní než váš manžel či přítel ale musíte to vydržet, Navíc když se vám dítko narodilo asi jste taky hned nevěděla jak se o něj starat a musela ste si k němu najít cestu a zjistit jak ho uklidnit jak ho uspat a na to všechno takhle příjde i vaše drahá polovička a navíc se víc sblíží s dítkem…věřte mi funguje to :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510