Usínání s plenkou přes obličej

dolfinie
5.2.10 13:51

usínání s plýnkou

Zdravím, mám prozbu, usínají Vaše děti s plýnkou přes obličej? Já už nevim, co udělat proto, aby Matýsek usnul doma. :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
5.2.10 13:53

Ne neusina.Ale hodi pres sebe pejska dumlacka usinacka nevim presne a stim spi a ma ho pres oblicej ale to si prehodi sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
5.2.10 14:02

Teď už ne, ale dělal to, měl plínku v postýlce nebo v kočárku a sám si ji přes sebe přetahoval. Teď si přes obličej hází plyšového usínáčka :).
Ale je fakt, že aby Ondra usnul doma, pro to jsem ještě relativně nedávno musela dělat nemožné, večer to zvládá docela dlouho, ale přes den mi doma usne tak poslední měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
5.2.10 14:03

Ahoj, my máme doma mazlíka. Je mu 2,5 let a pořád potřebuje plínu k mazlení a medvídka. Bez toho neusne. Na tom nevidím nic špatného. Je to dokonce milý, jak u toho vrní když se tulí s méďou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dolfinie
5.2.10 14:08

A co dělat proto, aby usnul v postýlce a ne jen v kočárku?

• Citovat
  • Upravit
14721
5.2.10 14:12

A jak máš staré dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9226
5.2.10 14:12

Ahoj, nam se dcerka taky dela, ze od malinka usni s plinkou, prehazuje si ji z ruky do ruky a muchla se s ni a pak usne. Ma to misto plysaka usinacka, toho ma taky, ale plinka vitezi a plysak ma smulu :lol:

jakmile ma plinku, usne kdekoli, bez plinky usne hodne tezko …

jak to udelat aby usinal v postylce a ne jen v kocarku? dej mi plinku do postylky a on si poradi. Neni na tom nic spatnyho a dychat muze, neni to deka aby se dusil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dolfinie
5.2.10 14:21

Holky Vy už máte větší děti..nám je 6týdnů..ale bojujeme s tim od začátku, co jsme se vrátili z porodnice..

• Citovat
  • Upravit
14721
5.2.10 14:41

Dolfi, tak já neporadím, ale snad tě uklidním… mně Markét v šesti týdnech usínala vždy s řevem a to buď u prsa nebo jsem ji uhopsala na balónu. Časem se to lepší, dneska už občas usne i sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
5.2.10 14:44

Já jsem si v šesti týdnech vůbec nedělala iluze, že by mi usnul sám v postýlce :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
5.2.10 14:46

Dolfi, mě malý holky nespaly ani v postýlce, ani v kočárku :lol:, až po půl roce se to jakž takž ustálilo a starší spí stále s plínkou, ale už né přes obličej, ale má jí sežmuchlanou v ruce a pod hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
5.2.10 14:51

Ahoj, máme chlapečka rok a půl a na plínce je přímo závislý, neusne bez ní, kolikrát jí muchlá i když si hrajeme, nebo když jsme někde kde se cítí nesvůj - třeba když jsem ho občas dala na hlídání do školičky, tak musel mít pořád plínku u sebe. Dokonce mi stahuje vyprané plíny ze sušáku. Myslím,že odvykání bude ještě horší než odvykání dudlíku. Ale přiznám se, že to neřeším, některé dítě má plyšáka, některé plínku, některé děti musí mít u sebe třeba mámino tričko… Jinak co se týká usínání a spaní v postýlce - když byl Ondra maličký, tak mi většinou usnul při kojení a pak jsem ho dala do postýlky, nebo jsem ho ukolébala - nebo spíš uzpívala - je hrozně zvyklý na zpívání a jako malý u toho usínal. Když byl trochu starší - tak po půl roce, tak už jsem ho občas nechala i chvilku plakat, ale většinou jsme ho také „uzpívali“, docela si na usínání v postýlce zvykl - od devíti měsíců spí sám v pokojíčku, první týden byl boj, ale zvykl si a s usínáním nemáme problém - necháme ho, když vidíme že už je unavený a zralý do postýlky (chodil spát v osm, teď tak v půl deváté) tak ho prostě odneseme uložíme a on si párkrát natáhne svého hracího medvídka a za chvíli chrupe - bez nějakého boje a strašného pláče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dolfinie
5.2.10 14:55

A jak jste to zvládali, když nespali? já jsem úplně na nervy..nevim co mu je, nakojenej a suchu a řve :-(

• Citovat
  • Upravit
dolfinie
5.2.10 14:57

Už ani chování nepomůže, tak ho nechám občas brečet, ikdyž mi to trhá :srdce:

• Citovat
  • Upravit
720
5.2.10 15:35

dolfi - jeste je malinky/ka aby usinal/a sama, me mala taky brecela a usla akorat u kojeni nebo jsme ji uchovali v naruci az asi pred tydnem se nam podarilo ze usla sama v postylce… ten vecerni plac muzou byt i prdiky nebo uz je treba moc pretazena/ny a nedari se usnou a proto place… doktorka nam vzdycky radila - vecer chovat, zpivat a rozmazlovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí