Uspávání u prsa - jak odnaučit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.12.13 22:49

:D vzala jsem si matraci z postele a dala jí na zema spíme s malým takhle pořád:D je mu rok a měsíc a nemám strach, že spadne:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.13 22:54

:D doufám, že to tak u nás taky bude..osobně nesnáším řeči typu, takhle sis ho naučila… neměla jsem na výběr. Jinak to nešlo,..šlo by ale řvát ho nenechám.. zkusila jsem to, nechat ho vyřvat v 6 měsících, chudák se až dusil…to nikdy.. teĎ je mu rok a měsíc a pořád hodně kojíme, přes den i v noci, usínání je pocuc teda, někdy usne hned někdy chodíme zkoušet..ale bez prsa..to by nedal, ale děkuji za tento příspěvek, děsím se toho, ve dvou letech jdu do práce a na směny, takže musí spinkat sám a už teĎ mám z toho nervy na pochodu:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.8.18 22:29

Vím že je tento příspěvek starý, je nam 8. Měsíců ale nám pomohlo že mi lékař předepsal na vyžádání prášky na snížení prolaktinu (přitom mužů kojit, užívám 1× týdne a je jich 9, mám za sebou 4 týdny užívání) a už téměř nemam mlíko takže mě malá ma jen jako dudlík (to byl účel aby ji po chvilce nic neteklo) a bylo vidět že jde jen o moji přitomnost jak se mlíko odbouralo…takže po této přípravě jsem se rozhodla ji pořádně utahat, konec proběhl tak že..sem jí nechala posledního šlofíka aby vstala max v 17h pak jsme vykoupali pořádně se najedla pohráli jsme si…pak začla být tak kolem 19h utahaná tak jsme šli ven to zas ožila…přišli jsme domů dopucla jsem ji kaší pomazlila a něco před 9 dala do postýlky kde si sama hrála tak 20 min pak začla plakat tak sem přišla prebalila položila ji (chvíli knikala) a byla u ní a ona se převalovala a po cca 10 min usla…když se v pak vzbudila dala sem jí najevo že tu sem a dala jí napít a zas usla… pokračujeme dále zkoušíme to první den tak snad to vydrží ale myslím si že je potřeba aby malicky vědělo že jste u něj a neodcházela bych…a hlavně unavit pořádně…tak to cítím já :srdce: (ale každé Mimi je individuální takže to chce se prizpusobit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.20 05:57

@Misakovci jak to dopadlo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat