Uspávání - máme problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
7.8.11 12:49
kockodanka píše:
Se nezlob, ale takovej usinacek nebo podobny blbustky jsou uplne to samy jako fen nebo hudba. Akorat to zere min elektriky, ale dite je na tom zavisly uplne stejne.

No dovolím si oponovat. Tam zvuk můžeš klidně vypnout,občas funguje i bez zvuku,prostě jen k přutulení a pocitu,že není v té postýlce tak sám…Ano,ale to může být i jiná hračka…Zakladatelko zkoušela jsi dát malé k usnutí třeba tvoje tričko,které jsi měla na sobě? Děti milují pach blízké osoby,nebo plyšový medvídek,cokoli,kde se můžou přitulit a vyvolají si tak pocit bezpečí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
7.8.11 12:51

bud rada,ze ti princeznicka usina pri hudbe,nebo fenu…ja behala po byte s malou v naruci 3,5 mesice,nekdy i 45 minut a mala se pak za 15 minut probudila :zed:
co bych dala za to,aby usnula jen tak pri hudbe!!a neboj do 18.ti ji uspavat fenem nebudes :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
7.8.11 13:19
kockodanka píše:
Se nezlob, ale takovej usinacek nebo podobny blbustky jsou uplne to samy jako fen nebo hudba. Akorat to zere min elektriky, ale dite je na tom zavisly uplne stejne.

tak usínáček je na baterky což je praktické kdykoliv někam jedu vezmem usínáčka sebou a zapnu a nemusím hladat zásuvku. Ale u něj jde spíš o to že se malá k němu přitulí. A rozhodně je lepší než fén usínáčka zapnu a nic se nemůže stát s fénem je to horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81521
7.8.11 13:31
horakyne píše:
kockodanka píše:
tak usínáček je na baterky což je praktické kdykoliv někam jedu vezmem usínáčka sebou a zapnu a nemusím hladat zásuvku. Ale u něj jde spíš o to že se malá k němu přitulí. A rozhodně je lepší než fén usínáčka zapnu a nic se nemůže stát s fénem je to horší

fén můžeš stáhnout do mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.11 14:00
kockodanka píše:
My mame hudbu a nevidim v tom problem. Bez hudby usne taky, ale hudba mu odblokuje zvuky zvenku, co by ho jinak budily, ma lehky spani.

Pokud ti to vadi, co treba poustet hudbu cim dal vic potichu, az nakonec nepustis vubec? Tak by se toho dalo zbavit bez problemu.

Příspěvek upraven 07.08.11 v 12:37

jj přesně tak řeším věci já u malé, ubírat postupně at si zvyká, jak se něco naráz sebere tak to končí urputným pláčem si myslím, já si myslím že toto je nejlepší řešení a jestli je to problém? no to musíš zvážit sama jak to vidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
7.8.11 21:03

holky jak si stáhnu fén do mobilu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
8.8.11 10:07
Dita01 píše:
holky jak si stáhnu fén do mobilu?

stačí si dát vyhledat googlem white noise nebo hair dryer :) u nás ale funguje jen opravdový fén, malá není včerejší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
8.8.11 10:17

mám podezření že to tak je i u nás..... jenže ta spotřeba energie :think: :-(

dneska je to uspávání zase na pytel…prudí a prudí…v kočárku ječí, pomohl jedině babyvak ! a to jsme měli minulý týden tak super režim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
8.8.11 12:17
Dita01 píše:
mám podezření že to tak je i u nás..... jenže ta spotřeba energie :think: :-(dneska je to uspávání zase na pytel…prudí a prudí…v kočárku ječí, pomohl jedině babyvak ! a to jsme měli minulý týden tak super režim :pankac:

jsme na tom podobně, zabírá jen prso…asi je něco ve vzduchu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.9.11 15:52

Tak u nas uz neni prso, ale momentalne houpacka hacka… ale je to lepsi, protoze usina sam, jen houpanim a muzu odejit a spi v ni aspon hodinku… akorat otazka, zda na tom nebude mit zavislost, coz asi bude, protoze v kocarku mi uz jecel… :-( a to mame reminkac… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.9.11 17:02

Buď ráda, že krásně spinká a užívej si to!! Až přijde čas, a ty se budeš „cítit“, zkus to jednou bez fénu.. Uvidíš jak to bude zvládat. Třeba tě překvapí! Přiznám se: začátky byly Karp, pak balon, pak prso, a když mi u prsa přestala usínat, (k mému šoku teda :lol: ) tak jsem přešla na daní do postýlky, dobrou noc, a po 2 minutách při řevu přicházet k ní, utěšit a odejít. U nás to zabralo, dneska krásně usíná sama. V noci teda. Upozorňuju že BEZ NECHÁNÍ VYŘVAT! Ale přiznám se, že přes den usne jen u prsa a nebo na balonu. Teď jsme se ale přestěhovali, a máme NOVÝ ZAČÁTEK KONEČNĚ VE SVÉM :pankac: a taky už se víc přes den unaví snahou o plazení a tak, začala jsem i přes den dávat do postýlky. Včera poprvé teda a super, usnula sama, šikulka. Dej na svůj instinkt a uvidíš sama co ti poradí. Podle mě je u vás vše v pořádku, špatně nic neděláš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí