Uspávání v manduce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10.6.16 18:40

Uspávání v manduce

Ahoj všem, chtěla bych vědět, jestli to mate někdo podobně. Synkovi bude zítra 11 týdnů a uz od prichodu z porodnice máme problémy s uspavanim. První dva měsíce spinkal přes den v kočárku, klidně vydržel i tři hodiny, ale večer des, zřejmě bříško, vydržel řvát od šesti do desíti, nic nepomáhalo, pak se najedl a usnul. Začal třetí měsíc a najednou po večerním řevu ani památka, najedl se, usnul mezi šestou sedmou a spal klidně do jedny… Pak už se budil po třech hodinách a vstávali jsme třeba v osm. Byla jsem nadšená, i kdyz přestal uznavat kocarek a da v něm max dvacet minut, před tím ještě deset minut řve, než usne… A uz tri dny ani večer neusíná tak hezky, buď me hodinu a půl duda nebo musím uhoupat na ruce, všechny dudliky odmítá. Tak jsem zkusila manducu, pustím mu zvuk vysavace a do pár minut v klidu usne, pak prendam do postylky… Zatim mi to nevadi, líbí se mi, jak je na mě spokojenej, ale mam strach, že jinak uz mi nebude chtít usinat. Měly jste to některá podobně? Přestaly to vaše děti samy chtít, nebo jste je to nějak odnaucovaly? Omlouvám se, že jsem se tak rozepsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
10.6.16 18:45

Moje děti byli zvykle usinat v naruci, pak pri kojeni, pak v satku… pak se to casem sami odnaucili. Pokud to nevadi tobe tak to neres a bud rada ze mas metodu pri ktere ti dite rychle usne. Drz se zasady resit jen to co ti vadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.6.16 19:08

@Petra Pavlickova nenosím v manduce, ale v šátku, problém s tím nikdy nebyl.. kluk usnul v šátku, byl odložen, hotovo.. pak se naučil sám usnout v postýlce - bez řevu - s mazlíkem, později mazlícím polštářem.. větší zlo mi přijde usínání u prsa nebo na rukou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
10.6.16 19:16

@Petra Pavlickova Starší dítě jsem do 10m uspala jedině uhoupáním v náručí, pokud možno na balonu, to byl asi ten správný rytmus, houpáním bez balonu trvalo uspávání déle. Pak ze dne na den začala večer usínat v postýlce. Denní spánky jedině v manduce asi do roka, odložení nemožné, pak teprv vzala dcera na milost kočár.
Mladší dítě je opičí mládě, bezkočárkový nošenec. Přes den spí hodně v šátku, někdy usne i sám v křesle, večerní uspávání jedině v šátku, jsou mu 3 měsíce.
Pokud ti to nevadí, neřeš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
abver
10.6.16 19:33

Taky jsem uspavala v manduce, bylo to pohodlny, nakojit, parkrat s manducou prejit obyvak a pritom precist kratkou pohadku a sup do postylky. Pak zacal syn utikat, kdyz jsem vzala manducu do ruky a supal do postylky rovnou… Takze u nas to samo ustalo…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510