Náhlá nespavost u ročního dítka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.6.16 13:16

Nahla nespavost u rocniho ditka

Ahoj, potrebovala bych poradit:-) mam rocniho prcka do teto doby spinkal 12hodin pres noc v kuse a ted uz asi 3tyden nespi skoro vubec. Budi se, spinka jen kdyz jsem snim. Pritom byl zvykli usinat sam, od narozeni spinka ve svem pokoji a nikdy nebyl problem. Tedka jsem z neho vyrizena. Knam do postele jsem ho nikdy nebrala a tedka jsem rada, ze tam usne a spi alespon 2hodky v kuse. Vzbudi ho kazde sustknuti, nevim cim to je, jestli ma „bubaky“. Poradte. Moooc dekuji a doufam, ze je to jen prechodne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30734
7.6.16 14:08

U dcery se dost zhorsilo spani (z hrozneho na priserne :mrgreen: ), kdyz zacala chodit, asi z tech zazitku. Trvalo to cca necely mesic. Jinak uz me krom zubu nic jineho nenapada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
7.6.16 14:10

Nerostou mu zuby? Mozna ho to nejak extra neboli, ale vzbudi ho to a potom se rozhlizi co se deje, kde je…zkus Calgel navecer..taky se mu mohlo oteplit v pokoji, jak je leto? Zkus poradne vyvetrat vecer, dat mu na sebe neco lehciho, nachystat si piti k postylce v noci…pokud ho mas u sebe v posteli a neni na to zvykly, asi ho vzbudi jakykoliv pohyb. snazila bych se ho davat spat tak, jak byl zvykly doposud do jeho postylky a prekonat tohle obdobi.ja mela takhle krasne spiciho chlapecka prvorozeneho a rikala si, proc ty matky tak hysterci, vzdyt to nic neni uspat ho na celou noc. druhy mi to dal pekne vyzrat - vstavani po cely rok patnactkrat za noc :mrgreen: pritom vychova stejna :palec: tak preju, at se to u vas vrati do starych koleji a mas zase klid. A moc bych se ostatnim matkam s dvanactihodinovym spankem nechlubila :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.16 19:07

Dekuji moc holky, napadly me, ze to budou zuby. Usina sam v postylce porad, ale v noci ho nekdy presunu k nam, kdyz nejde po hodine i vic uspat a pak spi jak dudek. Zatnu zuby a vydrzim a budu doufat, ze to je jen prechodne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí