Vstává v 5 a v 8 chce spát

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
493
10.6.16 06:01

Vstava v 5 v 8 chce spat

Holky ja uz vazne nevim :((

Mam narocne miminko.. Od zacatku spanek byl horror.. Mala ma hodne energie a unava na ni neni znat (jenom rano)

Snazim se ji udelat rezim vzhuru 3,5 h a spanek.. Je to des..

Rano mi vstava v 5.. O pul 8 uz knoura.. Snazim se ji udrzet aspon do te 8 odpadne pak u prsa za 2 minuty.. V poledne uz je to pak horsi, ale za 10 minut spi. No a vecer spat ji davam v 7 (unava neni znat) ale je vzhuru skoro 5 hodin, uspavam doslova skakanim na balonu pul hodiny u toho se vsemozne krouti.. Takze usne v

V noci se budi co 2 hodiny

Pres den spi pul hodiny.. Je porad uknourana, malo ji, neposedi..

Ma rok a 3 tydny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9578
10.6.16 06:22

@veruka85 syn od necelého roku spí jednou denně. Kolik toho sní? Jaký má jídelníček? U kluků vidím, že nejvíc kňourají, když se pořádně nenají, tak bych zkusila zapracovat na tomto. Pokud večer není unavená, klidně bych jí spaní šoupla na 20-20:30h, třeba se ráno pak prodlouží spaní. Kolik hodin ti přes den prospí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
10.6.16 06:28

A proc ji davas spat vecer v 7, kdyz ocividne neni na spani? Netrvala bych na rozestupy 3,5h. Dcera to ma pokazde jinak. Neresim. Vecer chodiva spat kolem devate, nekdy o neco driv nekdy pozdeji. Rano vstava jak kdy. Dnes o pul 6, ale jen na mleko a spi dal. Nekdy je vzhuru hodinu a pak si jeste na hodinu a pul usne. Takze podle toho se odehrala i denni spani. Nekdy spi dopo mezi 9-10 a pak mezi 15-16h. Obe spani tak 1-2h. Ale davam ji spat v momente, kdy je unavena. A to i vecer. Nejake rozestupy neresim. Kdyz si prispi rano, tak spi pak uz jen jednou po obede, a pak az vecer.

• Citovat
  • Upravit
9935
10.6.16 06:32

@veruka85 už má rok? A nestačilo by jí spát jednou denně, evidentně jí dáváš spát, když není unavená :nevim: Nezkoušela jsi jí dát spát třeba až v 8 (večer)? třeba by pak i ráno spala dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24146
10.6.16 06:57

Tak dle popisu jsem si nejdřív myslela, že jde o nějaké fakt malé mimčo. Nedávala bych spát dítě, které očividně není unavené a i přes den bych se řídila únavou a ne hodinkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.6.16 06:58

@veruka85 má rok? dávej spát později, nebude se Ti budit takhle brzy :nevim: mmchdm, kluk mi spí od roka 2× denně a to jen proto, že je taky ranní ptáčátko a vstává v 6.. pak spí dopol 10-11, odpol 2-3, spát chodí 9-10, ale od 8 je v postýlce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
10.6.16 06:59

Mám to samé, syn 14 měsíců mi vztava v pět a v devět už spí nevydrží do půl dvanácté jak bych chtěla, pak chodí cca ve dvě a večer po osmé hodině. Ani když šel spát v půl desáté večer tak nespal dyl!!! Takže se to snad urovná, mam ještě skoro 4 letou a ta spí do půl deváté :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3527
10.6.16 07:00

Moc tomu vašemu režimu nerozumím :nevim:. Proč 3,5 hodiny mezi spánky a dávat spát v 7, když není unavená? Napíšu, jak to máme u nás, malý je stejně starý, snad ti to pomůže.
Vstává po 5, dostane mlíčko do postýlky a někdy v ní ještě na hodinu usne a někdy ne, tak vstáváme. Pak je tak 2 hodiny vzhůru a je unavený, dávám ho spinkat a spí tak hodinu někdy více. Podle toho, kdy se dopo vzbudí, jde ještě spát odpoledne, ale už se mi i stalo, že spinkat nešel. Večer po 7 ho dávám spát, ale až jak na něm vidím, že je unavený.
Nenutím ho jít spát, když není unavený, je už dost starý a sám dává najevo, když potřebuje.
Ale třeba kamarádka dopolední spánek už odbourala, malá je kolem 8 unavená, vydrží půl hodiny, kdy je protivná, ale pak „ožije“ a dává ji spát až po obědě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
10.6.16 07:02

Rocni ditko uz nepotrebuje rozestupymezi spankem. Syn v roce uz spal jen po obede a vzdy jsem ho davala spat az kdyz byl unavenej, lip se mu spalo. Kdyz jsem ho uspala a nebyl unavenej tak se dost budil a i driv vstaval. Zkus ji dat spat az bude unavena, uvidis ze bude spat dyl a i lip..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
10.6.16 07:21
@jowana píše:
@veruka85 syn od necelého roku spí jednou denně. Kolik toho sní? Jaký má jídelníček? U kluků vidím, že nejvíc kňourají, když se pořádně nenají, tak bych zkusila zapracovat na tomto. Pokud večer není unavená, klidně bych jí spaní šoupla na 20-20:30h, třeba se ráno pak prodlouží spaní. Kolik hodin ti přes den prospí?

Ja nevim jestli to vubec psat :( to jeji jidlo neni asi ani jidlo..
Rano nesni nic.. Svacina pulka broskve, nebo par lzicek presnidavky, obed asi 5 lzicek judla a to uz za ni i beham a kdyz se mi to podari strcit do pusy vyplivne to.. Druha svacina i vecere vypada stejne..

Pres den spi 2 x pul hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
10.6.16 07:22
@Verun83 píše:
A proc ji davas spat vecer v 7, kdyz ocividne neni na spani? Netrvala bych na rozestupy 3,5h. Dcera to ma pokazde jinak. Neresim. Vecer chodiva spat kolem devate, nekdy o neco driv nekdy pozdeji. Rano vstava jak kdy. Dnes o pul 6, ale jen na mleko a spi dal. Nekdy je vzhuru hodinu a pak si jeste na hodinu a pul usne. Takze podle toho se odehrala i denni spani. Nekdy spi dopo mezi 9-10 a pak mezi 15-16h. Obe spani tak 1-2h. Ale davam ji spat v momente, kdy je unavena. A to i vecer. Nejake rozestupy neresim. Kdyz si prispi rano, tak spi pak uz jen jednou po obede, a pak az vecer.

Taky mas nejakou pravidelnost ve spanku.. Prece jinnemuzu davat spat jednou za 2 hodiny a pak za 6… Moment unavy oba bema.. Jen rano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
10.6.16 07:25
@Kotatko03 píše:
@veruka85 už má rok? A nestačilo by jí spát jednou denně, evidentně jí dáváš spát, když není unavená :nevim: Nezkoušela jsi jí dát spát třeba až v 8 (večer)? třeba by pak i ráno spala dýl.

Zrovna vcera jsem ji dala v 8 spat.. Usla v pul 9.. Rano vstala stejne v 5 a knourala uz po hodinr 8o ted uz spi.. :// odpadla po dvou hodinach..

Uz si prave rikam jestli ji spis nedat spat driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
10.6.16 07:26
@Liren píše:
Tak dle popisu jsem si nejdřív myslela, že jde o nějaké fakt malé mimčo. Nedávala bych spát dítě, které očividně není unavené a i přes den bych se řídila únavou a ne hodinkami.

Psala jsem to uz… I jsem to zkousela.. Unavena je jen rano spi pul hodiny. Pak az do vecera nejevi znamky unavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3527
10.6.16 07:28
@veruka85 píše:
Taky mas nejakou pravidelnost ve spanku.. Prece jinnemuzu davat spat jednou za 2 hodiny a pak za 6… Moment unavy oba bema.. Jen rano

Ona nemá moment únavy, protože ji nutíš spát. Vážně bych ji nechala ať jde spát, jak je unavená. Neřešila žádné rozestupy a jak jsou dlouhé. A k tomu jídlu, když sní tak málo, kojíš ji pak ještě? Nejí tak málo, protože ví, že stejně pak dostane prso?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
10.6.16 07:28
@tajnaorient píše:
Mám to samé, syn 14 měsíců mi vztava v pět a v devět už spí nevydrží do půl dvanácté jak bych chtěla, pak chodí cca ve dvě a večer po osmé hodině. Ani když šel spát v půl desáté večer tak nespal dyl!!! Takže se to snad urovná, mam ještě skoro 4 letou a ta spí do půl deváté :)

Presne mam taky 4 letou a ranni knourani mimina ji budi ikdyz jsme jinde :(
Toto jsem u ni vubec nezazila.. Fakt nevim jak ji davat spat.. Navic mi spi jen pul hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí