Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud uz MS mas, tak jeste zitra cesta a pokud ji nemas extremne dlouhou, budes uz u more za pulkou, ne? Pokud mas nejake finance a na tampony se necitis, tak bych zasla a koupila menstruacni plavky, se silnou MS nejsou uplne idealni, to je lepsi tampon, ale ke konci pri slabe MS je dcera bez problemu pouziva
.
Taky se se mnou mamka nikdy o menzesu nebavila. Tampony jsem si koupila sama, na pouzivani neni nic tezkeho.
Pokud jsi odpurce tamponu, tak budes muste akorat lezet na lehatku.nebo menst. plavky, ale ty bych pouzivala jen na konci menzesu, pri silne menstruaci bych mela strach
@Anonymní píše: Více
ne, určitě to naprosto nikoho nenapadne, když budeš týden ležet na lehátku v kraťasech a nepůjdeš do vody, že máš menstruaci
![]()
všichni lidé jsou úplně hloupí, a netuší, že 16leté holky menstruují
kdyby ti bylo 11-12 asi bych tě trochu chápala, ale takhle
![]()
máma by byla naštvaná, když 16letá dcera má menstruaci? ![]()
normální máma by byla spíš naštvaná, kdyby 16letá dcera menstruaci neměla, těžko někdo chce, aby jeho 16jletá dcera byla těhotná
@Pdoctor píše: Více
no to vím, ale pak ta matka bude asi IQ tykve, když je naštvaná, že 16letá dívka má menstruaci, ale ani u hodně hloupé matky nechápu, proč je naštvaná, ona asi také kdysi měla 16 a měla menstruaci
Fakt si dobrovolně zkazíš dovolenou? Naběhni do drogérky a kup si tampony. Na menstruaci není nic, za co by ses musela stydět přece. Je zvláštní, že se s tebou o tom máma nebaví, ale co se dá dělat. Tak neblázni, a kup si ty tampony. Přece se nebudeš celou dovču smažit na lehátku.
@Cirrus fibratus píše: Více
Tak v dnešní době je to pohoda. Tampony, menstruační plavky. Takže se nemusí skoro vůbec omezovat. Že se s ní o tom máma nebaví divné je, ale stává se to, co se dá dělat.
Bože ty jsi trumpeta…
tohle jsme řešily s dcerou loni. Objednaly jsme menstruační plavky a bylo vše super!!!
Jsem ráda, že mám s dcerou lepší vztah, než ty, se svou mámou…
@arinecka píše: Více
já třeba kupuju dovolenou v říjnu, tak kdybych měla 16letou dceru, vůbec nevím, zda bude mít v té době ms, ty holky to nemají ještě tak dokonalé pravidelné
Hele, když to dcerka dostala den před dovcou s wellnessem tak jsme z toho byli trochu “roztrpčené”, ale ne na ni - tampony nepoužívá, je ji 12, takže cestou na dovcu jsme vyzvedli v decathlonu spodní díl menstruačních plavek (za 900), první dny se spis jen sprchovala a máčela si nohy, další dny už si užívala na max.
@stinga píše: Více
Tak jasně, tohle se zas až tak přesně naplánovat nedá. Ale když se stane, že ms bude v době dovolený, tak se nakoupěj tampony, plavky a jede se. Tady mi přijde, že se stydí i doma. Já si myslela, že holky v tomhle věku jedině tampony, a vložky jen vyjímečně.
@stinga píše: Více
Jasne, ale pak se nejakou dobu pred odjezdem budes asi zajimat, ne?
Nebydlis nekde, kde mate Decathlon? Prodavaji menstruacni plavky. Online uz to nestihnes