Utajení menstruace na dovolené

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.7.25 18:51
@Anonymní píše: Více

Velmi dobře ti rozumím. Taky jsem to kdysi měla podobně. Matka se mnou nikdy nic neprobírala. Vůbec se ani nezajímala, jestli nějakou menstruaci mám. Ona by taky byla ta poslední, za kým bych šla pro radu. Kup si tampony. Právě s tampony můžeš klidně menstruaci utajit před ostatními ;). Pokud už menstruaci máš, tak ještě zítra to budeš mít asi silnější/ teda aspoň já jsem to tak vždycky měla/, a pak už ti bude stačit mini tampon, který si občas diskrétně vyměníš na wc. Přeji ti krásnou, ničím nerušenou dovolenou :hug:.

• Citovat
  • Upravit
76118
14.7.25 19:05

@Beruska999999 tak já tu často žasnu nad různými věcmi, asi fakt existují ještě hodně zaostalé kraje a tím nemyslím jenom sexuální výchovu dětí, my jsme Zlínský kraj - měli bychom být hodně křesťanští, ale zkušenosti hlavně tady z diskusí jsou jiné, je to zajímavé,
a jinak k tématu - já jsem si tampóny nezamilovala nikdy a to mám dítě, opravdu je používám jenom, když je nutné jít do bazénu, do moře, jako holka bych to určitě nezvládla, ale tak dnes máme menstruační plavky, menstruační kalhotky - to ještě za mého dospívání nebylo, dnes ty holky mají úplně jiné možnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.25 19:26

:think: na ZŠ v 5 třídě jsme měli sexuální výchovu. Mohli jsme psát anonymní dotazy. To nám bylo 10. Takže je to přes 20 let. Když spolužačka dostal první MS ve škole, všechna děvčata si svolala ředitelka do kanceláře a(malá vesnická škola) měly jsme diskuzi. Na druhém stupni byla beseda na témata menstruace, pohlavní styk, pohlavní nemoci, sex, početí, porod. Taky se dávali brožury i s kalendářem, vložkami a myslím, že i kondomem. Takže ta informovanost byla. Řekla bych, že docela dobrá.

• Citovat
  • Upravit
101523
14.7.25 19:41
@stinga píše: Více

To sice existovala, ale zreba u nas tahle beseda byla az v době, kdy menstruovala většina holek ve třídě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76118
14.7.25 20:34
@j.a.n.i1 píše: Více

bylo to v 5.třídě, jak píše slunečnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
14.7.25 20:53
@stinga píše: Více

U nas pozdeji, tipuju tak 7, mozna jeste pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.25 21:47

Jo u nás taky až nějak v té sedmičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76118
14.7.25 21:52

no to už je jedno, zakladatelce je 16, takže poučení ve škole má dávno za sebou, čili je to nejspíš náš starý známý menstruační troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí