Utajený šéf

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Doe_Jane
25.4.18 20:55
@TopSecret píše:
Je to dobry :pankac: aspon se ten sef dozvi interni veci :palec: a zkusi si to, ze to neni sranda

Napad dobry ale neverim tomu zpracovani…

• Citovat
  • Upravit
74217
25.4.18 21:05

To je nouma, kdyz musi pracovat fyz. a ne hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
25.4.18 21:42
@Doe_Jane píše:
Napad dobry ale neverim tomu zpracovani…

Jako myslis, ze je to nahrany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
25.4.18 21:46

Celkem me to mile prekvapilo, za me dobry, sef velky sympaťák uz vubec tim ze do toho sel. Vetsine sefu je uplne u pr.. radovy zamestnanec. Nebo je to opak a chce mit duvod jak buzerovat sve zaměstnance, ale tento mi prisel ten lepsi pripad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.4.18 21:55

Kolik dalsich ma, jako brigadniky. Tihle meli stesti, ze se osvedcili, tak maji nove smlouvy.
Podle toho co zaznelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
26.4.18 00:13

TO jako naklušou do hotelu s dlouhodobě nezaměstnaným na jeden den a ti zaměstnanci za ten jeden jediný den pojmou takovou důvěru, že mluví o šéfovi, nebo hanlivě o něčem na své práci (viz ta pokojská)? :think:
Být tím zaměstnancem, tak se držím velice zkrátka a nechápala bych, proč se mám vyjadřovat na kameru o šéfovi, když je to dokument o pro mě vpodstatě cizím člověku. Jako nápad fajn, ale působí to na mne jako hrané herci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
26.4.18 00:21
@Sexynohy píše:
TO jako naklušou do hotelu s dlouhodobě nezaměstnaným na jeden den a ti zaměstnanci za ten jeden jediný den pojmou takovou důvěru, že mluví o šéfovi, nebo hanlivě o něčem na své práci (viz ta pokojská)? :think:
Být tím zaměstnancem, tak se držím velice zkrátka a nechápala bych, proč se mám vyjadřovat na kameru o šéfovi, když je to dokument o pro mě vpodstatě cizím člověku. Jako nápad fajn, ale působí to na mne jako hrané herci.

Vše co je v televizi je nahrané!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
26.4.18 11:19

Já koukala dneska. Americkou verzi neznám. Ale spíš jsem čekala, že utajený šéf bude mít skrytou kameru a ne celý štáb. To je jasné, že se lidi před tv krotí :mrgreen: Asi by koukal :mrgreen: Jinak jsem nepochopila, proč ohodnotil jen těch pár zaměstnanců. Co ostatní uklízečky, servírky… Zajímalo by mě to postupem času, zda si stále svých zaměstnanců váží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
26.4.18 11:29
@vejilka píše:
Já koukala dneska. Americkou verzi neznám. Ale spíš jsem čekala, že utajený šéf bude mít skrytou kameru a ne celý štáb. To je jasné, že se lidi před tv krotí :mrgreen: Asi by koukal :mrgreen: Jinak jsem nepochopila, proč ohodnotil jen těch pár zaměstnanců. Co ostatní uklízečky, servírky… Zajímalo by mě to postupem času, zda si stále svých zaměstnanců váží…

asi nic moc když ta jedna mu už zdrhla, tak která ho prokoukla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1709
26.4.18 13:15

@Doe_Jane Jak to vis ze zdrhla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
26.4.18 13:26
@Enicka píše:
@Doe_Jane Jak to vis ze zdrhla?

psali to na konci, že odešla pracovat ke konkurenci

• Citovat
  • Upravit
1709
26.4.18 13:28

@Doe_Jane Aha dik, já právě konec neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
26.4.18 13:33

@Doe_Jane Ono hlavně buhví, jak to bylo :lol: Pokojská bouchá šichty jak divá a každej dělá blbýho, že o tom nevěděl, že jede bez volna :mrgreen: Spíš tipuji, že neměli lidi, tak prostě musela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
26.4.18 13:38
@vejilka píše:
@Doe_Jane Ono hlavně buhví, jak to bylo :lol: Pokojská bouchá šichty jak divá a každej dělá blbýho, že o tom nevěděl, že jede bez volna :mrgreen: Spíš tipuji, že neměli lidi, tak prostě musela.

jo já tomu celkově moc nevěřím, nepřipadali mi nějak překvapení, hlavně on šel dost poznat a pokud někdo z nich zná tu usa verzi, jak jsem už psala, tak se šance rovná nule že by to bylo reálné a ne nahrané… škoda

• Citovat
  • Upravit
12834
26.4.18 20:55
@Doe_Jane píše:
psali to na konci, že odešla pracovat ke konkurenci

Ted rikali ve zpravach, ze tam delali audit a neco tam prej chybelo. A uz pred tim auditem si vzala dovolenou a prestala s nima komunikovat. :nevim: tak buh vi, jak to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí