Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doe_Jane píše:
Napad dobry ale neverim tomu zpracovani…
Jako myslis, ze je to nahrany?
Celkem me to mile prekvapilo, za me dobry, sef velky sympaťák uz vubec tim ze do toho sel. Vetsine sefu je uplne u pr.. radovy zamestnanec. Nebo je to opak a chce mit duvod jak buzerovat sve zaměstnance, ale tento mi prisel ten lepsi pripad
Kolik dalsich ma, jako brigadniky. Tihle meli stesti, ze se osvedcili, tak maji nove smlouvy.
Podle toho co zaznelo.
TO jako naklušou do hotelu s dlouhodobě nezaměstnaným na jeden den a ti zaměstnanci za ten jeden jediný den pojmou takovou důvěru, že mluví o šéfovi, nebo hanlivě o něčem na své práci (viz ta pokojská)? ![]()
Být tím zaměstnancem, tak se držím velice zkrátka a nechápala bych, proč se mám vyjadřovat na kameru o šéfovi, když je to dokument o pro mě vpodstatě cizím člověku. Jako nápad fajn, ale působí to na mne jako hrané herci.
@Sexynohy píše:
TO jako naklušou do hotelu s dlouhodobě nezaměstnaným na jeden den a ti zaměstnanci za ten jeden jediný den pojmou takovou důvěru, že mluví o šéfovi, nebo hanlivě o něčem na své práci (viz ta pokojská)?
Být tím zaměstnancem, tak se držím velice zkrátka a nechápala bych, proč se mám vyjadřovat na kameru o šéfovi, když je to dokument o pro mě vpodstatě cizím člověku. Jako nápad fajn, ale působí to na mne jako hrané herci.
Vše co je v televizi je nahrané!
Já koukala dneska. Americkou verzi neznám. Ale spíš jsem čekala, že utajený šéf bude mít skrytou kameru a ne celý štáb. To je jasné, že se lidi před tv krotí
Asi by koukal
Jinak jsem nepochopila, proč ohodnotil jen těch pár zaměstnanců. Co ostatní uklízečky, servírky… Zajímalo by mě to postupem času, zda si stále svých zaměstnanců váží…
@vejilka píše:
Já koukala dneska. Americkou verzi neznám. Ale spíš jsem čekala, že utajený šéf bude mít skrytou kameru a ne celý štáb. To je jasné, že se lidi před tv krotíAsi by koukal
Jinak jsem nepochopila, proč ohodnotil jen těch pár zaměstnanců. Co ostatní uklízečky, servírky… Zajímalo by mě to postupem času, zda si stále svých zaměstnanců váží…
asi nic moc když ta jedna mu už zdrhla, tak která ho prokoukla ![]()
@Doe_Jane Ono hlavně buhví, jak to bylo
Pokojská bouchá šichty jak divá a každej dělá blbýho, že o tom nevěděl, že jede bez volna
Spíš tipuji, že neměli lidi, tak prostě musela.
@vejilka píše:
@Doe_Jane Ono hlavně buhví, jak to byloPokojská bouchá šichty jak divá a každej dělá blbýho, že o tom nevěděl, že jede bez volna
Spíš tipuji, že neměli lidi, tak prostě musela.
jo já tomu celkově moc nevěřím, nepřipadali mi nějak překvapení, hlavně on šel dost poznat a pokud někdo z nich zná tu usa verzi, jak jsem už psala, tak se šance rovná nule že by to bylo reálné a ne nahrané… škoda
@Doe_Jane píše:
psali to na konci, že odešla pracovat ke konkurenci
Ted rikali ve zpravach, ze tam delali audit a neco tam prej chybelo. A uz pred tim auditem si vzala dovolenou a prestala s nima komunikovat.
tak buh vi, jak to bylo.
Napad dobry ale neverim tomu zpracovani…