Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tož do Výměny už asi došly rodinky, tak je třeba vymyslet něco jiného
![]()
Příspěvek upraven 25.04.18 v 20:35
@Doe_Jane tys neviděla zahraniční verzi? je to nahrané tak, že ten „šef“ má začínat nějaké podnikání a televize - reality šou mu dá možnost si vyzkoušet různé pozice s tím že když „projde“ vyhraje peníze do začátku podnikání..ale podle mě tohle musí každý znát, nechápu že se někdo nechá nachytat..asi někdo bez satelitu ![]()
Presne to jsem si rikala. To je desny utajeni, kdyz maji hotel plnej kameramanu
. Dalsi z rady blbosti. Neni v tom Kazma??
![]()
@lachtanice86 píše:
@Doe_Jane znám to z usa. Obslehnute na 100% a stejná blbost
Vypadá to jako blbost, divná reklama na divný hotel. Kamera je pry kvuli nataceni dokumentu ale pochybuji ze by to melo efekt, zamestnanci by se stejně ovládali pred tou kamerou. Takze tomu neverim teda
@smurfka ja to teda vubec neznam
koukam, jsem uplnej neznaboh…
@vertunka píše:
Presne to jsem si rikala. To je desny utajeni, kdyz maji hotel plnej kameramanu![]()
. Dalsi z rady blbosti. Neni v tom Kazma??
![]()
kazma je ubožák který si dělá srandu z úspěšnějších a slavnějších lidí než je on..asi si honí ego a myslí si jak prorazí..akorát se shazuje.**** ![]()
edit admin - odstraněn vulgarismus
Ja znam zahranicni, tam to snad vysvetlujou tim, ze se toci o zaskolovani novacku - resp. v nejakem dile to tam resili, jak vlastne oblbnout zamestnance
@LindaPraha píše:
Ja znam zahranicni, tam to snad vysvetlujou tim, ze se toci o zaskolovani novacku - resp. v nejakem dile to tam resili, jak vlastne oblbnout zamestnance
Tim spise na to nemuzou snad skocit kdyz to tolik lidi zna z usa… mininalne jeden z toho personalu by to znal a proflakl ne
Je to dobry
aspon se ten sef dozvi interni veci
a zkusi si to, ze to neni sranda
Co to je zase za blbost? V utajení s kamerama?
to jsou vsechno herci? Jaky to ma smysl