Útěk do Ruska

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9273
20.4.16 22:04

Nevěřím tomu, že by Rusko vydalo svého občana do cizí země. Ještě v současné politické situaci Otec může na dítě zapomenout. Dítě ti svěří do péče i v Rusku. Rozvedou tě taky, jen to chvilku potrvá, hlavně sem nejezdi s dítětem.

• načítám...
9273
20.4.16 22:08

@anastasianechkasova a fandím ti :mavam:

• načítám...
Kobliha51
20.4.16 22:26
@hanka.br. píše:
@anastasianechkasova Brát, co vám nepatří, a zákony si vysvětlovat po svém, to máte asi v mentalitě…

Tak to bylo svinstvo.

• Upravit
9273
20.4.16 22:30

Když se jedná o Rusku, tak prasák vlastně není prasák. Nežerte tak tu telku. :zed: :zed:

• načítám...
30487
20.4.16 22:33
@Kobliha51 píše:
Tak to bylo svinstvo.

Souhlasím. Jen zakladatelka má pocit, že to svinstvo nebylo a že vlastně nic špatného neudělala.

• načítám...
Kobliha51
20.4.16 22:36
@anastasianechkasova píše:
Já dceru neunesla, dcera je občankou jak ČR, tak Ruské Federace. Navíc manželovi nikdo nezakázal se s ní vidět, mohl za ni přijet o volnu, neudělal to, v telefonátech o ni nemluví, neptá se na ni, nevidí důvod ji navštívit. Čekala jsem kritické reakce. Můj otec již sehna plno právníků, aby se to vyřešilo, ale manžel nechce, on nechce nic řešit, chce abychom se vrátili a byli s ním, jinou variantu nezná a nechce znát.

Jako spousta dalších milujících tatínků. Utekl mu majetek, to ho štve. V dnešní době by na skypu mohl dceru vidět každý den. Má o to zájem? Vypadá to, že ne. Je jedno, že jste zrovna v Rusku, stačilo by i třeba jen Slovensko. To teď není rozhodující. Kdyby se chtěl nějak domluvit, domluvil by se. Nechce, dcera ho v současné době zajímá jen jako nástroj pomsty. Je to smutné, neschvaluju odloučení dětí od žádného z rodičů.
Bohužel se zachoval jak dobytek a měl by si to uvědomit.

• Upravit
Kobliha51
20.4.16 22:37
@hanka.br. píše:
Souhlasím. Jen zakladatelka má pocit, že to svinstvo nebylo a že vlastně nic špatného neudělala.

Svinstvo byla ta tvoje věta. Rasistická a podlá.

• Upravit
30487
20.4.16 22:40
@Kobliha51 píše:

Co je jedna věta proti únosu dítěte jednomu rodiči? Kterého navíc osočuješ, ačkoli ho vůbec neznáš?

• načítám...
Mango_Lassi
20.4.16 22:42

Tak jsem si přečetla úvodní příspěvek. Píše tam, že se jí manžel omluvil, že rozvod nechce s že ona naopak chce. Pak ale píše, že se manžel dále o dceru nezajímal. Což mi nedává smysl.

• Upravit
Kobliha51
20.4.16 22:50
@Mango_Lassi píše:
Tak jsem si přečetla úvodní příspěvek. Píše tam, že se jí manžel omluvil, že rozvod nechce s že ona naopak chce. Pak ale píše, že se manžel dále o dceru nezajímal. Což mi nedává smysl.

Rozvádět se nechce, ale na dceru se neptá. Co je na tom k nepochopení.

• Upravit
Kobliha51
20.4.16 22:52
@hanka.br. píše:
Co je jedna věta proti únosu dítěte jednomu rodiči? Kterého navíc osočuješ, ačkoli ho vůbec neznáš?

Neschvaluju žádný únos, ale odsoudit kvůli tomu celý národ, ze kterého zakladatelka pochází, to mi přijde jako silný kafe.

• Upravit
30487
20.4.16 22:56
@Kobliha51 píše:
Neschvaluju žádný únos, ale odsoudit kvůli tomu celý národ, ze kterého zakladatelka pochází, to mi přijde jako silný kafe.

Holt má výraz „silný kafe“ pro každou z nás jiný význam. Tebe zaráží věta, mě zaráží, co zakladatelka provedla.

• načítám...
20.4.16 22:58

@hanka.br. @Ellusa preco predpokladate, ze si matka vymysla? Vo vasom svete je bezne, ze sa zenska zoberie aj s deckom za rodicmi z nejakeho vymysleneho dovodu?

• načítám...
20.4.16 22:59
@Kobliha51 píše:

To jej ale nevadi, citi sa na urovni, pani ucitelka.

• načítám...
20.4.16 22:59
@hanka.br. píše:

Odkial beries istotu, ze matka si to cele len vymyslela? Pretoze je Ruska?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová