Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@anastasianechkasova Máš kliku, že Rusko má mezinárodní Úmluvy za cár papíru.
@anastasianechkasova Brát, co vám nepatří, a zákony si vysvětlovat po svém, to máte asi v mentalitě…
@anastasianechkasova píše:
Kdybys četla diskuzi, je zde několikrát napsáno, že nemá zakázán styk s dceru, ale neprojevuje zájem a otázku rozvodu řešit nechce. Nepřistoupí na nic.
tak si to obrať - on s dcerou odjede a bude tvrdit, že můžeš kdykoliv na návštěvu - přes půl světa. Do země se ale vrátit nemíní, dojížděj a létej si, jak chceš. Rozvod chce řešit, ale jen v zemi, kam se před tebou schoval. V pořádku?
Kdybys četla diskuzi, je zde několikrát napsáno, že nemá zakázán styk s dceru, ale neprojevuje zájem a otázku rozvodu řešit nechce. Nepřistoupí na nic.
@Mango_Lassi píše:
@tali98 není rus, to bylo jasné hned od začátku
jinak by přeci do Ruska neutekla. Sáhl ji na dceru? To, když mu dala facku a on ji chytil pod krkem? To ale nemá nic společného s právy otce. Výhrůžky nejsou na místě. Od toho je soud.
Ja Ruska nie som, a z jej manzela by som uplacala kulicku. Ako, ist do bordelu, a este sa tvarit ze zla je ta zena? Kastrovala by som na mieste. A potom by som si to spokojne sla odsediet.
@anastasianechkasova tak pokud mu tvůj otec vyhrožoval, jak to popisuješ, tak se nedivím, že se bojí.
@lucenka píše:
Na to mi neodpověděla
už jsem si všimla, že zakladatelka na otázky tohoto typu nereaguje…asi proto, že (pravdivá) odpověď by byla v přímém rozporu s tím, o čem se nás tu snaží celou dobu přesvědčit ![]()
Já tě chápu
je to prase
Kdyby to udělal ON, tak by matka bojovala a má už dávno dítě ve své péči ![]()
@Bábi Zlopočasná je možná že jste taky zvyklí řešit problémy jako Neandartalci. Tak to potom jo.
Podle tebe je to únos, pro mě je to odjezd k rodině, kterou v ČR nemám. Manžel nemá zakázáno malou vídat, malá má ruské občanství, může se mnou v Rusku být jak dlouho chce. Kdyby o ni a mě manžel zájem měl, už tady dávno je a nebo byl. Nevidím důvod, proč se za 4 měsíce nemohl ukázat, jestli mu chybíme. Žádný únos to není, byla jsem se i informovat na ruských úřadech v Moskvě, které vidí pouze problém v tom, že otec nechce přijat, že by byla dcera v mé péči, a že budou problémy s českými úřady, ale že mě ruské úřady podpoří, pokud budou problémy ohledně péče.
Tvrdim, ze jsi troll.
pokud ne, z celeho srdce Ti preju, at si Ti tve mysleni a jednani nastokrat vrati. A doufam, ze otec ditete to jen tak nevzda.
@martina.se píše:
to je naprosto fuk, tohle si nemůže dovolit. On je otec, ona mu nemůže odtáhnout dítě kam si zlíbí..
Lenze ona neodvliekla dieta, kam si zlibi… dieta je u starych rodicov
To sa nepocita?
@lucenka píše:
Hlavně, že ty jsi mu dceru nevzala. Chudák dítě, které má takovou matku
To je otec v bordeli vacsia vyhra ![]()
Nejsem horká hlava, ale kdyby mi někdo usnesl dítě do nedemokratické země, tak bych si pro něj dojel. A pak už bys dítě neviděla.
@Bábi Zlopočasná píše:
To je otec v bordeli vacsia vyhra
A jak tím ubližuje dítěti? Tahle hvězda unesla dítě od otce. Dítě má právo na oba rodiče
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat