Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ale kdyby chlap sbalil dítě a ujel stovky kilometrů do ciziny, byl by největší grázl pod sluncem. Divím se, jak to všem přijde v pohodě.
@Mango_Lassi Už jsem tu chybu opravila, mělo tam být sáhl mu na dceru. Můj otec by se mě taky zastal.
@hanka.br. píše:
Ale kdyby chlap sbalil dítě a ujel stovky kilometrů do ciziny, byl by největší grázl pod sluncem. Divím se, jak to všem přijde v pohodě.
asi tak
@hanka.br. Mně to nepřijde v pohodě ani náhodou. Místo toho, aby zakladatelka problémy řešila, tak zbaběle utekla.
@tali98 facky oprávněné? tak to ji oprávněné chytil pod krkem. Promiň, ale civilizovani lidé takhle problémy neřeší.
@Mango_Lassi Ty jsi nikdy neřekla, že dáš někomu na budku? Byl prostě naštvanej, to že to říká ještě neznamená že by to udělal.
@Mango_Lassi No prominˇ ale já kdybych neměla rodiče tak jsem pod mostem. A pokud tě život nikdy nedokopal k tomu že jsi se tam musela vracet, tak budˇ vděčná.
@anastasianechkasova nemůžeš se jen tak sebrat a odcestovat s dítětem do Ruska - si to představuješ jak hurvínek válku… existují mezinárodní dohody, rusko je v tom taky a tohle by mohlo být považováno za únos.. to, že jste se pofackovali nedává důvod k tomu odjet s dítětem. Ano, může se Ti stát, že o dítě tímto způsobem přijdeš.. možná, že v Rusku funguje pár facek a podobné metody, tady ale fungují taky zákony. On je otec, má nárok dítko vychovávat stejně jako Ty.
@Nafrněná Pokud by ho k tomu dohnala žena, tak bych to tak neviděla.
@hanka.br. píše:
není to v pohodě a může to být bráno jako únos.. mrkla bych se na haagskou dohodu, kde je jasně specifikováno, že se dítě bez souhlasu druhého nesmí vyvézt ze země a pokud to daná udělá, je to bráno jako únos s patřičnými následky ![]()
@sedmikráska70 jsi mimo. Je to dospělá žena, co má rodinu. To, co udělala za dospěle jednání nepovažuju.
@anastasianechkasova píše:
Manžel je právě Čech. Já mám ruské i české občanství. Malá má české jelikož se v ČR narodila, ale jinak má díky ruským úřadům i ruské.Příspěvek upraven 20.04.16 v 17:55
nemůžeš ji jen tak odvést, on je otec, potřebuješ jeho souhlas. POkud ho nezískáš, tak se obrať na soud, ten Ti odjezd může povolit. a nebo taky zakázat. A pokud zakáže a ty jsi přesto odcestovala, je to únos a pak se máš nač těšit.. možná se u vás fackujete a vyhrožujete si, ale u nás jsou zákony. A tvoje dítě je český občan, to je nutno si uvědomit.
@tali98 píše:
@slavuska1 Ale on ty facky dostal oprávněně, nedostal je bezdůvodně. A ještě se vymlouvá, že to bylo z opilosti.
jo oprávněně
tak to jo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat