Útěk z práce - můžu donést výpověď v sobotu nebo v neděli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1137
8.12.18 17:53

Co s člověkem, který ani neumí zrušit pracovní poměr ve zkušebce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
8.12.18 18:01

Tys ještě neodešla? Zakládáš diskuzi snad každý týden. To se tam asi nemáš tak špatně, když tam pořád ještě jsi.. :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
8.12.18 18:06
@Anonymní píše:
Můžete mi ještě poradit prosím
Přikládám fotku, jak je tam napsáno V… Dne…
Mám to vyplnit já nebo si to vyplní zaměstnavatel?
A podepsat se můžu už teď nebo až to donesu do práce?Dekuju moc za trpělivost

Chybí ti tam dokončit větu „a to s účinností ke dni“ - tam dopiš ke dni doručení. A to v… dne.. a svůj podpis vyplň . A před ten podpis zaměstnavatele dopiš „Převzal dne …“, aby bylo jasné, kdy to bylo doručeno. Plus by tam mělo být ještě jméno toho, kdo to převezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
8.12.18 18:21
@Anonymní píše:
Můžete mi ještě poradit prosím
Přikládám fotku, jak je tam napsáno V… Dne…
Mám to vyplnit já nebo si to vyplní zaměstnavatel?
A podepsat se můžu už teď nebo až to donesu do práce?Dekuju moc za trpělivost

hele vyplň to ty, datum dnešní a musí tam být hlavně tvůj podpis, jinak je to správně. Pracovala jsem taky v hotelu jako recepční, takhle přesně jsem to měla taky napsané a výpověď jsem přinesla ihned v ten samej den,co jsem se rozhodla skončit…ve zkušební době podle zákoníku práce můžeš skončit kdykoliv,bez udání důvodu. PS chápu, že chceš utéct, protože takhle práce je o velký nervy,zdraví a za mizerný peníze (denní noční šichty) k tomu jestli tě buzerujou,tak neni o čem přemýšlet..hlavně se nenech ukecat na další směny, pokud nemaj za tebe náhradu, tak to budou nejspíš zkoušet,ale už ti to nemusí proplatit..takže, žádné slitování a držim palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat