Útěk z práce - můžu donést výpověď v sobotu nebo v neděli?

Anonymní
8.12.18 17:01

Útěk z práce

Poraďte mi prosím. Pracuji v jednom luxusním hotelu, ale chci odejít, hodně se tam po mě vezou. Dělám nonstop celý týden a teď mám konečně víkend volný. Jsem ve zkušební době. Myslíte že můžu donést výpověď v sobotu nebo v neděli? Hotel jede nonstop a vedoucí tam je pořád. Myslíte tě tedy můžu mu to donést o víkendu, tim že jsem ve zkusebce je to jednodušší v tom že nemusím nic vysvětlovat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.12.18 17:02

Do pondělí se mi čekat nechce, musela bych ten den ještě odslouzil a to vážně nechci :,(

• Citovat
  • Upravit
32084
8.12.18 17:02

Pokud je tam vedoucí, tak mu jí můžeš předat kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.18 17:03
@Monchichik píše:
Pokud je tam vedoucí, tak mu jí můžeš předat kdykoliv.

Vážně? Děkuju moc já se právě bojím aby mě neposlal do jahe s tím že mám přijít až v pondělí

• Citovat
  • Upravit
37131
8.12.18 17:05

Tak ve zkušebce můžeš skončit na hodinu ne? :think: jinak výpověď přines kdy budeš chtít pokud tam bude někdo z vedení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32084
8.12.18 17:05
@Anonymní píše:
Vážně? Děkuju moc já se právě bojím aby mě neposlal do jahe s tím že mám přijít až v pondělí

A proč zrovna v pondělí? Jsi ve zkušební době, předat mu to můžeš kterýkoliv den v týdnu ;) . Prostě mu to předej a jdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.18 17:06
@Kriss Tina píše:
Tak ve zkušebce můžeš skončit na hodinu ne? :think: jinak výpověď přines kdy budeš chtít pokud tam bude někdo z vedení.

Jak na hodinu? Dobře takže ji tam donesu zítra a doufám že mě to podepíše a bude klid

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.12.18 17:07
@Monchichik píše:
A proč zrovna v pondělí? Jsi ve zkušební době, předat mu to můžeš kterýkoliv den v týdnu ;) . Prostě mu to předej a jdi.

No víš aby neřekl že je víkend a že mám přijít v pondělí. Já nevím nemám s tímhle vůbec zkušenosti, ale jsem moc ráda že můžu o víkendu takže tam hned zajdu

• Citovat
  • Upravit
37131
8.12.18 17:08

No na hodinu jako že se seberu, řeknu končím a jdu pryč :nevim: nikdo tě nebude nutit dokončit směnu, jako je to blbé, ale už sem pár takových zažila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
8.12.18 17:09

Nechceš podat výpověď, ale zrušení ve zkušební době, což je rozdíl. K výpovědi se váže výpovědní doba. A vzhledem k tomu, že v pondělí pracovat už nechceš, tak to potřebuješ doručit nejpozději zítra. Nech si potvrdit doručení na kopii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.18 17:10
@Lendeš píše:
Nechceš podat výpověď, ale zrušení ve zkušební době, což je rozdíl. K výpovědi se váže výpovědní doba. A vzhledem k tomu, že v pondělí pracovat už nechceš, tak to potřebuješ doručit nejpozději zítra. Nech si potvrdit doručení na kopii.

Takže mám vzít dva papíry a oba mi podepíše a jeden si nechám?

• Citovat
  • Upravit
9793
8.12.18 17:11
@Kriss Tina píše:
No na hodinu jako že se seberu, řeknu končím a jdu pryč :nevim: nikdo tě nebude nutit dokončit směnu, jako je to blbé, ale už sem pár takových zažila…

Směnu by měl zaměstnanec normálně odpracovat, protože ten den je ještě normálně posledním dnem trvání prac. poměru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
8.12.18 17:12
@Anonymní píše:

Na jeden ti napíše, že to převzal dne XY a podepíše se. Druhý si nechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.12.18 17:13
@Anonymní píše:

dva papíry, musí se to jmenovat zrušení pracovního poměru ve zkušební době, žádná výpověď. Stačí, když ti podepíše jeden, ten jeho si podepisovat nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.18 17:44

Můžete mi ještě poradit prosím
Přikládám fotku, jak je tam napsáno V… Dne…
Mám to vyplnit já nebo si to vyplní zaměstnavatel?
A podepsat se můžu už teď nebo až to donesu do práce?

Dekuju moc za trpělivost

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat