Uteklo mi toho dost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.7.21 13:21

@Kriss Tina :kytka: ano dávám se teprve dohromady, všechno postupně no, psychika nejde uchvátat.

• Citovat
  • Upravit
2653
3.7.21 13:37

Tak proste jsi byla nemocná…pravdepodobne tam byl i nejaky spoustec (kde mas naminku?)…je spousta lidi, kteri „zameskali“ podobne jako ty, byli treba jinak dlouhodobe nemocni, nekteri lidi berou v dospivani drogy, nekteri pachaji treba i trestnou cinnost a maji to potom taky dost tezky dostat se do normalu. Jasny, vetsina lidi to dospivani ma asi tak nejak „normalni“, neni vsak malo tech, kteri ho normalni fakt nemeli. Dulezity je vedet, ze v tom nejsi sama a porad jsi mlada. Uzivat si muzes klidne do 30, nez zalozis rodinu…myslim, ze muzes byt v klidu. Rozhodne pozitivni je, ze na sobe pracujes… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.21 13:39

@kalie Mamka se od nás před rokem odstěhovala, ale navštěvuju jí. Jo pracuju na sobě v rámci možností, zase se nesmím moc zatěžovat a být ve stresu.

• Citovat
  • Upravit
779
3.7.21 16:05

Teď ti to krásný teprve začíná, nic ti neuteklo. Nesrovnávej se s druhými, oni mají jiný život a ty taky. Hlavně se dej dokupy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.21 17:40
  • Citovat
  • Upravit
9175
3.7.21 21:22
@Anonymní píše:
Snad ne… ale je mi už 23, od 9 let jsem byla ve volným čase jen na pc… vlastně jsem nežila moc… udělala jsem střední a pak měla nastoupit do práce což mi nešlo… takže jsem dva roky seděla u pc skoro nonstop… byla jsem během té doby od střední 3× na psychiatrii až po třetí hospitalizaci jsem si uvědomila, že fakt nejsem ok, takže chodím k psychiatrovi a beru prášky… jenže já vím, že nemám srovnávat, ale včera jsem si psala s bývalým a on už má dítě a další čekají, docela jsem měla komplex, že mi ujíždí vlak… bydlím s tátou, čekám na schválení čid a pak bych šla pro začátek do chráněné dílny a pak třeba do normální práce… ale chlapa mám sice o moc, moc staršího, ale tam se taky moc nevídáme… sice funguju už mnohem líp než jsem v minulosti fungovala ale o dost jsem sezením u pc přišla tak si tak chci zastesknout… ale snad je mi jen 23…

Ahoj, prosimtě, jsi ještě mlaďoučká, času na vše dost, kolem mě kamarádky měly děti nejdříve ve 28-29 letech, spíš po třicítce. Hlavní je, aby ti bylo dobře. Co mám říkat já, je mi 35 let, taky se léčím na psychiatrii od 22 let, ve 23 letech jsem byla poprvé hospitalizovaná a od té doby jsem úplně přestala normálně žít. Taky jsem hodně na pc. Přítele jsem měla od té doby jen schizofreniky, děti mít nemůžu, VŠ jsem nedodělala… Ve 23 letech tě to nejlepší teprve může potkat, hlavní je na sobě pracovat, chodíš na psychoterapii? Je fajn, že plánuješ chráněnou dílnu, taky jsem v ní pracovala. A tam se odrazit a jít do nějaké jiné práce. Určitě si můžeš udělat ještě nějaký kurz, nebo i školu, nevím, co máš za střední, jestli potřebuješ ještě rozšířit vzdělání… Na vše dost času. Já si říkám, že když nemám nic, že bych si v tomhle věku alespoň nějakou VŠ, či VOŠ ještě udělala, ale nevím. Tak ti moc držím palce, je fajn, že sis uvědomila, že chceš změnu a snad se ti to podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.21 21:33

@Lollitka děkuji, tobě taky preju jen to dobré. Na psychoterapie chodím taky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat