Utnout kontakt nebo ne?

Anonymní
21.6.22 17:18

Utnout kontakt nebo ne?

Zdravím vás holky :mavam:
Po mém 6 letem vztahu, jsem se chvíli po té seznámila s chlapem, s kterým jsme si padli do oka, brali jsme to nezávazně, nechtěla jsem se hned vázat a skákat do dalšího vztahu, on se taky vázat nechtěl… scházíme se něco přes rok, spali jsme spolu párkrát a já se zamilovala 8o
Spadla jsem do toho… sebrala jsem odvahu a řekla mu to, on mi odpověděl, že s tím nepočítal, že se stále vázat nechce a že bude rád, když zůstaneme kamarádi (já dodala, že kamarádi budeme, ale bez se*u)
Chtěla jsem přerušit alespoň na čas kontakt, abych se trochu vzpamatovala, ale on se mi pořád ozývá, vypadá to mezi námi úplně stejně jako dřív, akorát bez té postele.
Jaksi nevím, co dělat. Zažila jste to některá? Může se za čas ještě zamilovat, nebo je to ztráta času? Jeho bývalá ho podvedla a strašně ho to položilo, to je podle mě hlavní důvod, proč se vázat nechce…ale už je to X let, co se to stalo

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
229
21.6.22 17:30

Je to na tobě. Já být ve tvé kůži, tak ten kontakt omezím na delší dobu a seznamuji se dál. Co se týče té zamilovanosti, těžko říct. Do mě se jednou kamarád zamiloval po roce přátelství, nebo to aspoň dobře skrýval :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
21.6.22 18:05

Já osobně jsem ta povaha, co by se stáhla. Stýkání se s někým, do koho je člověk zamilovaný, ale není to opětované, je podle mě sebemrskačství, které většinou vede k dalším a dalším zklamáním. On to bude brát jako kamarádství, a pokud ty budeš pořád zamilovaná, bude pro tebe hrozná pecka, až přijde s tím, že potkal „tu pravou“. Pokud se on nezamiloval po roce, už to asi nepřijde. Já bych ten kontakt přerušila. Alespoň na čas. Na to se mám moc ráda ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
21.6.22 18:20
@Anonymní píše:
Zdravím vás holky :mavam:
Po mém 6 letem vztahu, jsem se chvíli po té seznámila s chlapem, s kterým jsme si padli do oka, brali jsme to nezávazně, nechtěla jsem se hned vázat a skákat do dalšího vztahu, on se taky vázat nechtěl… scházíme se něco přes rok, spali jsme spolu párkrát a já se zamilovala 8o
Spadla jsem do toho… sebrala jsem odvahu a řekla mu to, on mi odpověděl, že s tím nepočítal, že se stále vázat nechce a že bude rád, když zůstaneme kamarádi (já dodala, že kamarádi budeme, ale bez se*u)
Chtěla jsem přerušit alespoň na čas kontakt, abych se trochu vzpamatovala, ale on se mi pořád ozývá, vypadá to mezi námi úplně stejně jako dřív, akorát bez té postele.
Jaksi nevím, co dělat. Zažila jste to některá? Může se za čas ještě zamilovat, nebo je to ztráta času? Jeho bývalá ho podvedla a strašně ho to položilo, to je podle mě hlavní důvod, proč se vázat nechce…ale už je to X let, co se to stalo

No, pokud se budete dal kamaradit, tak je otazka času, kdy spolu zase začnete spat. Tentokrat ale z tve strany uz absolutne bez nadeje na chozeni.

Takze ja bych se taky stahla. Budto mu budes strasne chybet a on zjisti, ze se vazat chce (trochu pochyby), nebo se čas neuvidite a potkate se v jine konstelaci a muzete hupsnout do vztahu nebo si normalne najdes kluka, ktery te bude mit rad.

Kamosku s vyhodama bych po odmitnuti urcite nedelala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
21.6.22 18:53

Tohle asi má každý jinak. Já moc citový masochista nejsem, takže se dá říct, že jsem vrchní usekávač. Bych blokla a čau. Svět je plnej fajn chlapů, čehož si třeba ani nevšimnete, když se zaseknete na tomhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí