Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co me ještě trochu odrazuje je, ze umí byt nejmilejší a dokonalý gentleman ale jak není hned po jeho tak to není žádný med…umí byt nepříjemný. Asi je ze své pozice zvyklý ze muže cokoliv a ostatní skakaji
Spíš bych to utla. Ne kvůli věku, ale kvůli tomu, že tam očividně není ta chemie z tvé strany, ale jen rozum (resp. vyhodnocení chlapa jako spolehlivého a možného kandidáta pro otce tvých dětí, který by vás zabezpečil). Sama mám teda chlapa o něco staršího než tvůj a jsem o pár let mladší než ty, ale mně se z něj už tenkrát podlamovaly kolena. Ale já to měla naopak- rozum říkal ne, city a chemie-jo.
Já se ve 28 letech zamilovala do muže staršího o 16 let(tehdy 44). Ale… Chemie mezi námi fungovala už dva předchozí roky, z jeho blízkosti se mi podlamovala kolena. Když mě poprvé políbil, byla jsem jako hadrová panenka. A při prvním milování mi tekly slzy štěstí. Dneska jsme manželé a čekáme druhé dítě. A chemie zůstala, sex nejlepší, co jsem kdy zažila.
@Anonymní píše:
Potkala jsem jednoho muže, je moc fajn, teprve se tedy poznáváme, ještě jsme spolu ani nespali, ale já stojím před rozhodnutím, jestli pokračovat nebo ne. Je mi totiž 30 a jemu je 51je rozvedený, dve témeř dospělé děti, zabezpečen na další dve generace (přiznávám ze jeho postavení mi imponuje). Je ale gentleman, což se v dnešní době uz moc nenosí a je mi s nim hezky.
Neumím si představit ho přivést domu a dost možná si neumím představit ani sex, je. Jsme se líbali a z me strany tam žádný sexuální chtíč nebyl. Naopak jsem ho pozorovala a říkala si ze ma takový starý pohled v ocich, celkově podle me vypadá starší, chodila jsem 4 roky s mužem 44-48 let a byl v úplně jiné kondici. Nikdy me nenapadlo ze je starý, tady me to napadlo hned.
Ale jsem s nim strašně rada, chybí mi, zarlim…vim ze děti by ještě chtěl,
Láska to není ale myslím si ze kdyby byla, ze možná mužu pak hodne litovat, ze jsem to neutla hned. Protože jak asi většina napíše, ted to problém není, ale za par let byt muže…
Asi ho potrebuju spis rozmluvit
Jestlo chceš sex (ale podle toho prvnotního zápalu nic moc teda), tak v tom pokračuj. Ale jestli chceš otce pro svoje děti a ne jen oplodňovače, tak se do toho nepouštěj. První dítě byste nejspíš zadělávali cca za rok, nemusí se hned podařit a jemu bude skoro 55!
Věkově v pohodě, moji rodiče jsou o víc.
Ale - mému taťkovi hádají lidi o 15 let méně, než mu je, a je neskutečně aktivní, takže je to přeci jen jiné.
Ale - rozhodně mi nepřijde OK, že jsi s ním, zdá se, že hlavně, kvůli penězům… To je fakt smutné.
@Anonymní píše:
Potkala jsem jednoho muže, je moc fajn, teprve se tedy poznáváme, ještě jsme spolu ani nespali, ale já stojím před rozhodnutím, jestli pokračovat nebo ne. Je mi totiž 30 a jemu je 51je rozvedený, dve témeř dospělé děti, zabezpečen na další dve generace (přiznávám ze jeho postavení mi imponuje). Je ale gentleman, což se v dnešní době uz moc nenosí a je mi s nim hezky.
Neumím si představit ho přivést domu a dost možná si neumím představit ani sex, je. Jsme se líbali a z me strany tam žádný sexuální chtíč nebyl. Naopak jsem ho pozorovala a říkala si ze ma takový starý pohled v ocich, celkově podle me vypadá starší, chodila jsem 4 roky s mužem 44-48 let a byl v úplně jiné kondici. Nikdy me nenapadlo ze je starý, tady me to napadlo hned.
Láska to není ale myslím si ze kdyby byla, ze možná mužu pak hodne litovat, ze jsem to neutla hned. Protože jak asi většina napíše, ted to problém není, ale za par let byt muže…
Teď to bude fajn, možná 10, možná 20 let. Pak to bude péče o stárnoucího, umírajícího člověka, zatím co ty budeš ještě celkem v kondici. Na děti nebude mít tolik energie a kolikrát ani náladu. Na puberťáky taky nejspíš ne. Nemusí to tak být, může to být super, ale spíš počítám s tou horší variantou.
@ontar píše:
A jaký máš styl líbání?Co on dělal špatně? Na líbání se dá také něco zkazit?
no jejda…první líbaní může rozhodnout vše … podle čeho poznáš vzájemnou přitažlivost?
Mám manžela staršího o 26 let a úplně v pohodě, rozumíme si, jako dědek rozhodně nevypadá a svojí fyzičkou by strčil kdejakýho mlaďase do kapsy, zdravot.problémy nemá
Ne všichni musí po padesátce hned pomalu končit s životem.
Máme dvouletýho prcka a další je na cestě. Ale jestli už teď řešíš, že si nedovedeš představit ho přivést domů, vyprdla bych se na to. ![]()
Tohle uz by teoreticky mohl být tvůj táta. Za mě ne, zejména dlouhodobě
@Anonymní píše:
Taky jsem měla možnost žít s bohatým galantním mužem, ale přesně ta přitažlivost tam nebyla a bylo mu 40 a já nakonec vycouvala a hledala dál. Teď mám partnera i dítě, ale je pravda, že ty motýlci už vyšuměli a jak se říká lépe se pláče ve Ferrari než v trabantu
takže vlastně neporadím. Člověk vždycky budeš přemýšlet co kdyby ![]()
Nech si předložit podrobnější seznam jeho aktiv a uvidíš, že jako u ostatních žen zde na emimi se sexuální žádostivost rychle dostaví a pokud bude seznam ještě delší, než jsi čekala, tak zjistíš, že to bude tvůj úplně nejlepší sex v životě
Pak bude vše v pořádku ![]()
@Anonymní píše:
No to ne a nejde ani tak o věk, on se už možná cítí na sto. A je možné, že k těm jeho penězům nebudeš mít přístup, na tom bych nestavěla. Jestli ti připadá starej, nešla bych do toho.
O peníze holky nejde, jako je fajn byt zabezpečena ale já mám super praci a pocházím spis z bohatejsi rodiny, takže tohle jde mimo mě - a myslím ze on není typ co by ty peníze “rozdával”, sám co vidím chodí spis normálně oblečen, auto má drahé ale rodinné, žádný porsche nebo ferrari se fakt nekoná, proste je normální, peníze investuje atd.
Líbání je pro mě zásadní a opravdu jsem zažila takové kde jsem měla oslintanou půlku pusy nebo si malém vykloubila čelist
a naopak znám líbání které bylo sexy a vášnivé atd. To tohle nebylo. Ale bylo to jednou, muže se to změnit.
Zatím se s nim ještě budu chvíli scházet ale jako představa ze ho představují kamarádům mě docela baví…jsou zvykli ze mám starší partnery ale ne o 21 let a hlavně tenhle na svůj věk fakt vypadá, možná starší - což asi děla ze má vypadane vlasy nahoře, kdyby se oholil tak vypadá podle mě lépe. Každopádně šanci tomu dam a když tam ta jiskra nebude tak půjdu dal. Já jsem hodně aktivní člověk, možná i dusi mladší než na 30, bojím se abych vedle nej nezestarla anebo naopak aby on nezačal zarlit ze chodím ven s kamarády a bavím se do noci, když na mě čeká on.
Jinak nikde není řečeno ze on chce mě
tak je to možná trapne řešit co já, když vůbec netuším, jak to cítí on.
Moc děkuji za názory
Noo já si říkám ze díky tomu majetku co ma by z nej brucoun byt nemusel, ze si spis bude užívat, cestovat, nebude mít moc žádný starosti…ale vim ze peníze nejsou vsechno a ze mladí mu nevrátí a povahu taky neovlivni