Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Počkej pár let a karta se obrátí ![]()
Popravdě nemůžeš dělat nic moc, než na sousedy slusně apelovat. Se dvouma dětma je spíš spodivem, že je tam skoro celý den klid.
Příspěvek upraven 25.11.18 v 19:27
Dat mimino spat do jine mistnosti? Pustit mu bily sum, hudbu nebo neco at se to prekryje. Jsou to deti, jednou bude behat, dupat a rvat to Vase, s tim asi nic neudelate.
Do desíti hodiny nijak. Předpokládám, že u nich v té době začne nahánění do koupelny, postele atd. a to je u nás taky živo.
Dceru bych naučila chodit spát v 8 a nebudeš hluk v 7 řešit. Nám dělala sousedka bordel pod okny v 9 hodin večer, to bylo taky krásné.
No asi přijdou po celým dni z venku, tak si chvíli pohrajou doma. Byla bych rada, že je jinak celý den klid. Počítám, že neřádí do 10. A i kdyby, tak bohužel smůla, noční klid začíná až v deset. Dala bych malou spát do jiné místnosti a pak ji kdyžtak přenesla. Stěžovat bych si šla, až budu mít dvě děti a budu to moct objektivně posoudit. Stejně s tím nic neuděláš. A promiň, mně by přišlo absurdní, že když je u mě celý den klid, že si chodí sousedka stěžovat kvůli hodince denně, co přijdeme domů.
ježiš jsou to děti, pokud bydlíte v paneláku tak tam jde slyšet vše, nemusí nutně běhat a řvát..
nechápu proč prudíš, pokud ti vadí hluk, tak se odstěhuj na samotu, nebo se brzy může stát že soused pod tebou si bude chodit stěžovat na tvoje děcko, to je jasné že přes den tam je klid, beztak nejsou ani doma přes den
Asi nijak, to je nevýhoda života v bytě…
Záleží teda, jak děti vyvádějí - jestli vysloveně řvou a dupou a mlátí schválně s hračkama o zem nebo jestli si prostě normálně hrají a je u vás slyšet všechno…
My jsme měli problém se sousedy v minulém bydlišti, jim vadilo, že slyšej naše děti. Jenže tam bylo slyšet naprosto vše, a sousedům vadilo, že prostě děti chodí po bytě a sem tam popoběhnou. Pak už jsem to taky neřešila, protože přivazovat děti nebudu, že ano…
Já to chápu.Ale svoje dítě nikdy nenechám takhle běhat bylo by mi tu blbý už vůči sousedům . Spíš to je o výchově. Měli by deti spíš nějak zabavit a ne takhle aby tam běhala kolikrát se nám hýbe i lustr .nevím zda je to normální
Neuděláš nic, asi se touhle dobou jdou koupat, večeře atd. A bude tvoje holčička větší tak taky bude řádit
Zkus to nějak vydržet, dát jí třeba spát do jiné místnosti atd. Vždytˇto jsou děti ![]()
@Anonymní píše:
Já to chápu.Ale svoje dítě nikdy nenechám takhle běhat bylo by mi tu blbý už vůči sousedům . Spíš to je o výchově. Měli by deti spíš nějak zabavit a ne takhle aby tam běhala kolikrát se nám hýbe i lustr .nevím zda je to normální
To je dobra naivita
![]()
@Anonymní píše:
to bych chtěla vidět tu tvoji výchovu, jak si s nimi budeš stavět celý den lego a nenecháš je si hrát na policajty nebo podobné aktivity u kterých prostě holt pobíhají po bytě
chudáci fakt mít takovou hysterku za sousedku
Tohle není naivita ale o tom že se tomu dítěti budu věnovat a ne aby takhle běhali po celém bytě a rvalo.
@Anonymní píše:
No ale ono tohle trva do 11 do večera.
jj určitě
to bys napsala rovnou že to trvá do noci a nepsala tady něco o 7 večer, je mi jasné, že z toho chceš vybruslit když už vidíš že máme všichni na tebe stejný názor
Dobrý den chci se zeptat mám 7 mesicni miminko a chodi spinkat kolem 7 hodiny. A sousedé ze zhora mají dvě děti a vždycky začnou kolem 7 běhat a řvát v bytě a u nás je to slyšet až v chuvicce a malá kvůli tomu nechce spinkat a brečí a já vůbec nevím co s tim mám dělat. Celej den je u nich klid ale vždycky takhle večer začnou vyvádet. Uz jsem tam byla několikrát a vždycky jsem je slušně požádala aby to trochu uklidnili. Ale furt marně. A nevím jak dál to mám řešit děkuji za rady