Hlučnost od sousedů

Anonymní
25.11.18 19:23

Hlučnost od sousedů

Dobrý den chci se zeptat mám 7 mesicni miminko a chodi spinkat kolem 7 hodiny. A sousedé ze zhora mají dvě děti a vždycky začnou kolem 7 běhat a řvát v bytě a u nás je to slyšet až v chuvicce a malá kvůli tomu nechce spinkat a brečí a já vůbec nevím co s tim mám dělat. Celej den je u nich klid ale vždycky takhle večer začnou vyvádet. Uz jsem tam byla několikrát a vždycky jsem je slušně požádala aby to trochu uklidnili. Ale furt marně. A nevím jak dál to mám řešit děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15419
25.11.18 19:25

Počkej pár let a karta se obrátí :mrgreen:
Popravdě nemůžeš dělat nic moc, než na sousedy slusně apelovat. Se dvouma dětma je spíš spodivem, že je tam skoro celý den klid.

Příspěvek upraven 25.11.18 v 19:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
25.11.18 19:26

Dat mimino spat do jine mistnosti? Pustit mu bily sum, hudbu nebo neco at se to prekryje. Jsou to deti, jednou bude behat, dupat a rvat to Vase, s tim asi nic neudelate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
25.11.18 19:27
@ivašot. píše:
Počkej pár let a karta se obrátí :mrgreen:

Přesně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
25.11.18 19:27

Do desíti hodiny nijak. Předpokládám, že u nich v té době začne nahánění do koupelny, postele atd. a to je u nás taky živo.
Dceru bych naučila chodit spát v 8 a nebudeš hluk v 7 řešit. Nám dělala sousedka bordel pod okny v 9 hodin večer, to bylo taky krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
25.11.18 19:28

No asi přijdou po celým dni z venku, tak si chvíli pohrajou doma. Byla bych rada, že je jinak celý den klid. Počítám, že neřádí do 10. A i kdyby, tak bohužel smůla, noční klid začíná až v deset. Dala bych malou spát do jiné místnosti a pak ji kdyžtak přenesla. Stěžovat bych si šla, až budu mít dvě děti a budu to moct objektivně posoudit. Stejně s tím nic neuděláš. A promiň, mně by přišlo absurdní, že když je u mě celý den klid, že si chodí sousedka stěžovat kvůli hodince denně, co přijdeme domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
25.11.18 19:28

ježiš jsou to děti, pokud bydlíte v paneláku tak tam jde slyšet vše, nemusí nutně běhat a řvát..
nechápu proč prudíš, pokud ti vadí hluk, tak se odstěhuj na samotu, nebo se brzy může stát že soused pod tebou si bude chodit stěžovat na tvoje děcko, to je jasné že přes den tam je klid, beztak nejsou ani doma přes den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
25.11.18 19:29

Asi nijak, to je nevýhoda života v bytě… :nevim: Záleží teda, jak děti vyvádějí - jestli vysloveně řvou a dupou a mlátí schválně s hračkama o zem nebo jestli si prostě normálně hrají a je u vás slyšet všechno…
My jsme měli problém se sousedy v minulém bydlišti, jim vadilo, že slyšej naše děti. Jenže tam bylo slyšet naprosto vše, a sousedům vadilo, že prostě děti chodí po bytě a sem tam popoběhnou. Pak už jsem to taky neřešila, protože přivazovat děti nebudu, že ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.18 19:31

Já to chápu.Ale svoje dítě nikdy nenechám takhle běhat bylo by mi tu blbý už vůči sousedům . Spíš to je o výchově. Měli by deti spíš nějak zabavit a ne takhle aby tam běhala kolikrát se nám hýbe i lustr .nevím zda je to normální

• Citovat
  • Upravit
33507
25.11.18 19:34

Neuděláš nic, asi se touhle dobou jdou koupat, večeře atd. A bude tvoje holčička větší tak taky bude řádit :mrgreen: Zkus to nějak vydržet, dát jí třeba spát do jiné místnosti atd. Vždytˇto jsou děti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
25.11.18 19:34
@Anonymní píše:
Já to chápu.Ale svoje dítě nikdy nenechám takhle běhat bylo by mi tu blbý už vůči sousedům . Spíš to je o výchově. Měli by deti spíš nějak zabavit a ne takhle aby tam běhala kolikrát se nám hýbe i lustr .nevím zda je to normální

To je dobra naivita :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.18 19:35

No ale ono tohle trva do 11 do večera.

• Citovat
  • Upravit
4380
25.11.18 19:36
@Anonymní píše:

to bych chtěla vidět tu tvoji výchovu, jak si s nimi budeš stavět celý den lego a nenecháš je si hrát na policajty nebo podobné aktivity u kterých prostě holt pobíhají po bytě :mrgreen: chudáci fakt mít takovou hysterku za sousedku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.18 19:37

Tohle není naivita ale o tom že se tomu dítěti budu věnovat a ne aby takhle běhali po celém bytě a rvalo.

• Citovat
  • Upravit
4380
25.11.18 19:38
@Anonymní píše:
No ale ono tohle trva do 11 do večera.

jj určitě :mrgreen: to bys napsala rovnou že to trvá do noci a nepsala tady něco o 7 večer, je mi jasné, že z toho chceš vybruslit když už vidíš že máme všichni na tebe stejný názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová