Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@Cuddy píše:
Nam nikdo nic nepsal ani neobvolaval, na strankach ms nic neni a na novinkach jsem to hledala dost dlouho, posledni zprava ze 14 hod. Nebyt emimina, nic nevim. Kdyby to melo nejakou zavaznost, nebylo by to ve vetsi pozornosti?
Určitě, byl to krátký tweet policie, z toho vzniky články a Nova tomu věnovala pár vteřin.
@Rosebery píše:
Taky mám strach, nechci nějak děsit, ale spíš přemýšlím nad vším možným.
U nás máme taky varování+že na vycházku nepůjdou, ale stejně bych dítě do školky neposlala, když by to bylo alespoň trošku možné. Nejhorší, že je to tak nahonem, spousta takhle nesežene hlídání.
Já nemám ani tak strach, riziko, že by zrovna „u nás“ je statisticky nízké. Proč ale dítě vystavovat nepříjemné situaci ohledně manévrů a bezpečnostním opatřením, tomu, že nepůjde ven(i když má pršet), když může jít v klidu a v pohodě k babičce, která je skoro pořád doma.
Kdybych neměla jinou možnost, do školky by šla.
@Pears206 píše:
Já nemám ani tak strach, riziko, že by zrovna „u nás“ je statisticky nízké. Proč ale dítě vystavovat nepříjemné situaci ohledně manévrů a bezpečnostním opatřením, tomu, že nepůjde ven(i když má pršet), když může jít v klidu a v pohodě k babičce, která je skoro pořád doma.
Kdybych neměla jinou možnost, do školky by šla.
Jo já nás děti taky odhlásila spíš proto že si myslím že zítra to bude hrozný stres. Všichni to budou řešit. Mluvit o tom.. nebudou moc ven a atd. Tak to si je nechám doma a bude klid
@Terte My taky až navečer, plus jsou informace přímo u bran školek. Neobíhala jsem město, ale kolemjdoucí fotili na FB.
Co když dá ten útočník bomby do více školek? Začínám mít trochu strach. Nevím jestli tam zítra kluka dat.. ale je fakt ze on je v detske skupině, ne ms. Ale stejně..
@zudina píše:
Co když dá ten útočník bomby do více školek? Začínám mít trochu strach. Nevím jestli tam zítra kluka dat.. ale je fakt ze on je v detske skupině, ne ms. Ale stejně..
Blbý je že nikdo neví kde to má být 🤦♀️
@zudina píše:
Bomby? V uvodnim prispevku se pise o strelnem utoku.
TAk jsem nakonec obě děti radši odhlásila. Asi jsem plašan, ale budu klidněji spát. Když by někdo vlítnul dolů do školky, určitě by vylítnul i nahoru do školy. TAk budou obě děti doma. Babička je pohlídá.
@Cuddy píše:
Já zase četla že je má napadnout. Nikde nic o střelbě
@Cuddy píše:
Ja četla ve zprávách ze vyhrožoval bombou
@PapeJ píše:
TAk jsem nakonec obě děti radši odhlásila. Asi jsem plašan, ale budu klidněji spát. Když by někdo vlítnul dolů do školky, určitě by vylítnul i nahoru do školy. TAk budou obě děti doma. Babička je pohlídá.
Já si myslím že ta pravděpodobností je malá.. Spíš si myslím že všichni budou nervózní. Pod tlakem. Budou se bát, bude se o tom mluvit. To si radši nechám děti doma a bude klid.
@Terte píše:
Spíš si myslím že nestíhají. Z naší školky jsme se to dozvěděli také před hodinkou
U nás to viselo na nástěnce už v 14.30.
@Russet píše:
U nás to viselo na nástěnce už v 14.30.
Tak naše školka nám to psala ve 3 a pak jsme dostali email ještě.. teď večer