Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@Pears206 píše:
Takže chyba lávky, u školek je transparent a už jsem dostala mail.Je to podobná akce, jak před časem šílenec volal, že v některém Kauflandu je bomba, ale neřekl ve kterém. A zavírali všechny Kauflandy v Olomouckém kraji.
to bylo i u nás, s Kaufem, Ostrava
Z mého pohledu - kdyby to chtěl někdo udělat, tak to udělá. A nebude " plašit ". Ale také jsme děti odhlásili. Přijde mi že i paní učitelky budou nervózní.. tak čím méně dětí, tím lépe.
Ale doufám že ten co má tohle na svědomí.. bude jednou litovat že tohle udělal.
Trochu blbě načasovaný…zrovna na dobu, kdy se do školek nedostanou ani rodiče. Ta naše je jak pevnost, dokud člověka neudentifikují přes dvě kamery, tak ho dovnitř prostě nepustí.
Až ho najdou a oni ho najdou, exemplárně potrestat. Beztak to bude nějaký nudící se smrad.
@Janli píše:
Trochu blbě načasovaný…zrovna na dobu, kdy se do školek nedostanou ani rodiče. Ta naše je jak pevnost, dokud člověka neudentifikují přes dvě kamery, tak ho dovnitř prostě nepustí.
Mě třeba štve jak se v naší školce chovají někteří rodiče. Přijdeme ke zvonku.. řekneme- dobrý den, vedu Nováka.. paní učitelky zazvoní a dveřmi projde dalších 10 rodičů🤦♀️ já chápu - ty co znáte a víte že tam chodí ok. Ale spoustu z nich vidím kolikrát poprvé. Jednou jsem takhle jedné paní řekla ať si zazvoní a zavřela dveře. Paní mě pak seřvala že jsem hysterka. Marně učitelky vysvětlují že to má být tak že zazvoní každý a projde jen ten co na projít p
lus jeho dítě
@Anonymní píše:
Zpráva na idnes a mail ze školky. Co na to říkáte?![]()
Vážení rodiče,
dovoluji si Vás informovat, že nás dnes kontaktovala Policie ČR s oznámením, že se na území celé ČR objevila výhružka střelným útokem v MŠ, dnes a zítra 7.5. 2021.
Děkuji za zprávu. Do školky zítra syn nepůjde. Já bych se zbláznila, kdyby mu někdo ublížil. A doufám, že toho magora chytí.
Udelame si misto skolky vylet. Nejspis se stejne zitra nic nestane, ale kolika lidem to zas zkomplikuje zivot. Jako by nestacila Corona.
Holky, to odhlašujete děti jen z těch školek, kde se ten anonym ozval, nebo se to týká všech školek? Mě se nikdo neozval. Mám dceru ve škole, ve stejný budově je i školka, kam chodí syn. Teď jsem se celkem vyplašila. Je to malá vesnická škola, malotřídka, tak tam ty učitelky většinou ty rodiče od dětí znají, tak snad by se tam nikdo cizí nedostal.
@Russet píše:
Až ho najdou a oni ho najdou, exemplárně potrestat. Beztak to bude nějaký nudící se smrad.
Potrestat, ale hlavně mu to vyúčtovat - ochranku, práci policie. Pokud bude vlastnit cokoliv, co se dá prodat, tak ty prachy z něj prostě vytřískat.
Stejně tak ta zrůdička, která svoje miminko hodila zatížené do vody a pak zalarmovala celý záchranný systém. Ta už měla být o vodě a chlebu oblečená jen ze sekáče, dokud nesplatí účet za vrtulníky s termovizí apod.
@PapeJ píše:Žádná školka nebyla jmenovaná. Takže se to týká všech školek.
Holky, to odhlašujete děti jen z těch školek, kde se ten anonym ozval, nebo se to týká všech školek? Mě se nikdo neozval. Mám dceru ve škole, ve stejný budově je i školka, kam chodí syn. Teď jsem se celkem vyplašila. Je to malá vesnická škola, malotřídka, tak tam ty učitelky většinou ty rodiče od dětí znají, tak snad by se tam nikdo cizí nedostal.
@PapeJ píše:
On se neozval do konkrétních školech, ale někam to poslal bez konkrétní školky, takže policie kontroluje všechny.
Ani bych to nevedela, ještě že chodím na epipi
nic nám z ms nepřišlo a rozhodně nemám v plánu smrade nechávat doma ![]()
@PapeJ Anonym to nahlásil tak, že údajně v některé školce ČR, tzn. informaci by měli mít ředitelé všech školek (i těch, které jsou součástí ZŠ). Já mám zdroj uvnitř, takže jsem to věděla už brzy odpoledne, a to ještě mělo vedení přístup „hlavně žádnou paniku a nešířit to“, ale o dvě hodiny později už obvolávali rodiče.
Já jsem upřímně doufala, že do večera toho anonyma policie vypátrá a všechno bude v klidu. Ale když jsem slyšela tu paniku nešťastné ředitelky, tak jsem dceru rovnou odhlásila, možná o chlup víc než ze strachu z reálného nebezpečí spíš proto, aby ona a učitelky byly víc v klidu, že je tam těch dětí málo a líp všechno ohlídají.
@MKSP píše:
Holky a odhlašujete děti i z malých vesnických školek?
Co jsem se tak bavila tak kdo může tak odhlašuje. Kamarádka má dceru ve školce v maličké vesnici a taky odhlásila