Útok na Mš

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
65011
6.5.21 20:27

Já nevím, co všichni šílí. Vždyť každou chvíli někdo vyhrožuje bombou. A ještě se žádná nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terte
6.5.21 20:29
@vokishka píše:
Já nevím, co všichni šílí. Vždyť každou chvíli někdo vyhrožuje bombou. A ještě se žádná nenašla.

Nemyslím si že šílíme. Myslím že všem je jasné že jde o planý poplach. Na druhou stranu/ učitelky budou nervózní..tak se jim tahle u trochu uleví.

• Citovat
  • Upravit
74219
6.5.21 20:32

Mluvili o tom ve zprávách? Neviděla jsem je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65011
6.5.21 20:32
@Terte píše:
Nemyslím si že šílíme. Myslím že všem je jasné že jde o planý poplach. Na druhou stranu/ učitelky budou nervózní..tak se jim tahle u trochu uleví.

Moc si neumím představit, že se učitelky běžně budou třást. Když by to někdo udělat chtěl, tak to udělá bez varování. Tohle je jako obvykle něčí bl. ý vtip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
6.5.21 20:33

@Terte Tak teď fakt nevím zda odhlásit nebo ne. Jsme totiž taky fakt malinká vesnička, tak přemýšlím. Být ve městě tak ihned odhlašuju, ale takhle fakt nevím ani ze školky nic nepřišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terte
@Kelsey píše:
Mluvili o tom ve zprávách? Neviděla jsem je.

Ano

• Citovat
  • Upravit
4215
@vokishka píše:

Já vím, já si to taky říkám, ale prostě ten blbej pocit mám. Taky jsem přemýšlela, že nechám kluka doma, ale dcera tam stejně chodí do školy a tu se mi nechce nechávat doma, tak dám do školky i kluka, ale ten blbej pocit tu prostě je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.5.21 20:36
@zrcadlo píše:
Potrestat, ale hlavně mu to vyúčtovat - ochranku, práci policie. Pokud bude vlastnit cokoliv, co se dá prodat, tak ty prachy z něj prostě vytřískat.
Stejně tak ta zrůdička, která svoje miminko hodila zatížené do vody a pak zalarmovala celý záchranný systém. Ta už měla být o vodě a chlebu oblečená jen ze sekáče, dokud nesplatí účet za vrtulníky s termovizí apod.
@zrcadlo píše:
Potrestat, ale hlavně mu to vyúčtovat - ochranku, práci policie. Pokud bude vlastnit cokoliv, co se dá prodat, tak ty prachy z něj prostě vytřískat.
Stejně tak ta zrůdička, která svoje miminko hodila zatížené do vody a pak zalarmovala celý záchranný systém. Ta už měla být o vodě a chlebu oblečená jen ze sekáče, dokud nesplatí účet za vrtulníky s termovizí apod.

To bylo hrozný. Chudák miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
6.5.21 20:38

Ale občas se u takových střílecích bláznů pak objeví informace, že na FB mluvil o tom a tamtom, že udělá to a ono. Takže v dnešní době už nemusí platit, že, kdyby to chtěl někdo udělat, tak o tom nemluví.
Už jsou právě i šílenci, kteří o takových věcech informují schválně dopředu a pak jdou a udlají to v reálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
@MKSP píše:
@Terte Tak teď fakt nevím zda odhlásit nebo ne. Jsme totiž taky fakt malinká vesnička, tak přemýšlím. Být ve městě tak ihned odhlašuju, ale takhle fakt nevím ani ze školky nic nepřišlo.

Právě, taky jsme malá jednotřídní školka, spojená se malotřídní školou. Kdyby mi ředitelka zavolala, tak děti nedám ani do školy, ani do školky. Nikdo se neozval. To jsem tam byla kolem půl druhý na třídních schůzkách a nic nikdo neříkal. Děti bývají ve škole/školce jako první, tak zítra ráno uvidím, jak se bude družinářka a učitelka MŠ tvářit. Kdyžtak bych je vzala s sebou do práce a babička by si je vyzvedla tam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462

U nas zrizovatel skolku uzavrel na zitra ( stredocesky kraj)… takze dik za tak blby vtip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16098
6.5.21 20:41
@vokishka píše:
Moc si neumím představit, že se učitelky běžně budou třást. Když by to někdo udělat chtěl, tak to udělá bez varování. Tohle je jako obvykle něčí bl. ý vtip.

Tak já si zase neumím představit, že učitelky naprosto v klidu a pohodě vypraví děti na procházku nebo je vezmou na hřiště na školkovou zahradu. Prostě pokud nechytí toho pachatele, tak ten zítřek bude nervózní. Já když to vztáhnu třeba na to, že by někdo anonymně vyhlásil, že vystřílí nějaký dětský tábor, tak já jako vedoucí bych rozhodně v klidu nebyla. Asi bych se vyloženě netřásla, ale určitě bych mnohem víc než obvykle sledovala okolí, takže čím míň dětí na starosti, tím víc ostražitosti. :nevim:
Pokud bych nemohla zajistit zítřek dítěte doma, tak se z toho ale nijak nehroutím a dítě do školky dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
6.5.21 20:43
@llida píše:
U nas zrizovatel skolku uzavrel na zitra ( stredocesky kraj)… takze dik za tak blby vtip!

Jsme taky Středočeský kraj a školku nezavreli. Mail přišel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65011
6.5.21 20:43
@zrcadlo píše:
Tak já si zase neumím představit, že učitelky naprosto v klidu a pohodě vypraví děti na procházku nebo je vezmou na hřiště na školkovou zahradu. Prostě pokud nechytí toho pachatele, tak ten zítřek bude nervózní. Já když to vztáhnu třeba na to, že by někdo anonymně vyhlásil, že vystřílí nějaký dětský tábor, tak já jako vedoucí bych rozhodně v klidu nebyla. Asi bych se vyloženě netřásla, ale určitě bych mnohem víc než obvykle sledovala okolí, takže čím míň dětí na starosti, tím víc ostražitosti. :nevim:
Pokud bych nemohla zajistit zítřek dítěte doma, tak se z toho ale nijak nehroutím a dítě do školky dám.

Tak zrovna zítra má být hnusně. Prostě nepůjdou ven, ale zase hromadně odhlašovat děti mi připadá divoké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
6.5.21 20:45

Pravděpodobně se bude jednat o nějakého zku*****ho debila, co se nudí a vymysli podobné psychárny. Ale pak si vzpomenu na tragédii, kdy se střílelo na fakultce v ově a podobné události. A vůbec mě nenechává klidnou, kolik magorů vedle nás chodí. Takže pro svůj vnitřní klid do školky nepůjde, dokud ho nevypátrají. A doufám, že trest bude přísný, protože vyhrožovat dětem, to je vrchol všeho :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí