Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
A taky, vy pořád kalkulujete s tím, že by chtěl ten chlap dovnitř. Ono přece stačí začít střílet u vchodu, nemusí se chtít vecpat dovnitř. A u vchodu, až budeme zvonit-třeba 10 a čekat, až nám otevřou, tak nás může postřílet i ve vchodu.
@Terte my měli čip.. zvonit se nemuselo, rodič přišel přiložil svůj čip, dveře se otevřeli, každý či čipoval, jao ve firmě..
Když si někdo neměl, zůstal mu třeba doma, tak si zazvonil a přišla mu otevřít školnice, ulizečka, měli hned poblíž mísnost
@zrcadlo U nás (Moravskoslezský kraj) má naše školka zákaz zítra vycházet s dětmi ven. Plus bude celou dobu u dveří stát uklízečka. Moc si neumím tedy představit jak by se v případě nouze ubránila ale budiž…
@LilyJane jak jsi přišla na to, že tyto výhrůžky jsou zábava bezdomovců? ![]()
@Rosebery brrrr jen při čtení mě mrazí… Nejhorší je že tohle je přesně jak píšeš. Nečekané a rychlé. Brrrr
@Nell2 píše:
@LilyJane jak jsi přišla na to, že tyto výhrůžky jsou zábava bezdomovců?
Taky mi to přijde blbost.
Ale odhadovala bych to na nějakého Covid pošuka, který se opravdu zbláznil a nesouhlasil, že se školky otevřely. No jsem zvědavá, až to vyřeší.
@Kelsey píše:
Taky mi to přijde blbost.
Ale odhadovala bych to na nějakého Covid pošuka, který se opravdu zbláznil a nesouhlasil, že se školky otevřely. No jsem zvědavá, až to vyřeší.
Já to vidím spíš na nějakého puboše, střední škola, který se prostě rozhodl pobavit.
Nam volala paní učitelka. O anonymu jsem nevěděla. Pred skolkou bude policie, pani učitelky nesmí z detmi ven a rodice mají zítra zakazany vstup do budovy školky. Syn zůstane doma alespoň si prispime
Pravděpodobně se nikde nic nestane, možná to policie do rána vyřeší, toho, kdo vyhrožoval Kauflandum, taky po pár hodinách našli.
Ale personál bude rád za každé dítě, které nepřijde a zákaz vycházení je nařízení z kraje.
Není možné to brát na lehkou váhu, doba je těžká a lidem hrabe.
@mayecka píše:
@Rosebery brrrr jen při čtení mě mrazí… Nejhorší je že tohle je přesně jak píšeš. Nečekané a rychlé. Brrrr
Taky mám strach, nechci nějak děsit, ale spíš přemýšlím nad vším možným.
U nás máme taky varování+že na vycházku nepůjdou, ale stejně bych dítě do školky neposlala, když by to bylo alespoň trošku možné. Nejhorší, že je to tak nahonem, spousta takhle nesežene hlídání.
My chodíme se školou ke školce na oběd. A nás vůbec nikdo neinformoval. Kašlou na nás.
Nam nikdo nic nepsal ani neobvolaval, na strankach ms nic neni a na novinkach jsem to hledala dost dlouho, posledni zprava ze 14 hod. Nebyt emimina, nic nevim. Kdyby to melo nejakou zavaznost, nebylo by to ve vetsi pozornosti?
Nám nic nepřišlo, nikdo nevolal, nepsal… kdybych si to nepřečetla tady, tak to ani nevím.. no uvidim, co ráno, jestli nebudou do té doby nějaké informace. Ale nechce se mi kluka odhlasovat. Já jsme jako dítě zažila dvakrát nahlášení bomby ve skole. Jednou na ZŠ, to nás vypakovali ven tak rychle, že jsem neměli ani boty a bundy, učitelky nas vzaly myslím do školky, byla zima. Podruhé na SŠ, spolužák nechtěl psát písemku z chemie… tak jsme strávili dopoledne ve městě na zmrzlině… a co je toto za magora by mě teda taky dost zajímalo.
@Cuddy píše:
Nam nikdo nic nepsal ani neobvolaval, na strankach ms nic neni a na novinkach jsem to hledala dost dlouho, posledni zprava ze 14 hod. Nebyt emimina, nic nevim. Kdyby to melo nejakou zavaznost, nebylo by to ve vetsi pozornosti?
Spíš si myslím že nestíhají. Z naší školky jsme se to dozvěděli také před hodinkou
@Cuddy píše:
Spíš si myslím že nestíhají. Z naší školky jsme se to dozvěděli také před hodinkou