Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@Babs18 píše:
já školkové dítě mám a bylo ve školce i v pátek
No a? Gratuluji, jsi hrdinka ![]()
A protoze je to tu zas, to vyjadreni policie krome “vyvijime nejvetsi usili…” bych slyset chtela i minule. Ty fraze nikomu nic nerikaji, usili vyvijeli i minule.
Treba rada bych tentokrat slysela, ze daji aspon jednoho mestaka ke kazde skolce nebo skole. Nebo jak ty deti muzeme ochranit? Zas je nechat doma zavrene? ![]()
@ganaze tak to je snad na zřizovatel, ne? U nás minule byl policajt celý den.
@ganaze píše:
A protoze je to tu zas, to vyjadreni policie krome “vyvijime nejvetsi usili…” bych slyset chtela i minule. Ty fraze nikomu nic nerikaji, usili vyvijeli i minule.
Treba rada bych tentokrat slysela, ze daji aspon jednoho mestaka ke kazde skolce nebo skole. Nebo jak ty deti muzeme ochranit? Zas je nechat doma zavrene?
A to ty policajty naklonujou nebo co? U nás je skoro dvacet škol, deset školek. Měšťáků je pár a mají i jiné povinnosti. Stejně jako státní policie.
@vokishka píše:
A to ty policajty naklonujou nebo co? U nás je skoro dvacet škol, deset školek. Měšťáků je pár a mají i jiné povinnosti. Stejně jako státní policie.
A proto je vidime kazde rano na prechodech u mistnich skol? Je to smozrejme super, ale kdyz jde o nejkou hrozbu, aspon ti by mohli u skoly stat.
Promin, ale proc mame prebirat zodpovednost i za pocitani policajtu? Uvedla jsem to jako priklad. To MY, rodicove mame vecer premyslet, jak sve deti ochranit pred hrozbou nejkeho posuka, o kterem nevime zhola nic (a oni uz snad prece jen vi aspon neco malo navic)? To skoly samy maji rychle neco vymyslet, kdyz ony maji jine povinnosti nez zajistovani verejne bezpecnosti?
Ano opět mail, něco je na idnes, v mailu nějaké vyjádření z kraje, že SE hrozí útokem na MS, ZŠ, Sš ale i obchodní centra, výbuch, požár, střelba a ředitelka psala, že opět zvýší pozornost a nejspíš nepůjdou ven, ale to nevím. Minule odhlásila polovina dětí, zítra nikdo.
@Bubla Bůčková píše:
Ano opět mail, něco je na idnes, v mailu nějaké vyjádření z kraje, že SE hrozí útokem na MS, ZŠ, Sš ale i obchodní centra, výbuch, požár, střelba a ředitelka psala, že opět zvýší pozornost a nejspíš nepůjdou ven, ale to nevím. Minule odhlásila polovina dětí, zítra nikdo.
Ani se rodicum nedivim. Minule se nevedelo co a jak, a ted kazdy doufa, ze to bude jako stejne: plane vyhruzky, ale vsechno nakonec ok. Co jineho zbyva?
A ze je to vzdy na patek
Ja tentokrat popravde nevim jak se zachovat
Minule prcek do skolky sel.
@ganaze třeba ten anonym píše „tento týden“, tak pak když celý týden nic, tak pak už teoreticky zbývá jen ten čtvrtek, pátek no ![]()
@ganaze píše:
Treba rada bych tentokrat slysela, ze daji aspon jednoho mestaka ke kazde skolce nebo skole. Nebo jak ty deti muzeme ochranit? Zas je nechat doma zavrene?
U nás byl minule před školkou celý den obecní policista. A bylo opatření i pro šk. jídelnu, protože je v areálu školky. A dneska jsem viděla, jak krouží státní pol. mezi školkou a vedle školou, když jsem děti místo tělocviku brala vedle školky na hřiště. V tu dobu jsem nevěděla, že se opět něco děje. Až po návratu do školy. Jsem myslela, že nás někdo udal, že mají roušky na hřišti pod nosem a jedou nám to vysvětlit, když jsem je u hřiště zahlédla.
@ganaze píše:
A to jsi tak naivní, že čekáš, že policie oznámí předem, jaká opatření bude dělat? Aby to věděl i ten dotyčný? To snad ne… Pokud někde policie bude, tak v civilu a tak, aby o hlídkách vědělo co nejmíň lidí. Navíc, pokud chtějí pokrýt každou školku a školu, musí kromě státní a městké policie povolat i armádu.
@ganaze píše:
No a? Gratuluji, jsi hrdinka
tohle není o hrdinství, ale o tom, že člověk nemůže žít neustále ve strachu…
@ganaze píše:
u nás bylo vyhlášeno, že u školek bude policie a nikde nikdo
![]()
@Babs18 píše:
tohle není o hrdinství, ale o tom, že člověk nemůže žít neustále ve strachu…
Akorat jsem nepochopila proc jsi to tam vubec psala.