Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@dedrichov píše:
O ničem jsem nevěděla, obě děti 1. stupeň ve škole (v areálu je i školka). Odpoledne jsem se ptala, zda byli venku a nezmokli… tak prý nebyli, akorát cestou z jídelny je p. u. popohnala, ať se urychleně přesunou do třídy, že prý je tam nějaká dodávka na parkovišti a „divnej člověk“. Tak koukám co se to vlastně děje
Tal to je síla a odkud jsi?
Jsem zvědavá, jestli se dozvíme, zda ho dopadli.. Včera panika a dnes ticho po pěšině..
@Ontheway píše:
Tal to je síla a odkud jsi?
Jsem zvědavá, jestli se dozvíme, zda ho dopadli.. Včera panika a dnes ticho po pěšině..
okres HB, ono je tady po okolí spousta staveb, takže dodávka mohla patřit komukoliv. Nevím o tom nic.
Tak to zas vysumelo doztracena
Policie prehodila zodpovednost na rodice a 2 dny zadna informace.
@ganaze píše:
Tak to zas vysumelo doztracenaPolicie prehodila zodpovednost na rodice a 2 dny zadna informace.
Co bys chtěla za informaci. Až ho chytnou, tak to zveřejní, většinou to tak je. Pokud ho nemají a už se neozval, co chceš slyšet.
Za mě je dobře že není žádné info. Žádné info, žádný útok. A až ho chytí (jestli vůbec) dají vědět
@vokishka píše:
Co bys chtěla za informaci. Až ho chytnou, tak to zveřejní, většinou to tak je. Pokud ho nemají a už se neozval, co chceš slyšet.
Nejake vyjadreni bych slyset chtela. Aspon v patek vecer, oficialne v jakem je to stavu. Co je na tom podle tebe divneho? Jedinou ctvrtecnou informaci ze 3 vet dokazaly novinari rozmazavat 2 dny, tak policie k tomu neco rict mela.
@ganaze píše:
Nejake vyjadreni bych slyset chtela. Aspon v patek vecer, oficialne v jakem je to stavu. Co je na tom podle tebe divneho? Jedinou ctvrtecnou informaci ze 3 vet dokazaly novinari rozmazavat 2 dny, tak policie k tomu neco rict mela.
Tak to je snad problém novinářů, policie normálně informovala. K čemu by ti bylo, kdyby někdo v pátek večer řekl vyšetřujeme, prověřujeme stopy. To snad víš i bez toho, že by ti to někdo musel říkat.
@vokishka píše:
Tak to je snad problém novinářů, policie normálně informovala. K čemu by ti bylo, kdyby někdo v pátek večer řekl vyšetřujeme, prověřujeme stopy. To snad víš i bez toho, že by ti to někdo musel říkat.
No ty asi skolkove dite nemas, protoze jinak bys mela cervika pochybnosti, zda ho zitra do skolky posles.
@ganaze píše:
No ty asi skolkove dite nemas, protoze jinak bys mela cervika pochybnosti, zda ho zitra do skolky posles.
Vzhledem k tomu, že se mluvilo jen o pátku, že u nás nikdy žádný ohlášený útok nikdy neproběhl, bomba se nenašla atd, tak bych to neřešila. Fakt mi není jasné, co si myslíš, že by ti kdo řekl. Fakt jen to, že vyšetřují.
@ganaze píše:
já školkové dítě mám a bylo ve školce i v pátek ![]()
Ahoj holky, tak nám přišlo info že školky, že PČR má nové vyhrožování
![]()
@Ginuš píše:
Ahoj holky, tak nám přišlo info že školky, že PČR má nové vyhrožování![]()
já fakt nechápu co z toho kdo má
když to bylo minule, byla jsem se synem na OČR, tak to bylo dobrý. Zítra ale normálně půjde…
JSem zvědavá kdy dají nějaký info i nám
@Ginuš píše:
Ahoj holky, tak nám přišlo info že školky, že PČR má nové vyhrožování![]()
Achjo, raději to nečtu. Minule jsem nechala obě děti doma, školkový i školní. Teď asi půjdou. Minule jsem si pak připadala jako nějaká hysterická, splašená matka. V pátek o ničem ani ň… No, stejně už to ve mně začíná hlodat, co kdyby přece… Že jsem sem lezla ![]()
@PapeJ píše:
Achjo, raději to nečtu. Minule jsem nechala obě děti doma, školkový i školní. Teď asi půjdou. Minule jsem si pak připadala jako nějaká hysterická, splašená matka. V pátek o ničem ani ň… No, stejně už to ve mně začíná hlodat, co kdyby přece… Že jsem sem lezla
No člověk si říká, že pravděpodobnost je malá, ale hlodá to… My máme zítra doktora, tak se do školky vracet nebude, ale štve mě to. Když už se jí tam začíná líbit a smí tam tak tohle.
Ano. Rozšířilo se to na školy. Měli jsme dneska návštěvu policie ve škole. Lidé jsou cvoci.