Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@Nell2 Už několikrát mě policie vyháněla z nádraží, protože bomba. A před nádražím se na lavičce smáli ožralí bezďáci, jak s tím zase vypekli. A jak teď policajti budou běhat a hledat a nikdo je nebude buzerovat.
Brácha dělal bachaře ve vazebce a měli tam pravidelně bezďáky a takové existence, co takhle nahlašovali bomby na soudech, úřadech atd. Jenom proto, aby se dostali do lochu. Teplá postel, jídlo, sprcha… co jim chybí.
Neříkám, že za to můžou pouze bezďáci, to samozřejmě ne. To byla jenom moje zkušenost.
Tak u nás před školkou klid. Ale čekala bych tam aspoň nějakou uniformu. Ale prší.
Taky si říkám, že jsem asi zbytečně panikařila a měla jsem dát dceru do školy. Nikde o tom ani zmínka… ![]()
Ahojte, tak u nás ve školce taky klid a učitelky vypadaly úplně v klidu. Upřímně doufám že to byl od někoho jen hloupý vtip a dneska se vůbec nic nikde nestane.
@PapeJ píše:
Taky si říkám, že jsem asi zbytečně panikařila a měla jsem dát dceru do školy. Nikde o tom ani zmínka…
Každej váhal, já nakonec kluka dala, ven nepůjdou, děti polovina a dneska šel po 2 měsících, takže i celkem ideál. To je dneska život, střílení v nemocnici, ve školách a všude přítomný strašák covidu ![]()
Já jsem o tom vůbec nevěděla. Ráno mi volala švagrová. Mám děcka ve školce, jenom jdou po obědě. Nikdo nic neříkal, ani neřešil.
Je fakt, že dveře jsou na kód a jsme dědina, tak se tu všichni znají. Beztak je to zas nějaký pitomec, nebo se puberťaci nudí. ![]()
U nás žádné info, žádná policie.
Kolega mně volal, zda mám dítě ve školce. No mám.
Podle mě někomu vadí, že otevřeli školky a v netestovaných dětech bez roušky vidí riziko. Jestli je to takhle, tak mohl volat fakt nějaký blázen. Někomu už z Covidu možná hráblo. Já z toho nemám dobrý pocit, dítě zůstalo doma. Pravděpodobnost je minimální, ale nechci si nic vyčítat. Vyhrožovat malým dětem prostě není normální. To podle mě určitě nemůže být pubertální vtípek. Bezdomovce by školky podle mě taky nenapadly…
Taky jsem zvažovala jestli dám dceru do školky, nakonec šla. Nechci žít ve strachu a takhle může volat každý den
. Ale nervózní jsem.
Příspěvek upraven 07.05.21 v 14:20
Nám volali až dneska dopoledne. Já bych řekla, že to je práce nějakýho pomatenýho důchodce, co bydlí vedle školky a zvykl si na klid. Teď školky otevřeli, tak nemůže rozdejchat, že mu tam zas celej den na zahradě ječí děti…
@Pidulka1991 píše:
Taky jsem zvažovala jestli dám dceru do školky, nakonec šla. Nechci žít ve strachu a takhle může volat každý den. Ale nervózní jsem.Příspěvek upraven 07.05.21 v 14:20
Tak to sis s tím strachem vcelku nepomohla.
U nás bylo ve školce pár dětí a většina šla domů po obědě…moje dítko tam spalo a užilo si klidný den…ale avizované hlídání policií se nějak nekonalo ![]()
O ničem jsem nevěděla, obě děti 1. stupeň ve škole (v areálu je i školka). Odpoledne jsem se ptala, zda byli venku a nezmokli… tak prý nebyli, akorát cestou z jídelny je p. u. popohnala, ať se urychleně přesunou do třídy, že prý je tam nějaká dodávka na parkovišti a „divnej člověk“. Tak koukám co se to vlastně děje ![]()