Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer holky,
chtěla bych jen slyšet váše názory, či zkušenosti
Podařilo se mi parádně zmoknout a samozřejmě mi vůbec nedošlo, že v tašce u kočárku mám digitální foťák! Zjistila jsem až po příchodu domů, že se stihnul parádně namočit
Hned jsem ho začala fénovat a fénovala snad hodinu, pak jsem ho nechala otevřený aby vyschnul a doufala,že se rozeběhne..... však nerozeběhnul
Bude to měsíc a stále nefunguje! Spadá mimo záruku a jeden opravář, mi řekl, že nejspíš nemá vůbec šanci! A ještě k tomu pokud ho dám do značkové opravny, tak se mi to nevyplatí a můžu si koupit rovnou nový
Fakt mě to štve!!!!
Prosím, budu ráda za jakýkoli názor či radu!
Pěkný večer. Paulinka + Anetka
Tak s utopenym digitalem nemam zkusenost, ale podobne kvalitne jsem utopila mobil a taky se po vyfenovani uz nerozbehnul. Nicmene s tou opravou zalezi na tom, co by museli menit, me digital spadl na zem a opravu vycislili asi na 3500 Kc, kupovali jsme ho za 5 tis., tak jsme se na to vykaslali a koupili si radsi novy. Kazdopadne ho muzes aspon odnest do servisu a tam ti snad reknou, na kolik by oprava prisla a podle toho zvazis, jestli se to vyplati nebo ne…
Paulinko, obávám se, že opravář má pravdu. V moderních přístrojích je nejnáchylnější na pokazení to, co stojí 75% ceny, a to se oprava skutečně nevyplatí. My utopili digitální foťák loni na dovolené, spadnul nám do takové malé louže mořské vody, ani se nenamočil celý, ale nateklo do něj. Během sekundy jsme ho vytáhli a i když jsme ho dali hned vyschnout, stejně to nerozchodil. Do žádné opravny jsme ho ani nenesli.
Ahojky,
můj manžel opravuje mobily a podobné věci. Takže jedna velmi důležitá rada!!!!
Pokud si namočíte mobil nebo foťák, ihned vyndat baterii, nepokoušet se zapínat a zkoušet, jestli funguje!!
Tím mu právě nejvíc ublížíte.
Většinu mobilů, co lidi přinesou ihned a nezkoušeli sami spravovat, sušit, zapínat atd.., zachrání!! Ale nesmí tam zůstat baterie, protože ty zbytky vody na desce způsobí další a další závady!
Mobil se musí vyčistit v ultrazvukové lázni a většinou je pak ok ![]()
Pro zajímavost jsme tady měli mobil spadlý do záchoda, studny, utopený v pivu, totálně proslintaný miminkem atd ![]()
![]()
Takže i když si fénovala, všechno si nevysušila a tím, že foťák zůstal ležet, nejspíš je stejně po něm.. v každém případě je pravda, že u takových přístrojů se pak už vyplatí koupit nový než spravovat.
Jarka a Nikolka
Holky,
moc vám děkuji za odpovědi! Asi se budu muset smířit s tím, že už fungovat nebude a budeme muset koupit nový
A tenhle si můžu přidat do vitrýnky k oslintanému telefonu!
Mějte se všechny fajn a buďte opravdu opatrné na takové věcy!!!
S pozdravem Paulinka + Anetka