Utrogestan a clostilbegyt

150
19.10.24 19:44

Utrogestan a clostilbegyt

Zdravým,

Prosím mate někdo zkušenosti?
Doktorka mi napsala clostilbegyt mam brát 5 den cyklu na 5 dni a pak od 20 dne do 25 dne utrogestan 2× denně.

Prosím podařilo se někomu otěhotnět? A za jak dlouho a další kdy se snažit po clostilbegytu?

Všem předem moc děkuji za rady ☺️ ☺️ ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
19.10.24 20:40

Kdy mít sex to ti řekne lékařka až půjdeš kolem 13tého dne cyklu na ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.10.24 22:22

@Janli no ona mi toho moc neřekla mám přijít prý až doberu clostik.. jinak sem se ptala protože to mam poprvé a vlastně toho moc o tom nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
19.10.24 23:51
@Martinka432 píše: Více

Tak to je lékařka hvězda….
Clostilbegyt je celkem nebezpečný lék se spoustou vedlejších účinků. Smí se brát jen při prokázaném anovulačním cyklu, kolem 13 dne je nutné udělat ultrazvuk, aby se zjistila odezva vaječníků. Hrozí vícečetná ovulace, cysty a další. Kdy mít sex ti řekne lékařka podle ultrazvuku a velikosti folikulů. Spoustě žen opravdu pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
20.10.24 08:53

@Janli me brala krev po výsledkách ki volala ze mam špatné hormony jeden míč nahoře a druhy moc dole ze je to důvod proč se nedaří otěhotnět ze nepouštím vajíčka ven či co.. napsala mi tyto léky a rekla ze až doberu clostik ten 10 den tak at přijdu …
Ja spis ten lék vubec neznám tak me to zajímalo co můžu vlastně čekat a zda to zabere vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
20.10.24 09:04

@Janli me brala krev po výsledkách ki volala ze mam špatné hormony jeden míč nahoře a druhy moc dole ze je to důvod proč se nedaří otěhotnět ze nepouštím vajíčka ven či co.. napsala mi tyto léky a rekla ze až doberu clostik ten 10 den tak at přijdu …
Ja spis ten lék vubec neznám tak me to zajímalo co můžu vlastně čekat a zda to zabere vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí