Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
je tu někdo, kdo půjde na KET v listopadu? Pojdme to prozivat spolecne ![]()
@anyway007 a kdy ti ma prijit? Ja jsem teprve 9dc v rijnovem cyklu, takze me ket ceka az nekdy koncem listopadu ![]()
@Paní Píďová měla bych mít teď o víkendu, ale jsem po stimulaci, tak asi přijdou později. A pak ještě otázka jak to bude s ovulací, protože to tělo je trošku zblazněné po těch hormonech
@anyway007 a to budes mit ted prvni ket po opu? Ja jsem prave taky zvedava, jak to budu mit ted s ovulaci, pred lety se prave transfer poprve odlozil, protoze ovulace probehla strasne brzo (uz nejak cca 10dc), takze se pak dalsi mesic musel delat stimulovany cyklus, kde mi zas nerostla sliznice
tak uvidime, jak to bude letos, sama jsem zvedava
@Paní Píďová ano, ano první. Nebo jak se to vezme. Tohle je 2.ivf, takže z toho druhého první ket
Ahoj holky, ja idem v stredu. Tak my držte palce sú to nervy teda ![]()
@Wuhu85 Nene, tak to moc držím palce
sledovala jsem tvou cestu v jiné diskuzi. Jdeš si pro emryjko do Brna, nebo zkoušíš ty pražské?
@anyway007 Zatiaľ v Prahe. Mám tam 3 a 4 dňové veľmi dobrej kvality a dve 6 dňové ale bez PGT len po biopsii. V Brne mám jedno 6 dňové po PGT. Keby toto nevyšlo tak pôjdeme do Brna na vklad. Ale dúfam že už konečne sa kusne. Už to trvá dlho a energia opadáva po pravde.
@Wuhu85 To chápu, je to všechno psychicky náročné. A ty embrya jsou všechny bez pgt, kromě Brna? Určitě mezi nimi bude nějaký bojovníček
@anyway007 áno sú. 3,4 deň sa PGT nerobí ani. A Hlinka má inú stratégiu nie čo sa bežne robí.
@Wuhu85 jo, viděla jsem s tím rozhovor. Tak bych mu asi věřila. Já teď čekám na menses. Stále
po odběru jsem měla normálně a teď další měsíc mám už 6 dní zpoždění. Asi nebyla ovulace tipuju
@anyway007 mne to tiež meškalo. Dokym telo nabehne tak to môže trvať.
@Wuhu85 píše: Více
Taky jsem sledavala a opravdu moooc drzela palce.. jsem fakt rada, ze jsi to nevzdala a bojujes dal. Vim, ze jsi tam nekde uz byla docela frustrovana z cele te dlouhe cesty
ale verim, ze tentokrat to vyjde, mas jeste dost embryji, tak to by bylo, kdyby to nebylo ![]()
Ja jsem ted 6 dni po svem prvnim KET, takze cekacka, jak to dopadne ![]()
@Fugaro ďakujem
to čakanie je tiež p držku. Mala si KET alebo čerstvý? Ja som si akurát pichla Ovitrell takže aspoň ma to odradí nejak skoro testovať aj keď som si objednala testy už. ![]()