Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fugaro parada!!! Krasny test, moooc gratuluju ❤️ ale to nemohlo dopadnout jinak, 18.10. je narozeny nas syn z prvniho KETu, takze 18.10. je proste stastny den 😍
@Wuhu85 jejda, tak to me mrzi, to muselo byt hrozne
drzim palce, at to tentokrat uz vyjde a dospeje ke zdravemu miminku ![]()
@Paní Píďová ďakujem bohužiaľ stáva sa to. Teraz to už musí vyjsť ![]()
Ahoj, taky nás čeká v listopadu 1.KET v nativu. Teď čekám na první UZ po ms. Držím palce, ať nám to všem vyjde. ![]()
Ahoj, byla jsem včera, ale bohužel vaječníky zůstaly po stimulaci zvětšené a sliznice byla nízká, tak se vklad odkládá minimálně o měsíc. ![]()
@Storce ja som mala tiež mesiac pauzu. Doktorka to rovno takto naordinovala. Asi s tým majú skúsenosti že po stimulácii je to na p… prekvapivo druhý cyklus už dobre.
@Wuhu85 vážně? To jsi mě uklidnila, asi to tělo potřebuje víc času. Tak mám zase trošku naději, že už se brzy dočkáme.
@Storce áno som mala čerstvý transfer ktorý nevyšiel a potom som mala mesiac pauzu a tento mesiac že riadený ale prišlo my to skôr takže že skúsime nativ a dominanty folikul aj sliznica rástla. Pichla som Ovitrell a beriem Progesteron. Uvidíme či to takto je ok.
@Storce jejda, tak to me mrzi 😔 ale zase lepsi odklad nez aby se zavadelo a nebylo to tam pripraveno, jak ma
ja mozna budu taky odkladat, stehujeme se a dost veci jeste neni hotovych a ja bych chtela po KET mit klid a ne vybalovat krabice a skladat nabytek 🤦🏼♀️
@Paní Píďová som v podobnej situácii a vyriešili sme to tak že som na transfer šla a keby to vyšlo tak požiadame o pomoc a urobí to niekto iný. Ja si ani nejak extra okrem stravy nedávam pozor. Sport nevykonávam takže je to jedno vlastne.
@Storce jeste me napadlo, ze ja mam taky zkusenost s odkladem KETu, ze me to nenapadlo rovnou 🙄 kdyz jsme zacali s IVF, tak ja byla na opu v listopadu nejak na zacatku, embryjka se pak posilala na pgt, takze jsme cekali vic jak mesic a KET byl v planu v lednu. Kdyz jsem tam prisla, bylo mi receno, ze ovulace uz probehla (byla jsem myslim 10dc) a sliznice nizka. Dalsi mesic jsem mela stimulovany cyklus a stejne sliznice rostla malo a pomalu, nakonec se ale KET udelal 24dc, kdy byla sliznice 7,8mm a mame z nej syna ❤️ ja tehdy byla cela spatna z toho, ze se to odlozilo, ale to cekani za to stalo ![]()
@Wuhu85 my prave mame jen jedno embryo, tak se mi uplne nechce to hrotit 🙈 navic vsichni v okoli jsou tak nejak zvykli, ze si vsechno delam sama a kdyz bych najednou prosila o pomoc, tak by to bylo moc podezrele a o transferu nikomu rikat nechci 🤷🏼♀️ no je to dilema, jeste mam teda par dnu cas se rozmyslet, ale nevim, straslive jsem chtela na transfer uz v zari, nakonec jsme to posunuli na listopad a stejne to uplne nevypada… chtela jsem letni miminko a to uz i ten listopad je tak tak 😅 tak uvidime… a kdy jsi byla presne na KETu? A kdy planujes testovat? Jsi “lovec duchu” nebo cekas az na “dalnici”? ![]()