KET listopad 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4752
4.11.24 10:41

@Wuhu85 ja nemohla chodit, ležet na boku na zádech, a nebo se jít vyčurat. Vše bylo peklo. Takže jsem rada, že jsme nakonec jeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
4.11.24 10:42

@Džejý to musíš keď ti je zle. Môže sa ti nazbierať aj voda v brušnej dutine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
4.11.24 14:46

Dievčatá to čakanie je hrozné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
4.11.24 16:02

@Wuhu85 úplně tě chápu. :hug: :hug: :hug: Kdy budeš zase testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
4.11.24 16:04

Tak mame 4 embrya. 1×8 1×6 1×4 a to čtvrté je zabržděné. Ale mam i tak z toho radost. Ve čtvrtek volám jestli se nějaký zamrazili a odjeli na genetiku. 🙏 🙏 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
4.11.24 16:36

@Džejý Ktorý si deň? Deň 3?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
4.11.24 17:31

@Wuhu85 ano 3 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
4.11.24 18:27
@Wuhu85 píše: Více

Ahoj holky, se přidám k vám. Měla jsem transfer 5denního embryjka z našeho 3.ivf 31.10. tak teď čekám jak to dopadne a začínám být nervózní. Vím, že 4dpt je fakt brzo na testování, ale ono se nějak nejde udržet :lol: a to jsem chtěla počkat aspoň do 7-10. dne :D

@Wuhu85 ty máš myslím KET den přede mnou že? A už máš ducha? Držím moc palce ať začne sílit :hug: koukám, že jsi taky testovací maniak :mrgreen: - já testuju od 1dpt a dnes konečně stín z ovitrelle zmizel, tak snad se brzy objeví embryjo (musím dokoupit testy, jsem koupila jen 5 krabiček 🙈). To čekání je nekonečné, ale snad už konečně budeme mít štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
4.11.24 19:22

@Ardilera ja som mala 3 dňové embryjko takze ja až tak streda štvrtok reálne. 4 deň ti to nič neukáže. Ja som mala Ovitrell ešte 10 dni po aplikácii v moci. Ale už by to malo byť preč. Môžeš sa otestovať či je Ovitrell preč. Niektorým ženám hcg sa vylučuje neskôr. Takže aj keď si urobíš test musíš byt vyrovnaná že to môže byť hocičo a že ani pozitívny test nemusí nič znamenať. Ja to takto mám nejak v hlave že som vyrovnaná s tým čo príde. Ale viem ze male sa chytí :srdce: verím mu že to dá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
4.11.24 20:38

@Ardilera držím pěsti ať je už poslední a úspěšný. :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
4.11.24 20:44

@Wuhu85 Tak to jsme pořád časově skoro stejně, když ty máš mladší embryjko den přede mnou :hug: Jojo mě se drží ten ovitrelle tak 10-12 dní obvykle, při IUI jsem se nachytala 9dpo :roll: Takže testuju už 4.den a je hezky vidět jak mizí, dneska (11dní po ovi) jsem stínek ještě trochu zahlídla, tak mě to trochu znejistilo jestli to už nemůže být embryjko, protože hlavně v aj diskuzích už mívají 4dpt duchy :D ale logicky vím, že bývá až tak 6-7.den po transferu což vychází středa/čtvrtek jak říkáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
4.11.24 20:48

@Ardilera ja už ducha nemám. Včera už bol minimálny. Možno je to už embryjko. Skús zajtra či bude siliť. Sú holky vo majú skoro ducha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.11.24 21:19

Ahoj holky, pripojuji se ke skupince listopadovych snazilek. :srdce: Ja jsem v nedeli zacala brat Estrofen jedu rizeny KET a taky byvh rada sdilela s nekym cely ten proces. Mam uz dceru z Ketu v roce 2022 zalozila jsem si tenkrat diskuzi KET leden 2022 stejne jako tato a bylo to moc fajn. Moc mi to pomahalo to s nekym sdilet. Ted jsem koukala ze uz listopad je tak budu rada s vami. No ivf neni lehka zalezitost, ale me to pomohlo k tomu si uvedomit ze trpelivost plody prinasi. Jinak taky testuju. Uz mam nakoupeno. Pri ketu v lednu od 6. dne a lovila ducha🤣 Jinak to uz je muj 4. transfer. Mela jsem i 4 cykly. Pekny vecer a drzim nam vsech 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.11.24 21:21
@Džejý píše: Více

To je krasny!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
4.11.24 21:23

@Millllli wau tiež máš už niečo za sebou. Ja nechápem holky čo na prvý šup a boom. Ja zatiaľ len druhý krát ale zas toľko embryii ani nemám a toto malo byt najlepšie. Ja som môj prvý pokus bola proti testovaniu ale teraz si ale myslím že chcem vidieť či sa chytí. Držím palceky. Ja som nestihla riadený a šiel sa nativ s Ovitrell a progesteronom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí