Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Wuhu85 ja měla 4 těhotenství a ani u jednoho mě nic nebylo. Žádné bolesti atd. Ale ani jedno nedopadlo. Při ET a Ket me bylo zle, ale to bylo z léků a to se nechytlo ani jedno.
@Wuhu85 Já mám z progesteronu pokaždé úplně jiné příznaky, takže já už ničemu nevěřím
Navíc si říkám, že je určitě rozdíl když má někdo trochu pomalejší embryjko časnější blastocystu, než když někteří už ten 5.den mají expandovanou. Já mám teď zavedenou 2AB, takže předpokládám, že bude na testu vidět o něco později než embrya s hodnocením 4-6. Takže zatím nepanikařím, ale teda je to ubíjející to čekání. Hlavně doufám, že nám aspoň jedno z těch 3 teď vyjde, protože nevím jestli bych měla energii na 4.ivf, i finančně bych to zase musela na chvíli odložit
. Tak se snažím si nepřipouštět, že se to nepovede. Ono i tak ten prolutex do 12.týdne vyjde zase na 15tis.
a to nepočítám další transfery + k tomu bych zase musela zopakovat ty akupunktury, fyzio apod.
i tak už jsme přes 200tis. za ty poslední 3roky. ![]()
@Ardilera tak u mna to bola už 4 stimulácia. Takže do ďalšej už nechcem ist. Nebudem predsa donekonečna na hormónoch. Ja práve sa trochu bojím že vložili 3 dňové či vôbec to dobre vypočítali. A mám pochybnosti hádam u všetkého.
Ale asi je to normálne. Chcem aby to vyšlo a tak premýšľam nad tým dosť často.
@Ardilera o peniazoch sa nebavme my sme dali len tento rok 300000. Toe čiastky sú hrozne teda…
Příspěvek upraven 05.11.24 v 11:04
@Wuhu85 tak pochybnosti když už je to několikáté ivf máme asi všechny. Já jsem zase byla hrozně rozhozená z toho jak plánovali ten ovitrelle, a pořád nevím jestli jsme to naše nejlepší embryjko zbytečně nevyplácali, protože jsem sice měla nativ, ale na ovulaci nepočkali, jen na sliznici a progesteron byl i v den transferu nízký. Tak se bojím jestli to bude ok. právě přemýšlím jestli si neskočit ještě teď v týdnu na krev na progesteron jestli mi ten prolutex pomohl a nebo to nechat být a věřit.
@Ardilera u mňa ani neskontrolovali či bola ovulácia. Aspoň o tom neviem. A Progesteron ani nebrali ale rovno dali amelgen 1-0-1. Chcela som na krv a rozhodla som sa že na to kašlem a nebudem sa stresovať. Mám z neho dosť vedľajšie účinky takže si myslím že to bude ok. A musím veriť klinike že vedia čo robia. Takže som to pustila už. Nech sa deje vôľa tvoja.
Ahoj holky, dnes jsem byla na konzultaci a pokud vše půjde na kontrole za týden dobře, tak příští čtvrtek mě čeká KET. Mohu se mezi vás připojit?
@wuhu Udělalo mi velkou radost, že jsem tě tu zahlédla. Moc a moc držím palečky ![]()
@Duncanseth ahojky! Jasne že môžeš
ja si ta bohužiaľ nevybavujem ale je možné že sme si písali. Mne už celkom prepína dnes z toho čakania sto som ešte len na začiatku ![]()
@Wuhu85 To nevadí. Psali jsme si. Já po několika ztrátách při přirozených těhotenstvích podstoupila ivf s genetikou embryi. Mám nízké AMH, tak jsme měli jen 5 vajíček, třetí den všech 5 embryi jedničkových. No, z genetiky se nám vrátilo jen jedno jediné zdravé. Uf. Takže u mě to bude buď a nebo. Další pokus už nebude. Jsem z toho trochu nervózní.
Kolik jsi dní po KET? Ráno budeš testovat? Moc držím palce. Tolik bych ti přála, aby to konečně vyšlo.
@Duncanseth Je možné že sme si písali. Genetika je dobrá v tom, že nemusíš zbytočne na 4 vklady. Proste ja si myslím že je to super vec. Určite sa to jedno podarí veď je zdravé nemá dôvod sa nechytiť. Ja som zajtra týždeň po ale mala som len 3 dňové takže prakticky dnes mám 4 deň po, takže je fakt ešte veľmi skoro. Akosi mi je vseliak z toho progesteronu. Tak by som si priala aby nám to už konečne vyšlo.
@Wuhu85 Budeme tu čekat na zprávu. A doufám, že nám za pár dní nasdílíš pozitivní test ![]()
@Millllli píše: Více
Ahoj, blahopřeju k holčičce
je skvělé číst pozitivní příběhy. Tak tuk, tuk, tuk, ať to teď také vyjde.
Holky, nechcete tu udělat nějaké shrnutí, kdo jste tu od začátku. Kdo měl/bude mít kdy KET a jak to vypadá? Ať si můžeme lépe držet palce. Přeji všem ||
Môžem začať ja. KET 3 dňového embryjka v native s čiastočnou medikáciou 30.10. Zatiaľ snehobielo ale verím malému že je to bojovník ![]()
Ahojky vsem, vitam nive clenky skupinky, verim, ze tento mesic je mesicem dobrych zprav a pozitivnich testu
jsem rada, ze uz nas tu je tolik, je super to sdilet s ostatnimi, ktere prozivaji to podobne ![]()
@Duncanseth Ja teda teprve cekam na ms, takze u me bude transfer pocitam az nekdy ke konci mesice ![]()
Zdravím holky
Mam 3 leteho kluka z IVF-hned na první pokus ET. Vsechno proběhlo v pořádku. Zbyli ještě tři mrazacci.Tak jsme se rozhodli jit do toho znova.Ted 1.11 v pátek jsem byla na ketu.5 denní embryjko. Odebrali mi i krev a dnes mi vola sestra z car ze mi vyšlo ze mam hodně málo progesteronu a ze si mam utíkat do lékárny pro injekce prolutex a zavádět víc utrogestanu. Neni to už pozde?
Embryjko se zahnizduje během jednoho dne co vim. Chapu ze timhle by se mělo udržet ale co když už se davno nedrží. Poprve jsem tohle vůbec neměla. Zatim příznaky žádné nemám jsem 4 dny od ket, když nepočítám den zavedení. Jen me poboliva v podbrisku, někdy i dost..těžko rict co to je
jak vůbec úspěšný ten ket je? Děkuji za každou radu ![]()