KET listopad 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1753
2.11.24 09:32

@Paní Píďová veď to že potom to človek odsúva stále lebo sa to nikdy naozaj nehodí. Ležať po transfere nemusíš a aspoň si zamestnáš hlavu a nebudeš mať čas riešiť testovanie. To je Adi najhoršie. Veľmi ťažké veci necháš na chlapa a krabice baliť môžeš. Ja tiež normálne fungujem. Ja testujeme každý deň lebo sledujem kedy zmizne Ovitrell. Takto aspoň vidím ako sa to vývíja. Kúpila som si 25 testov :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
2.11.24 10:02

@Wuhu85 no on je chlap na voziku, ma postizene i ruce, takze ten mi nepomuze vubec s nicim 🙈 prave kdybych mela zdraveho chlapa, tak nepremyslim a jdu v listopadu, takto to ve mne hloda. Kazdopadne ale jak pises, nikdy to neni uplne idealni doba 😅 jinak jen lezet a pozorovat, co me kde pichne urcite nemam v planu, na to me moc neuzije, navic syn mi to ani nedovoli, spis se bojim tahani tezkych veci, to je jedine, z ceho mam strach 🙈 no uvidime 😅
Taky budu pak urcite ale testovat jak ty, abych sledovala ovitrelle, minuly KET jsem mela stimulovany, takze jsem ovitrelle nepichala a vedela, ze jakmile je tam carka, tak je to tehotenstvi, ted pichat budu, tak budu i testovat 😅 a jake testy mas? Ja minule tehotenstvi kupovala mamatesty, tak to vidim asi stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
2.11.24 10:05

@Paní Píďová ja som v Nemecku a objednala som si z internetu nejaké lacnejšie lebo tie ceny tu je des. Mám 9 deň od Obi a ešte stále pidi čiarka.
S manželom ti rozumiem to mení situáciu keď si sama na všetko. Ale to je v podstate aj moj problém. Som žila roky sama a som zvyknutá riešiť všetko vo vlastnej réžii a je pre mňa nepredstaviteľne nerobiť ako nič. Ak sa na to budeš cítiť tak pôjdeš :srdce: držím aj tak palčeky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
3.11.24 08:15

Ahoj Holky, můžu se k Vám přidat? Jsem po 2.IVF.
1.ivf krátký protokol před skoro 5 lety 11folikulů. 8 plných a oplodněných do 5 dne zutasty 3. 2jednickove kvality se posílali na genetiku. A 1dvojkove kvality mi vkládali nechytlo se. Z genetiky se vrátilo jedno a taky nic. Pak jsme si dali pauzu. Za těch pět let jsem otěhotněla přirozeně 3×. 2×revize a po třetí biochemko. V ted v říjnu jsme podstoupili dlouhý protokol opu 1.11. 6 vajíček 5 plných. Včera volali 2se oplodnili a na 3 se ještě čeká. Zitra budu vědět víc. Pokud vydrží jedou na genetiku. Strašně se bojím, aby bylo co vkládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
3.11.24 08:19

@Džejý Vám verím, že sa bojíte :srdce: je to ako lotéria. Ja som predposledný raz mala iba 2 vajíčka a mala som z toho jedno embryjko a bolo aj po genetike ok. Naposledy 7 zrelých vajíčok a 5 embryii. Prvé biochemko a teraz som po ďalšom vklade a čakám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
3.11.24 08:33

@Wuhu85 váš příběh jsem četla. V jiných diskuzích. Přeji Vám, aby toto bylo úspěšné.
Jsem smutná z toho výsledku. Skoro 60 injekci do břicha a tak mizerný výsledek :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
3.11.24 08:36

@Džejý koľko máte rokov a AMH?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
3.11.24 08:43

@Wuhu85 tento měsíc 36, AMH nevim. snažíme se uz 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
3.11.24 08:49

@Džejý Tak vek ešte nie je zlý. Asi vám už kleslo AMH keď ste mali pred tým 8 vajíčok a teraz 5. Ale to sme každá žena iná v tomto a veľa vajíčok neznamená super úspech. Poznám veľa žien čo majú veľa vajíčok ale nič z toho…treba veriť že bude jedno ktoré sa chytí :srdce: ešte neviete výsledok tak sa nerúcajte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
3.11.24 08:58

@Wuhu85 nehroutím se, jen jsem smutná. Vim že stačí jedno embryo. Manžel věří, že je mezi nimi výherce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
3.11.24 08:59

@Džejý presne treba veriť a skúsiť nemyslieť automaticky na to najhoršie. To som sa tiež musela naučiť. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
3.11.24 09:12

@Wuhu85 ano porad jen v něco doufat a věřit. :roll:, ale nevzdáme to kdyz to tedka nevyjde, po novem roce bysme šli do toho znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
3.11.24 09:41

@Džejý mne fakt pomáha riešiť tu a teraz. Dnešný deň a danú situáciu. A nezaoberať sa tým príliš. Samozrejme aj ja nad tým premýšľam ale na začiatku som tým bola úplne pohltená. A veľa žien potom sa sústredí iba na to akoby nič iného v živote neexistovalo. Ja dom si povedala že dieťa super budeme sa veľmi tešiť ale ak by sa to vôbec nedarilo tak život má aj iný zmysel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
3.11.24 12:25

@Wuhu85 to máš pravdu. Za těch deset let už jsem taky zvyklá. Ted jsem se vzhlédla ve cvičeni a zdravého stravování. A to mě moc baví. A nemyslím u toho na nic. Ale ted cvičit nemůžu tak hlava jede, že. :mrgreen:. Za 14 dní se na to zase vrhnu a přijdu na jiné myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
3.11.24 12:56

@Džejý prechádzky môžeš mať alebo ist do lesa a podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí