KET listopad 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
24.10.24 21:07

Holky a berete nějaké doplňky na podporu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
24.10.24 21:18
@Wuhu85 píše: Více

KET, u nas kvuli hrozicimu OHSS ani k ET nedoslo..odebrano 16 oocytu, 11 se podarilo oplodnit, 5 jich to vydrzelo do 5 dne a 3 to jeste dotahly do 6 dne. Takze aktualne jeste 7 v mrazaku.. ale odber byl uz v cervnu.. jen moje telo 3 cykly odmitalo spolupracovat, aby mohl probehnout KET v nativu.. takze uz jsem se naštvala a zvolila rizeny cyklus.. doktor porad chtel prirozeny, my taky, protoze zadne velke problemy nemame ale moje sliznice byla evidentne jineho nazoru :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
24.10.24 21:30

@anyway007 ja beriem nejaké enzýmy a je tam ten bromelain, folaty, omegu a Dcko. Inak už som alergická na doplnky aj na všetko :D ja sa chovám normálne a nebudem sa obmedzovať. Ak sa ma embryjko chytiť tak sa chytí bez vsetkeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
24.10.24 21:36

@Wuhu85 tak já beru to samé. Wobenzym, folaty, decko, omegu a ještě teda zinek. Tak snad to k něčemu bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
24.10.24 21:48

@anyway007 Hovorim ak je embryo slabé nepomôže ani svätená voda a ak je silné tak vydrží všetko :srdce: len ktoré je to zlaté že …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
24.10.24 23:38

Jee, tak se nam to tady hezky rozrostlo :dance:

Ja si zitra zacinam zavadet progesteron od 16dc v cyklu pred cyklem s KET, protoze vzdycky tak minimalne tyden pred ms spinim, tak jsem zvedava, jestli mi to ten progesteron podrzi nebo ne. Kazdopadne ja mam jeste do KET dooost daleko, jeste mesic, nez cca bude vychazet transfer, ale stejne uz jsem z toho cela nervozni :lol: do toho se ted jeste stehujeme, takze porad neco resit :roll:

Jinak ja beru tak nejak sporadicky vit D (toho mam ale dlouhodobe nedostatek, takze to neberu vylozene jen kvuli tehotenstvi), ale nasadila jsem si multivitamin Pregnancy od Viridianu, mam i ten omega olej, ale nejak to do sebe nemuzu dostat :oops: tak snad budou stacit ty vitaminy… i kdyz jak pise @Wuhu85, pokud to nema dopadnout, tak at svecena voda nepomuze. Ale ja verim, ze nam to vsem dopadne, musi! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
25.10.24 07:36

@Paní Píďová to špinenie býva práve z nedostatku progesteronu tak dúfam, že to pomôže. Mne tiež blbol cyklus a brala som vtedy na to drmek a pomohol. A prečo čakáš mesiac? Čakáš na vysledky PGT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
25.10.24 07:40

@Fugaro mňa práve chceli tlačiť stále do riadeného KETU ale dostala som svoje dni skôr takže nebola iná možnosť ako nativ. Asi predpokladali že folikuly nebudú rast ale prekvapivo rástli aj sliznica. Tak som včera pichala už Ovitrell. A stredu vklad. Na kedy ti vychádza vklad? Máš peknú zásobu. Bohužiaľ bez PGT je to lotéria takže nevieme vlastne či sa chytí. Ja som po poslednom biochemku zistila, že je to normálne a už nemám nejak očakávania. Skôr to beriem ako pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
25.10.24 09:34
@Wuhu85 píše: Více

Ja byla na vkladu uz 18.10…ja tady reagovala jen na to, ze sem sledovala tvou cestu. Do skupinky vam nezapadam, sem rijnova :) nam PGT vubec nenabizeli.. ptali sme se na to ale rikali, ze se to dela snad az od 35 let.. a my sme mladsi, takze nam rekli, ze neni potreba a ani by nam na to pojistovna asi neprispela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
25.10.24 09:38

@Fugaro jasne že zapadáš veď čakáš na výsledok ;) ak ste mládí tak to veľký zmysel nemá podľa mňa. U starších žien je už počet zdravých embryii horší takže sa tým hlavne šetria peniaze na vklady. Ale aj embryo po pgt sa nemusí uchytiť takže to nie je garancia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
25.10.24 23:24

@Wuhu85 prave podle odberu bych toho progesteronu mela mit dostatek, tak nevim, jestli to je tim progesteronem nebo jeste necim jinym? :roll: prave jsem nekdy na jare zacala brat jerab ptaci, ten by mel mit vliv na upravu menstruacniho cyklu, ale bohuzel pro me ma ucinek i na podporu imunity a ja mam dve autoimunitni onemocneni, tak jediny vliv to melo prave na ne a jejich zhorseni, tak jsem to pak prestala brat :nevim: jinak cekam na pristi mesic, at na KET mam klid, ted jak se stehujeme, tak jsem to nechtela lamat pres koleno, protoze cele stehovani je vicemene na mne, partner vozickar, tak jsem se nechtela zbytecne “tahat” treba na zacatku tehotenstvi, proto se to naplanovalo az na ten listopad. PGT mame hotovo, embryo by melo byt te nejlepsi kvality (uz presne nevim, jak se to znaci, prece jen na nas ceka uz skoro 4 roky), tak snad se mu pak u me bude libit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
26.10.24 07:03

@Paní Píďová Držím palce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.10.24 20:46

@Wuhu85 dekuju moc ❤️ a ty uz mas za sebou nejak vice pokusu? Verim, ze ted uz vam to konecne vyjde 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
28.10.24 09:43

Tak holky… dnes 10 den po KET.. ja mela takovy strach testovat driv ale vedela jsem, ze musim pred krvi vedet vysledek, at se tam nesesypu.. no strach byl tak silny, ze jsem si udelala nejdriv ovulacni test🙈 neptejte se, sama nechapu proc.. asi proto, ze jsem cetla, ze i ovulacni muze ukazat tehotenstvi.. no na ovulacnim dalnice jak blazen.. tak me to namotivovalo udelat TT.. a je tam.. po 2,5 letech vidim poprve 2 carky.. vim, ze je to teprve zacatek ale uz jen z toho mam neskutecnou radost😍 😍 takze ctvrtek krev a uvidi se..modlim se, aby bylo vse ok.. holky, vsem vam moooc preju aby vam to vyslo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
28.10.24 09:46

@Paní Píďová áno. V září som mala biochemko bohužiaľ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí