KET listopad 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4752
6.11.24 10:29

@Wuhu85 mam genetiku imunologii, reprodukční imunologii hysteroskopii vsechno za sebou. Jine testy snad uz ani nejsou. Mam hematologii štítnou vyléčenou úplně vše na co si vzpomeneš. To vše udělané před prvním ivfkem. A teď opakovaně znovu udělanou imunologii hysteroskopii. Manžel spermiogram ok. Menses pravidelnou ovulaci v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
6.11.24 10:34

@Ardilera my cvičíme oba manžel je nekuřák. Zdravou stravu taky jedeme. Ja teda kuřák, ale podle dr. To nemá takový vliv. Manžel si sám nasel vitaminy a pije je pravidelně každý den. Oba jsme do toho dali hodně. Ja i zhubla asi 7 kg mam 57-58kg váha v tom taky neni. Ja uz nevim co víc do toho dat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
6.11.24 10:50

@Džejý tak potom bunky. Robili chlapovi fragmentáciu? U nás je mužský faktor takže preto sa pýtam. Podľa toho a parametrov spermiogramu sa vyberie selekčna metóda na výber spermií. Brala si doplnky aspoň 3 mesiace pred vkladom? Ja som dostala poradené a mávala som aj infúzie. Inak ti odporučím kliniku ktorá má dobrého embryologa a poradiť sa s ním. Ja som práve kvôli tomu vybrala pána Dr. Hlinku v Clayo (pred tým bol v PFC). Ten človek je úplne iná liga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
6.11.24 10:52

@Džejý no to fajčenie má vplyv dosť si myslím. Ale sama som bola kuřacka tak viem čo to obnáša.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
6.11.24 11:09

@Džejý Pokud by u chlapa nebyl žádný problém a ani ta fragmentace, tak nemá moc smysl připlácet ještě za nějaké výběrové metody mimo icsi. Tak potom asi jedině ta kvalita vajíček. Já brala horu doplňků podle knihy It starts with the egg a pak mi taky pomohla akupunktura a gynekofyzioterapie. A taky teda jsem musela mít stimulaci FSH+LH (pergoveris), s čistým fsh (gonal) jich bylo mnohem méně oplodňených.
Nejhorší na tom je když vlastně nevíš proč se to děje a nemáš se na co zaměřit. Ale ještě neztrácej naději, třeba tvoje morulka zítra povyroste a za měsíc už ji budeš mít u sebe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
6.11.24 11:13

@Ardilera u starších žien ds odporúča stimulácia s LH. Ja som mala Menopur a ten je aj cenovo dostupnejší ako Pergoveris a má viac LH. K tomu dlhy protokol a značka ideál. Tento recept aspoň mne zabral. Na spermie krátka abstinencia. Je to na úkor počtu sle kvalita je lepšia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
6.11.24 11:32

@Zoe91 ahooj a vitej :srdce: ted nechci, at to vyzni vuci ostatnim spatne, ale tebe vitam o neco vic :andel: a vis proc? Protoze ja verim na znameni, porad jsem premyslela, jestli do ket tento mesic jit nebo ne, kdyz resime stehovani, dodelavky na byte a tak a ty jsi to moje znameni, ze do toho mam jit :oops: z prvniho ket mame syna a kdyby byl holcicka, byl by Zoe, ted na nas ceka jeste jedno embryjko a zase pokud by byla holcicka, tak by byla Zoe :srdce: takze dekuju, ze ses pridala a ja se rozhodla, ze do ketu pujdu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
6.11.24 11:38

@Paní Píďová jéj tak to je fakt znamenie :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
6.11.24 11:53

@Džejý mne taky u 1.ivf ze 7 embryi vydrzelo jedno a embryolozka nechtela do nej pichat kvuli genetice, takze se zamrazilo tak jak bylo, ze neni top kvalita ale ji se libi a bylo by skoda si ho znicit pokusem o genetiku, druhe ivf dopadlo lip, tam prezily celkem 4,jedno nejake akcni putovalo ke mne ctvrty den a 3 sly na genetiku, vratily se 2 zdrave.Mam bohuzel moc akcni imunitu takze jsem je zlikvidovala driv nez se zvladly zavrtat. U toho 2.ivf jsem pichala 375 jednotek pergoverisu, na konci jsem to kombinovala s fostymonem protoze bych se jinak nedoplatila a nasadila jsem hromadu vitaminu a vysledek byl lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
6.11.24 11:58

@Ardilera @Wuhu85 ted jsem volala na kliniku do Prahy ohledně objednání k Karin Černé. Tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
6.11.24 13:21

@Berunkas @Wuhu85 @Ardilera
Tyto léky jsem mela krom bemfoly tu jsem jsem nakonec nepíchala. Puregon jsem píchala 225j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.11.24 14:02

@Paní Píďová moc dekuji za opravdu krasne privitani a slova. Moc drzim palce at vse dopadne dobre :srdce: Pokud by to u nas vyslo, Zoe je prvni volba, treba je to opravdu znameni :andel: U me je to sice prvni ivf, ale mame za sebou nekolik potratu, tak doufame, tech 14 dni je nekonecnych..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
6.11.24 20:18

@Zoe91 my mame Zoe vybranou z jednoho jedineho duvodu-kdyz jsem byla na odberu vajicek uspana, zdal se mi sen, ze mame holcicku Zoe :srdce: nikdy predtim me takove jmeno nenapadlo, nikdy predtim jsem se s takovym jmenem nesetkala, ale toto beru jako osudove “setkani” a proste pokud bude jednou holcicka, nejde to jinak, nez aby byla Zoe :andel:

Kazdopadne drzim moc pesti, chapu, ze je to cekani tezke, ja treba vim, ze budu testovat uz mizeni ovitrelle a pak pak pojedu dal v hledani duchu :mrgreen: u syna (byl ve stimulovanem cyklu) jsem mela ducha 5.den po ket, prvne jsem vubec tak brzo testovat nechtela, ale kdyz on zrovna Valentyn vychazel na ten 5.den, tak jsem to zkusila a ono jooo :dance: tak jsem zvedava, co ted, kdy se co ukaze :oops: kazdopadne ja zase netrpelive vyhlizim ms, taky uz bych chtela v procesu trochu pokrocit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
6.11.24 20:25

@Paní Píďová ja keď tu čítam ako každá máte už 5 ty deň duchov :zed: a ja nič tak mám fakt pochybnosti. Ale musím zostať optimistická alebo prestať testovať :D Držím ti palce k malej Zoe. Je to krásne meno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
6.11.24 21:11

@Wuhu85 nebooooj, 5.den si myslim, ze je celkem “zazrak”, jeste mas casu dost :srdce: zitra uz se urcite neco objevi :* anebo jeste je otazka kolik barviva maji ty tvoje testy (maji citlivost 10?), ja testovala mamatestem a ten ma barviva dost, takze to taky jeste nemusi byt smerodatne, ze se ti zatim nic neukazalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí