KET listopad 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2564
7.11.24 10:33

@Wuhu85 No jak říkáš, je to jak na houpačce, včera když jsem v druhé diskuzi viděla, že má 6.den krásnou čárku, tak jsem to obrečela, že je to ztracený. Pak zas na chvíli chytnu naději. No spíš bych to nazvala stínem, čárka ani dušík to ještě rozhodně není :think: :nevim: já si asi raději sama namlouvám, že je ještě brzy a není to ztracené, ale jsou chvíle, kdy tomu nevěřím. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
7.11.24 10:35

@Ardilera ale je fakt brzo a nieco tam už mas. Test síli obden! U mňa je snehobielo ale sú ženy čo mali dosť pozde. Preto sa dáva test az za 14 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
7.11.24 10:35

@Džejý držím všechny palce ať to zvládne :srdce:, i kdyby neměl jít na genetiku. Aby byl ⛄ za měsíc u tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
7.11.24 10:36

@Džejý ak to nebude k testovaniu tak nechaj zamraziť a potom na vklad. Držím palčeky aby zabojoval :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
7.11.24 10:54

@Ardilera @Wuhu85 to právě nevim co s tím udělají když to nepůjde na genetiku. Ta me včera tak rychle odpovídala, že jsem se na to nestihla zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
7.11.24 11:01

@Džejý Tak asi zamrazia. Mne jedno likvidovali lebo mu chýbali bunky na placentu. Ze by to nebolo životaschopné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
7.11.24 13:15

@Wuhu85 ale ty jsi byla na transferu tridenniho embrya, ne? :think: tam to muze trvat jeste o neco dyl, prece jen musi “dorust”, “vylezt z obalu”, zavrtat se, takze to muze taky hodit nejaky ten den navic ;) nehazej flintu do zita, jeste mas more casu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
7.11.24 13:16

@Džejý tak cooo? ❤️ cekam na dobre zpravy :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
7.11.24 13:16

Tak holky já končím ani to jedno nezůstalo. :( :( :(. V úterý mám rozmluvu s lékařem a chci žádanku na imunologii do Plzně.
Ale ještě si počkám jak vy dopadnete. Přeji Vám moc úspěchů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
7.11.24 13:18

@Ardilera pokud to vidis, tak tam neco bude, prece si nevybajis neco co tam neni ;) uvidis, ze za par dnu tam bude carka :* a nebo si zkus test treba odpoledne nebo navecer, segra mela treba viditelnejsi carku vzdycky vecer :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
7.11.24 13:20

@Džejý jejda, tak to me moooc mrzi :,( urcite si zajdi na tu imunologii, treba tam dostanes odpovedi na to, proc to nejde :,( drz se :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
7.11.24 13:22

@Paní Píďová ano tak mám už 8 dni od transferu. Ja som tie 2 dni odčítala. Popravdě už to přestávam riešiť. Som sama zo seba unavená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
7.11.24 13:24

Jinak ja dnes dostala ms, takze pristi patek ve 14h prvni konzultace a uvidime :oops: mivam ovulaci celkem brzo, tak jdu uz 9dc, jinak jsem se mela objednat az na 10-12dc, ale to vychazi na vikend a v pondeli-12dc uz mi to prijde pozde :think: tak jsem zvedava, co mi reknou :oops:
A jak jsem psala, ze verim na znameni-dnes ke mne prislo dalsi :D kdyz jsme cekali syna, tak mel “kryci jmeno” Engelbert, ktery ma zrovna dnes svatek :lol: :srdce: prijmeni ma nemecke, tak jsme chteli, at to zni nemecky a zaroven trochu zvlasne a byla to sranda pozorovat jak se lidi tvari, kdyz se nas nekdo ptal na jmeno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
7.11.24 13:27

@Džejý Oh nie toto je fakt tvrdé. Je mi to neskutočne ľúto. Ja som takto dopadla s rozmrazenymi. Ako 33 ročná som si nechala zamraziť vajíčka že budem mať na neskôr. A z 8 oplodnili iba 3 a tretí deň sa všetko likvidovalo lebo boli abnormálne. Pokus v …. Mám ešte 7 takto z druhého cyklu ale neverím že niečo z toho bude. Takže úplne zbytočne 2 cykli. A k tomu som z čerstvej stimulácie mala 2 vajíčka a jedno embryjko ale stejne 6 dňové. Takže som cumela ako puk. Dokopy asi 300000 klinike za nič…ja som sa na klinike vtedy psychicky položila. Chudák chlap ani nevedel čo so mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
7.11.24 13:51

@Wuhu85 vim tvůj příběh jsem četla v jiné diskuzi. Moc me to mrzí co sis zažila. Přeji taky hodně sil. :srdce: :hug:
Ja jsem vděčná za to jakého mám muže. A jak mě podporuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí