KET listopad 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1753
10.11.24 13:30

@Ardilera áno chod na krv. Testy z moče sú nepresné. Krv ti povie viac. Ja som bola tiež nervózna minule že som mala slabé čiarky. A u mňa to teda nedopadlo a do 14 dňa som už mala bielo. Niekedy sa ale stáva že implantacia bola neskôr aj. Je to hrozný stres toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
10.11.24 19:36

@Ardilera Sílí ale hezky :srdce: Tahle nejistota musí být hrozná. Moc na tebe myslíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
11.11.24 08:50

@Ardilera dek vedet jak ta krev dopadla. Nezkoušela jsem digitální test? Jako stoupa to to hodne pomalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
11.11.24 18:22

Na krev jsem šla až v 11 a zatím výsledky nedorazili, takže asi hold až zítra :roll: a ke všemu ráno byla příliš zředěná moč, takže nemělo ani smysl testovat 8o To už je fakt jak naschvál :lol: Já myslím, že digitální by byl zbytečný, když i obyč dělá jen slabounké čárky, musím hold vydržet na výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
11.11.24 18:36

@Ardilera viděla jsem právě, že slabé čárky na testech a digi ukázal 1-2. Takže i to může být tvůj případ. Celý den načuhuju jak jsi na tom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
11.11.24 18:43

@Ardilera ja už ani netestujem :D už som to spracovala, len akurát neviem čo teraz. Musím pokecať s doktorom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
11.11.24 18:49

@Džejý no já právě chtěla napsat až s výsledkama, ale v laborce byli do 18., takže dneska už to nepřijde :roll: asi toho měli moc. :mrgreen: tak já ten digi teda zkusím koupit a testnu s ním ve čtvrtek. Mě z té krve beztak vyjde nějaká hraniční hodnota, takže budu muset stejně počkat na ten druhý test :lol: co jsem se dívala tak ideální by na 11dpt byla hodnota aspoň 100, ale i tak v zahraničních fórech bylo plno případů kdy hodnota byla nižší, ale zdvojnásobovala se a jsou z toho mimča. Takže teď to bude jen o tom jestli bude ve čvrtek/pátek mnohem vyšší nebo bude stagnovat/klesat. Zkoušela jsem test teďka večer a duch v limitu vypadá podobně jako ten včera (kapku silnější než předevčírem), takže alespoň neslábne a třeba zase zítra poskočí, ale je to fakt o nervy tohle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
11.11.24 18:53

@Ardilera kdyz se podívám na 8 a 10 den je tam silnější čárka. Myslim na tebe ať to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
11.11.24 19:04

@Ardilera áno toto je o nervy teda. Vždy sa nájdu výnimky. Ja keď to nesilnie tak som nervózna z toho. Ja som minule tak mala že slabá a nesilnela a potom už mizla. Ale ono mi to nastúpilo viac ako tebe. Fakt podľa tých testov nič nezistíš. To podľa toho ako máš nariadení moc ti to ukazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
11.11.24 22:29

@Ardilera taky tu cely den nacumuju, jestli jsi psala vysledek a mooc drzela pesti :srdce: verim v dobre zpravy alespon zitra, kdyz dnes uz to nestihli :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
12.11.24 06:28

I já :D držím moc palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
12.11.24 07:55

@Ardilera tak dneska se t mi snad rozlouskne. Myslim na tebe.

Ja už sedím na klinice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
12.11.24 08:03

@Džejý tak dej vedet, co ti rekli a jestli teda pujdes na tu imunologii do Plzne nebo to vymysleli jeste nejak jinak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
12.11.24 09:30

@Wuhu85 @Džejý @Paní Píďová @Duncanseth díky holky za podporu :hug:
vypadá to na biochemický, dneska už je světlejší a krev má 24. Takže to nadějně nevidím. Nevíte kolik má být progesteron? Vím, že v den KET ho chtěli mít aspoň 30. Měla jsem 2 dny před KET 28, zvýšili jsme na o 1 progesteron besins, to ho zvedlo jen na 29, ale překvapuje mě, že i s tou injekcí prolutexu mám progesteron jen 42nmol/l :think:
Zítra budu volat do CAR jestli můžeme na konzultaci ještě před začátkem cyklu ať vymyslíme jestli jít do řízeného nebo budeme budeme čekat na ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
12.11.24 09:32

@Ardilera je mi to ľúto prešla som si tým. Mne nikdy Progesteron nemerali takže netuším koľko ma byť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí