Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ardilera áno chod na krv. Testy z moče sú nepresné. Krv ti povie viac. Ja som bola tiež nervózna minule že som mala slabé čiarky. A u mňa to teda nedopadlo a do 14 dňa som už mala bielo. Niekedy sa ale stáva že implantacia bola neskôr aj. Je to hrozný stres toto.
@Ardilera Sílí ale hezky
Tahle nejistota musí být hrozná. Moc na tebe myslíme.
@Ardilera dek vedet jak ta krev dopadla. Nezkoušela jsem digitální test? Jako stoupa to to hodne pomalu
Na krev jsem šla až v 11 a zatím výsledky nedorazili, takže asi hold až zítra
a ke všemu ráno byla příliš zředěná moč, takže nemělo ani smysl testovat
To už je fakt jak naschvál
Já myslím, že digitální by byl zbytečný, když i obyč dělá jen slabounké čárky, musím hold vydržet na výsledky
@Ardilera viděla jsem právě, že slabé čárky na testech a digi ukázal 1-2. Takže i to může být tvůj případ. Celý den načuhuju jak jsi na tom ![]()
@Ardilera ja už ani netestujem
už som to spracovala, len akurát neviem čo teraz. Musím pokecať s doktorom.
@Džejý no já právě chtěla napsat až s výsledkama, ale v laborce byli do 18., takže dneska už to nepřijde
asi toho měli moc.
tak já ten digi teda zkusím koupit a testnu s ním ve čtvrtek. Mě z té krve beztak vyjde nějaká hraniční hodnota, takže budu muset stejně počkat na ten druhý test
co jsem se dívala tak ideální by na 11dpt byla hodnota aspoň 100, ale i tak v zahraničních fórech bylo plno případů kdy hodnota byla nižší, ale zdvojnásobovala se a jsou z toho mimča. Takže teď to bude jen o tom jestli bude ve čvrtek/pátek mnohem vyšší nebo bude stagnovat/klesat. Zkoušela jsem test teďka večer a duch v limitu vypadá podobně jako ten včera (kapku silnější než předevčírem), takže alespoň neslábne a třeba zase zítra poskočí, ale je to fakt o nervy tohle ![]()
@Ardilera kdyz se podívám na 8 a 10 den je tam silnější čárka. Myslim na tebe ať to dobře dopadne ![]()
@Ardilera áno toto je o nervy teda. Vždy sa nájdu výnimky. Ja keď to nesilnie tak som nervózna z toho. Ja som minule tak mala že slabá a nesilnela a potom už mizla. Ale ono mi to nastúpilo viac ako tebe. Fakt podľa tých testov nič nezistíš. To podľa toho ako máš nariadení moc ti to ukazuje.
@Ardilera taky tu cely den nacumuju, jestli jsi psala vysledek a mooc drzela pesti
verim v dobre zpravy alespon zitra, kdyz dnes uz to nestihli ![]()
@Ardilera tak dneska se t mi snad rozlouskne. Myslim na tebe.
Ja už sedím na klinice.
@Džejý tak dej vedet, co ti rekli a jestli teda pujdes na tu imunologii do Plzne nebo to vymysleli jeste nejak jinak ![]()
@Wuhu85 @Džejý @Paní Píďová @Duncanseth díky holky za podporu ![]()
vypadá to na biochemický, dneska už je světlejší a krev má 24. Takže to nadějně nevidím. Nevíte kolik má být progesteron? Vím, že v den KET ho chtěli mít aspoň 30. Měla jsem 2 dny před KET 28, zvýšili jsme na o 1 progesteron besins, to ho zvedlo jen na 29, ale překvapuje mě, že i s tou injekcí prolutexu mám progesteron jen 42nmol/l ![]()
Zítra budu volat do CAR jestli můžeme na konzultaci ještě před začátkem cyklu ať vymyslíme jestli jít do řízeného nebo budeme budeme čekat na ovu.
@Ardilera je mi to ľúto prešla som si tým. Mne nikdy Progesteron nemerali takže netuším koľko ma byť.